Referat fra 11. 03.

Postet av Old Boys den 11. Mar 2017

Inkludert fysisk og psykisk støtteapparat møtte 20 mann til ny trening lørdag morgen i Tistedalshallen. De Røde – med stø kurs mot seriemesterskapet – overbeviste nok en gang, og var klart best med 25 poeng. De Gule «jafset» inn på De Blå med solide 17, mens nettopp De Blå så vidt klorte til seg 1 poeng.

Det var spennende å se hvordan utenlandsturen vår til Roma slo ut på den første treninga etter utflukten til «den evige stad». Hos De Røde var det særlig Morten S. som var sensasjonelt bra. Han løp rett og slett opp Trond N. hos De Gule, noe som medførte at det ble dødsstille i hallen. Alle forstod at det var et under som skjedde, og referenten tror det har å gjøre med at Morten S. fikk et åndelig løft etter at han vandret rundt i Romas gater både dag og natt.

De Blå var rett og slett skikkelig ute å kjøre. Espen gav alt han hadde mot De Gule i hver kamp, men også han kan «rable». Midt under en av kampene foreslo han – på en ytterst lite vennlig måte – at De Gule burde legge ned laget! Vi får håpe han kommer til sans og samling innen neste lørdag.

De Gule vet man aldri hva finner på, men lørdag var laget fullt av innsats og tæl. Litt spesielt var det å se hvor mye bedre laget ble etter at Dag Morten forlot parketten en halvtime før slutt. Han hadde symptomer på mensiskproblemer. Slik går det når du vandrer hodeløs rundt i Roma i flere døgn, uten tanke på riktig kosthold, samt fornuftig fottøy.

Ellers måtte referenten forlate hallen før trekning av vinlotteriet, men han har fått vite at Reidar, De Rødes store «klippe» i forsvaret, ble dagens fortjente vinner.

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline