Referat fra 21. 01.

Postet av Old Boys den 21. Jan 2017

Nok en lørdag lå Østfolds flotteste idrettsanlegg klar til å ta imot de eldste talentene til morgentrening, og 17 mann benyttet seg av nettopp denne muligheten da de inntok parketten i Tistedalshallen.

Sportslig trakk De Røde på nytt det lengste strået. 16 poeng holdt til en knapp seier foran et gult lag i sterk framgang. De Blå, periodevis på grensa til å være depressive, måtte denne gangen nøye seg med 9.

De Blå har en stolt nær historie, men nå begynner det å røyne på. Ingenting varer jo evig! Godt var det å se at Kjetil i hvert fall periodevis hadde en svart dag, og at Rune Ullared og John Harald brukte storparten av tida til interne diskusjoner, mellom alle fysiske overfall som de selvfølgelig ikke slutter med. Bjørn Christian kjempet som besatt, men alt ble feil. Etter hvert ble han også, av en eller annen ubegripelig grunn, forbannet på Trond N. Likevel, helt på tampen av treninga, lyktes han med å lage årets mål i Tistedalshallen så lang. En mystisk kombinasjon av tunnel og kompliserte helspark endte med at ballen plasserte seg i mål.

Hos De Røde er det mye rart for tida. Flere av spillerne er ofte fraværende. Jobb og selskapelige utskeielser blir brukt som forklaring. Her trengs det nok snart et internt møte. Uansett fikk laget lånt toppspillere treninga gjennom, så neimen om referenten vet: Er det kanskje en plan bak alt sammen?

De Gule, det klassiske laget framfor alle andre, har vært avskrevet tidt og ofte, men kommer alltid tilbake. Samtlige var i støtet, men særlig Trond N. virket skarp, som man nå har begynt å kalle det på «sportsspråket»! Ulf virket 30 år yngre enn han er, og til og med Dag Morten oppførte seg av og til fornuftig. Så vidt referenten har fått med seg, er det i hvert fall første gang han har gått av banen når han har blitt skadet, muligens med tanke på at skaden ikke skal gå ut over laget.

Som vanlig fikk vi en forrykende avslutning med kaffe i kafeen. Uten tvil er nettopp kaffen etter trening ukas høydepunkt, i alle fall for referenten. Denne gangen ble det Bjørn Christian (som i mellomtiden hadde blitt venner igjen med Trond N.), og tippeadministrator Bjørge, som ble helgas glade vinnere.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline