​Referat lørdag fra 29.4

Postet av Old Boys den 29. Apr 2017

Med hoved-referenten borte p.g.a. besøk i de royale kretser igjen, så kommer referatet fra reserve-referenten.

På en solfylt lørdagsmorgen møtte 16 spillere, i tillegg til mange tilskuere, opp i Tistedalshallen til den tredje siste runden i maratonserien. Antallet tilskuere har økt kraftig i de siste ukene, da det er meget spennende med hensyn i forhold til det å unngå sisteplassen...

Blått lag var suverene i dag, og endte opp med 21 poeng. Rødt endte på hederlige 10 poeng etter å ha måttet låne spillere gjennom runden. Gult lag? Etter en god start, så ramla det litt sammen og de endte på 9 poeng.

Det innebærer at Blått lag rykket i fra i bunnstriden og er nå 11 poeng foran med 2 runder igjen.

Rødt lag er jo som nevnt tidligere klare seriemestere allerede, og var det derfor de manglet over halve laget i dag????

Hos de Gule var det som vanlig høy stemmebruk fra lagets kaptein (Ulf – styret) og han viste gjennom hele runden at stemmen er i orden ! Trond N fikk en liten kakk på leggen i starten, og han måtte innse at det å følge Kjetil gjennom denne runden ikke lot seg gjøre. Dette medførte at det Gule laget måtte legge om noe i forhold til «vanlig» taktikk, men det hjalp nok ikke... da også Dag Morten måtte kaste inn håndkledet midt i runden. Bjørge skyldte på en eller annen vinkel i foten.... og de andre gjorde det de kunne for å karre til seg poeng, men det ble med de 9.

Rødt lag, med flere lånte spillere, slet i noen av kampene, men var også meget gode i andre. Henning som er runda 64 år, løp mye og scorte flere mål ved både å snuble inn ballen og også score «feinschmecker-mål». En kommentar fra Kjetil underveis var at ; «han Henning må jo ha vært en knallgod spiller som yngre....». I følge sikre kilder (Ulf) --> var han ikke det !

Et minnerikt øyeblikk i dag var da Rødt kom 2 mot 1 i en kamp mot Gult, og de ikke klarte å score på første forsøk, men ingen av de andre på Gult jobbet tilbake, så da ble det ropt fra sidelinja etter 10 sekunder ; dere er 2 mot 1 fortsatt.... Men det endte uten scoring.... Må jo igjen også nevne Trond E som tar turen fra Toten, og som alltid er en vanskelig motstander med sin spillestil.

Som sagt så var Blått lag ganske suverene i dag, med alltid løpende Kjetil som spiller klikk-klakk fotball med påfølgende scoringer :-) Når i tillegg alle andre på laget kommer på scoringliste med flere mål hver, så blir det mange poeng. Rune fikk jokket ballen i mål, Espen og Tom Hermann leker seg, og til og med reserve-referenten scorer --> ja, da blir lørdagen bra !


Runden ble igjen avsluttet med hyggelige samtaler om viktige temaer, og Tom Hermann kunne avslutte runden som dagens glade vinner av vinlotteriet.


John Harald

Reserve-referent


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline