Referat fra lørdag 25.2

Postet av Old Boys den 25. Feb 2017

23 fornøyde og vinterglade talenter møttes nok en lørdag morgen til dyst i Tistedalshallen, og det ble nok en triumf for det røde laget med 15 poeng. De Blå var ikke langt bak med 13, ett poeng foran De Gule.

De Røde spilte som vanlig bra, Reidar ryddet opp i stor stil i forsvaret, mens Jan F. som alltid fant seg egne rom på banen hvor han kunne briljere.

De Blå kjempet som løver, og John Harald, som gjorde comeback etter et langt sykeleie, satte sannsynligvis rekord i å lage frispark av det lilla slaget. Han presterte også å kalle Ulf (Styret) for hore. Da har vi opplevd det også!

De Gule har vi opplevd langt bedre. Kjas og mas preget laget, og katasrofalt pasningsspill ble det for mye av. Oppsiktsvekkende var det at Ulf forlot treninga 20 minutter før slutt. Et to dagers høydeopphold i Aremark sammen med Harry Jonassen og referenten gjorde at kroppen sa nei. Kunsten å bruke hodet er med andre ord ikke noe som kommer av seg selv – heller ikke for folk som er på vei mot 70!

En annen veteran, som fikk ublid behandling av guttungene i 40-åra denne lørdagen, var Henning. Han fikk heldigvis et plaster på såret da han ble dagens glade vinner av vinlotteriet.

Dermed retter vi oss inn mot neste helgs tur til Roma. Referat følger.

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline