Referat fra 22. 04.

Postet av Old Boys den 22. Apr 2017

Våren er over oss, med tusen gjøremål både her og der, men fortsatt trener TTIFs aldrende talenter på lørdagsmorgenene. Slik var det også lørdag, da 17 heltente spillere møttes til poengfangst i Tistedalshallen.

De Røde var nok en gang best med 17 poeng, et desperat blått lag fulgte med 14 og De Gule måtte nøye seg med 10 poeng. Dermed er det ett poeng som skiller gult og blått i kampen om sølv i serien, noe stemning og innsats klart bærer preg av.

De Røde stilte med et sterkt lag, og her er det kollektivet som gjelder. Det er fælt for referenten å innrømme det, men det er De Røde som minner mest om Europa klokeste lag, nemlig Juventus! Jan F. var tilbake fra lyskeskade, og dermed var rytme og suverent overblikk noe som preget laget.

De Blå skal ha ros for en sterk innspurt. Laget er som sagt desperate, og referenten tenker mer og mer på møtene mot Tveter for noen tiår siden. Jeg sier ikke mer. Minneverdig var i alle fall Rune Ullareds klakk med helen, som førte til matchvinnende scoring mot gult. At han i tillegg på en ydmykende måte klapper Trond N. på skulderen etterpå, viser at han på alle måter har lært å oppføre seg slik man skal gjøre innen toppfotballen.

De Gule har hatt bedre dager, uten at laget var dårlig. Noen ganger har man ikke flyt, og slik var det lørdag. Morten skal ha en ekstra blomst for enorm innsats og fine scoringer. Etterpå skulle han på Sjusjøen for å lete etter Dag Morten. Den tidligere forsvarsklippen prioriterte nemlig formiddagsskirenn istedenfor å hjelpe laget sitt hjemme i Tistedal. Morten lovte å ta opp saken hvis han finner kameraten igjen oppe på fjellviddene.

Helt til slutt var det som vanlig kaffe, og høylytte diskusjoner om hvem som hadde gjort hva på hvilken måte, strømmet gjennom kafeen. Den alltid blide og humørfylte Michael ble dagens glade vinner av vinutlodningen, noe alle syntes var hyggelig.

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline