Referat fra 04. 02.

Postet av Old Boys den 4. Feb 2017

21 høyt motiverte og humørfylte oldboystalenter møttes lørdag morgen nok en gang til ukas høydepunkt, med både knivskarp kamp om poeng og hyggelig sosialt samvær.

Denne lørdagen var det De Gules tur til å stikke av med seieren, etter en helhjertet innsats. 15 poeng ble fangsten, og De Røde og Blå fulgte tett etter med 14 og 12. Med andre ord: jevnt og spennende!

Det er mange aldersgrupper innen gjengen vår, og av og til er det lett å glemme at vi til og med har noen som er i rask marsj mot de første 70. Denne geriatriske avdelingen åpnet treninga med å få styrket selvfølelsen. Først fintet Jan F. enkelt og greit Kjetil nesten ut i kafeen, så gjorde Ulf nesten det samme og til slutt taklet Dag Morten Kjetil med den største selvfølge. Dette er rett og slett et bevis på at i fotball kan faktisk alt skje.

Hva huskes ellers best fra denne lørdagen? Hos De Røde var Torfinn tilbake, og dermed gikk antall blåmerker hos motspillere opp et par hundre prosent. Ulf hos De Gule ble utsatt for et luftangrep, og det var bare hans egen erfaring med å gjøre det samme, som berget livet hans.

Hos De Blå serverte Tom Hermann oss alle dagens delikatesse. Han scoret et mål som referenten gir opp å beskrive. Typisk for fotballspillere er det jo at alle straks var enige om at dette kommer han aldri til å gjøre igjen!

Alle hos De Gule kan man skrive positivt om denne gangen. Likevel konsentrerer referenten seg om Morten I. Han fullfører trening etter trening i haltende tilstand. En dårlig leggmuskel er uvenner med ham, men han holdet ut. At han i tillegg pøser inn mål, gjør det ikke noe mindre imponerende.

Som vanlig var også kaffestunden etterpå trivelig. De fleste slapper av og legger treninga bak seg, mens noen fortsetter å holde fast på at det ikke var en selv, men en annen, som gjorde noe galt i det og det angrepet som det ble mål av – i feil ende. Slik er fotballen, og slik fortsetter det nok – til evig tid!

Dagens glade vinner av vinutlodningen ble Trygve, som til tross for dårlig kne møter opp på treninga og kaster glans over arrangementet. Det samme gjelder jo også Jan Egil, Yngvar og til og med referenten.

Helt til slutt en viktig beskjed: 18. februar og 25. mars er det ikke trening. 22. april er foreløpig en usikker dato.

Bj. N.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline