Referat fra Roma-turen. 03. 03. - 06. 03

Postet av Old Boys den 7. Mar 2017

Det har blitt en tradisjon i oldboysgjengen at vi drar på tur hvert annet år, og på fredag 03. 03. bar det løs igjen!

Tidligere har vi vært både i Madrid, London og i Edinburgh, men i år slo vi til med utflukt til selveste Roma.

Grytidlig fredag morgen fløy vi av sted fra Gardermoen, slik at vi tidlig på formiddagen var klar til å ta verdensbyen i besittelse. Det ble gjort på ulike måter denne første dagen, før vi møttes til felles middag med bokstavelig talt stormende jubel!

Lørdag var kampdagen, og vi fikk oppleve Roma mot Napoli på olympiastadioen.

Det var fantastisk å studere toppspillere på nært hold. Vi hadde topp billetter, noe John Harald skal ha stor ære av.

Reiseleder Trond N. ble faktisk så inspirert at han har bestemt seg for å starte et nytt lag (rosa eller oransje?). Der skal det bare være «lirare» som han selv (nei, han har ikke mistet forstanden), og i massemedia over hele verden kan dere nå følge med på at han har lagt inn et bud på Napolis Hamsik.

Kvelden ble avsluttet med nok en felles middag, og alle var enige om at vi hadde hatt en fin dag.

Søndag våknet vi til plaskende regnvær, men ingen la seg ned for å dø av den grunn. Vi hadde avtale med Anders Hornslien, som guider nordmenn i både Roma og Toscana, og han foreslo at vi skulle vente litt til sola fikk overtaket, og slik ble det. Dermed fikk mange oppleve en givende omvisning, hvor han på en fremragende måte bandt sammen både gammel historie og dagens Italia. Etterpå var han sammen med oss på lunch, noe som for referenten ble turens gastronomiske høydepunkt! Anders har tidligere vært leder i Skeid i tre år, og han ble godt fornøyd da han som ekstra takk fikk en TTIF-vimpel til å ha på kontoret sitt.

Sent på kvelden var det igjen middag, og denne kvelden skulle det være fire retter. Innehaveren var glødende Lazio-supporter, og også han fikk en vimpel. Trond N. tenker på meste, som den dyktige reiselederen han er!

Mandag var det avreise sent på kvelden, slik at vi fikk oppdaget enda mer av denne fantastiske byen. Ingen var spesielt fornøyd med at flyet ble nesten to timer forsinket, men det ødela slett ikke hovedinntrykket av turen vår.

Vi er en herlig gjeng, med godt humør og innslag av sjarmerende galskap. Turen har ytterligere styrket samholdet, og noen av oss kan til og med ha forutsetninger for å ha mottatt fotballmessige impulser!

Takk til alle som deltok, og det eneste triste var at selve Styret (Ulf) måtte melde forfall på grunn av sykdom. Ikke minst hadde han hatt godt av å studere godt pasningsspill.

Forza old boys, forza TTIF!

Bj N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline