Referat fra 13. 05.

Postet av Old Boys den 13. Mai 2017

Så var dagen kommet for sesongens siste turneringsdag, og 19 mann var på plass, både spillere, administratorer og halvskadde. Ekstra hyggelig var det at Trygve var på plass igjen, etter å ha vært gjennom en stor operasjon. Han bidro med en ekstra vinflaske til utlodningen, samt med vanlig sakkunnskap på sidelinjen.

Poengmessig ble den siste lørdagen et speilbilde av sesongen totalt sett, med De Røde med 19, De Blå 13 og de klassiske gule med 8 poeng.

Hos De Røde fortjener nok en gang alle ros for både spill og oppførsel. Michael var ekstra blid, særlig etter å ha driblet av fem mann før han trillet ballen i mål. Henning Kåre (64!) har utviklet seg voldsomt etter han ble 60, og lørdag slo han til med en klokkeren heading fra 20 meter, limt oppe i krysset!

De Blå hadde en av sine bedre dager, og særlig Espen var lei å få kontroll på. Etter at det ble klart at andreplassen på tabellen var sikret, foran erkefienden De Gule, er livet på nytt verdt å leve!

De Gule avsluttet på en blytung måte, både fysisk og mentalt. Trond N. var ute av slag, Ulf hadde premenstruelle tendenser, Morten ble løpt ned bakfra av Torfinn, uten at Torfinn så noe galt i det, Frode var på helene, Bjørge skadet i bakleggen og referenten er referenten.

Helt til slutt var det vårens siste kaffekopp i lystig lag, og vi fikk en dobbelt trekning i vinlotteriet. Hjertevennene (særlig på fotballbanen) Trond N. og John Harald trakk hver sin flaske, og dermed var sesongen over.

Referenten ønsker alle en riktig god sommer, og han oppfordret alle under 60 år til ikke å røre på seg overhodet, slik at det blir levelige forhold for voksne folk på parketten til høsten!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline