Referat fra 08. 04.

Postet av Old Boys den 8. Apr 2017

Vi er på vei inn i påsken, men det forhindret ikke 15 konkurranseglade og aldrende talenter fra å møte opp i Tistedalshallen lørdag morgen. Det ble litt av en forestilling, og nærmest som vanlig plukket De Røde flest poeng med 16, mens De Blå og De Gule fulgte opp med henholdsvis 15 og 11. Dermed er det knivskarp kamp om andreplassen mellom De Gule og De Blå. De Gule leder nå med fem poeng når bare få treninger gjenstår.

De Røde hadde ikke sin beste dag, men likevel holdt det til poengseier. Reidar var tilbake, og da er det ikke så mye som slippes til bakover.

De Blå kom sterkt etter en fryktelig start, og det er helt tydelig at frykten for å ende bak De Gule på maratontabellen gjør at uante krefter og ferdigheter blir hentet fram. Kjetil, nå også medlem av den legendariske «gåhjemklubben», herjet mer og mer, og de andre fulgte opp.

De Gule åpnet i stor stil, men det ble tyngre etter hvert. Ulf og referenten er til sammen 126 år, og som forsvarsduo går det litt for mye opp og ned. Trond N. hadde for øvrig dagens flotteste målgivende pasning til Morten I. I presset situasjon med venstre og perfekt underskru på pasningen. Herlig.

Som vanlig var humøret på topp, og for referenten, som spilte alle kampene for gult, og som nå sitter og skjelver av utmattelse, ble avslutningen av formiddagen ekstra positiv da han vant vinlotteriet.

Husk at vi tar fri neste lørdag, og god påske til alle lagkamerater og lesere av referatet.

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline