Referat fra 11. 02.

Postet av Old Boys den 11. Feb 2017

Inkludert sportslig og sosialt støtteapparat møtte 19 mann i Tistedalshallen lørdag morgen.

Etter en intens, men humørfylt batalje, endte det opp med De Blå som vinner med 16 poeng.

De Røde og De Gule fulgte opp med 12 hver, med andre ord jevnt og tett.

De Blå viste nok en gang hvor gode de er i kontringsfasen, og etter noen søvndyssende åpningsminutter fikk Kjetil opp dampen, og da går det unna (trøtte ungdommer er jo ofte sånn….).

Dagens fulltreffer var likevel Bjørn Christians. En herlig volleyscoring, tre sekunder før slutt, smalt i veggene, slik klokkerene treff i fotball lyder! Ellers er det bemerkelsesverdig hvilken utvikling Tom Hermann har hatt siden han startet sin innendørskarriere. Slik skjer jo ofte når man får spille sammen med folk på et høyt nivå!

De Røde hadde alle stjernespillerne på plass, men det ble likevel ikke noen suksessfull dag. Slik er jo fotballen, ingenting kan bestilles på forhånd. Referenten husker vel egentlig bare at Michael svømte rundt på parketten og bønnfalte omgivelsene om frispark, helt uten grunn.

De Gule skal være svært fornøyd med dagens innsats. «Motoren» i laget, Trond N., måtte gi seg etter 10 minutter på grunn av hodeløs styrketrening tidligere i uka. Likevel plukket man jevnt og trutt poeng, etter å ha gitt alt. Dagens mest oppsiktsvekkende og skremmende hendelse stod en gul en for, og ikke overraskende måtte det jo være Dag Morten. Han prøvde å spille en pasning til Frode langs «bakken», men en ujevnhet i parketten (!) gjorde at Frode mottok den knallharde kameratpasningen midt i planeten. Rett og slett på grensa til blind vold!

Under kaffen til slutt var det som vanlig de merkeligste temaer som ble tatt opp. Det er ikke lenge til vi skal til Roma, og bekymringer for den og den ble behørig drøftet.

Helt til slutt ble Tom Hermann den glade vinner av vinlotteriet, og alle kunne forberede seg på hjemveien.

Husk: Neste lørdag er det ikke trening. I mellomtida skal alle vedlikeholde kroppen etter beste evne. Det er beskjeden fra styret (Ulf).

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline