Referat fra 01. 04.

Postet av Old Boys den 1. Apr 2017

Inkludert publikum og støtteapparat møtte 19 mann til sosialt samvær og sportslig kappestrid lørdag morgen i Tistedalshallen. De Røde er fortsatt gode, og klinket til med nye 20 poeng.De Gule, det klassiske laget, var slett ikke verst med 14, mens et blått depressivt lag karret til seg 8.

De Røde var stabile og solide, og var også nøye med å fylle ut laget på en klok måte (lånte Kjetil nesten hver kamp). Henning hamret inn mål etter mål, og mannen fyller 64 år 6. april!

De Gule var som vanlig skaderammet. Styret (Ulf) lå hjemme med magesmerter, Frode hadde en dårlig ankel, Morten en ødelagt legg og Trond N. «murring i muskulaturen». I tillegg til dette hadde Dag Morten vært utsatt for utsvevende livsførsel fredag kveld, og var meget indisponert. Dermed måtte referenten gjøre comeback. Han dunket ballen i taket både titt og ofte, og han måtte til og med oppleve at Henning ydmyket ham med en målgivende tunnel, og det på en selvfølgelig måte! Likevel ble det altså 14 poeng, noe som kan forklares med en fantastisk laginnsats, samt at Trond N. rett og slett var helt fenomenal gjennom hele treninga.

De Blå hadde sine beste spillere på plass, men hadde dagen da alt gikk galt. Det hele endte med at Michael på rødt fintet Rune helt hjem til Ullared før han slo målgivende tunnel. Da var det slutt på tålmodigheten til og med hos Rune! Kjetil var heller ikke noen humørbombe mot slutten av treninga, og vi måtte oppleve at en av de mest sympatiske skikkelsene i sin årsklasse i hele kommunen, forlot hallen i sinne, uten å drikke kaffe!

Dramatikken var ikke over under kaffen. Da presterte Morten I. å helle kaffe i koppen som brukes til å trekke navnelapper, og han drakk visstnok opp tre lapper, som dermed ikke ble med i trekninga. Dag Morten ble for øvrig dagens glade vinner av vinlotteriet, men referenten registrerte et «grøss» da han mottok rødvinsflaska. Bondeanger er det visst noe som heter!

Helt til slutt ble vi enige om at det er trening som vanlig neste lørdag, men påskeaften tar vi fri.

Bj. N:


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline