Referat fra 18. 03.

Postet av Old Boys den 18. Mar 2017

19 mann møtte lørdag morgen til trening i Tistedalshallen, og som vanlig gikk det unna, både kroppslig og ikke minst verbalt!

De Gule ble dagens vinner med imponerende 20 poeng, etter å ha vunnet de fem siste kampene. De Røde haltet litt i forhold til vanlig nivå, men endte tross alt på 13. De Blå var klart bedre enn sist, men måtte nøye seg med 10 poeng. Dermed har De Gule passert De Blå i kampen om sølvet i årets serie. Nå blir det en spennende, og sikkert til dels ukoselig avslutning!

De Blå var egentlig slett ikke så verst denne lørdagen. Espen var rene hvirvelvinden, og Rune Ullared viste nok en lørdag tæl og stabilitet. Han er en av dem som forstår at fotball er en kontaktsport, og når han får seg en smell, reiser han seg rett og slett opp og fortsetter som om ingenting er skjedd. Slik skal det være!

Hos De Røde var det mye hoi og skrik, noe som Morten S. i første rekke må ta ansvar for. Dagens flotteste prestasjon var Jan F. sin scoring på hel volley. Slik gjør en spiller med teknikk!

For De Gule ble dette en stor dag. Egentlig er det ganske imponerende, for på laget har vi en kronisk skadet (Morten I.), en nylig amputert (Dag Morten) og Ulf, som jo er som han er.

Likevel er laget i stand til å vinne, uten at alt går på skinner. Denne lørdagen skal både Frode Bjørge og Trond ha ros for enorm innsats og tæl. Frode tok for eksempel løp bakover på banen som han egentlig ikke orket. Han ble bedre og bedre jo mer sliten han ble!

Som vanlig ble litt av hvert tatt opp ved kaffen etterpå. Et tema var det gode spillehumøret til Morten S. Dette er en gutt som virkelig kan kunsten med å løfte medspillerne sine til et nytt nivå. Ellers var både Espen og John Harald misfornøyd med at De Gule (les Ulf) kanskje hadde lagd et frispark under treninga. Kanskje disse to blåingene heller skulle begynne med basketball?

Uansett, helt til slutt ble Frode Z. dagens fortjente vinner av vinlotteriet.

Referenten må også minne om at neste lørdag utgår. Da skal det visst være en slags håndballturnering for bedriftsspillere. Hold formen ved like! 14 dagers total hvile kan ødelegge det meste!

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline