Tipping 25.1

Postet av Old Boys den 25. Jan 2020


0 Kommentar

Referat fra 25. 01.

Postet av Old Boys den 25. Jan 2020

Tistedalshallen lørdag morgen: Ulf, Morten, Trond N. og referenten er på plass klokka sju. Trond N. har fiksa kaffe, og vi går gjennom håndballkampen i går, og vi vet helt presist hvem som burde gjort hva, slik at finalebilletten hadde vært i boks. Så kommer Jan Egil, og referenten får vite at han forrige helg presterte å velte med ergometersykkelen inne i hallen. Videre kom John Harald, med ei topplue fra 1950-tallet, og begynte å snakke om hemorider. Da gikk Ulf og referenten og varmet opp.

Etter hvert er alle på plass, og 21 kamerater er klare til dyst. Jevne og intense kamper følger, og det ender med at det klassiske laget, De Gule, blir dagens seierherrer med 16 poeng. De Røde kjempet til seg 13, mens De Blå endte på 10.

Hos De Blå utmerket Bjørn Christian seg med to kjempescoringer, men det ble verre hver gang han skulle være keeper. Rune er jo en fyr det er lett å snakke til rette, og også denne gang lot han seg veilede av lagkameratene uten å få raserianfall (ironi)! Jarle er en hyggelig ungdom, men han har begynt å bruke alle kroppsdeler for å vinne, samtidig som han sukker og stønner over ikke å få frispark.

De Røde er et jevnt og godt lag, og det er sjeldent noe bråk med dem. Michael er den offensive stjerna, men til gjengjeld mente Ulf at han sannsynligvis er den klart dårligste keeperen av absolutt alle, uansett lag, og det sier ikke lite!

De Gule spilte glimrende, og selv Dag Morten spilte bra. Likevel prøver han fremdeles på målgivende pasninger, noe som aldri går. Han er sterk i troen, og referenten må få sitere noen linjer fra rockepoeten Tom Roger Aadland som passer godt på denne fargeklatten av en tistedaling:

“Eg trur ikkje anna enn det eg kan sjå

Spør nett kven du vil, eg er skeptisk som få

Men mirkakel kan skje så vel i det små som i det store.”

Ellers er Trond N. på gang, og Kjetil lagde mål tre sekunder før slutt ved å bruke steget sitt, som minner om Braut Haaland. Årets mål så langt.

Jan hadde for øvrig en stor dag i mål, kjapp som et lyn og smidig som en katt! Det må også nevnes at Morten, som er den mest viljesterke av alle på treninga, skeiet fullstendig ut da han ba referenten ta plass på benken med følgende utsagn: “Sett deg ned, Iddebo!”

Anders er A-lagstrener, og han fortjener noen ekstra blomster for å ta på seg en slik jobb. Blomster bruker vi ikke i oldboysgjengen, men vinutlodning har vi jo. Denne lørdagen var det trekning på to flasker, og Anders ble trukket ut som vinner av begge!

God helg til alle!

Bj. N.


0 Kommentar

Tippelappen 18.01.20

Postet av Old Boys den 18. Jan 2020

Et par rettelser i forhold til bilde.

Kamp nr 3 - Brighton-Aston Villa HB
Kamp nr 5 - Norwich-Bournemouth HU


0 Kommentar

Referat fra 18.01.20

Postet av Old Boys den 18. Jan 2020

Endelig lørdag igjen! I dag møtte 19 formidable fotballspillere opp til ukens høydepunkt i Tistedalshallen. 

Det rød laget, med Anders og Michael i spissen, var i strålende spillehumør og ga egentlig ikke gult og blått lag noen sjanse til å ta innpå ledelsen de har opparbeidet seg på maratontabellen.

Blått lag - uten lagleder John Harald (som sendte forfall til Ulf 0115...) - varierte veldig fra kamp til kamp. Noen ganger strålende og andre ganger helt uforståelig dårlig. Torfinn hadde stilt inn siktet godt i dag og prikket inn flere fine mål fra bort i mot umulige vinkler.

De gule var som vanlig et kapittel for seg selv, når motgangen kommer så blir den interne letingen etter syndebukker mer at man trykker hverandre ned enn at man prøver å snu en dårlig trend. Gult lag er ofte sin egen verste fiende - noe de ikke alltid skjønner helt selv.

Men, uansett så var det alt i alt en vel gjennomført økt av alle mann som endte med 20p til rødt, 10p til gult og 9p til blått.

Diskusjonene gikk som vanlig etter trening og dagens vinflasker ble vunnet av Reidar og Bjørn.0 Kommentar

Solskjær har en, så da må jo jeg ha en også….

Postet av Old Boys den 11. Jan 2020

Nomelltabellen

Kanskje Norges viktigste tabell.

 

Lag

Antall kamper

 

Seier

 

Uavgjort

 

Tap

 

Poeng

Gult

10

6

2

2

20

Blått

10

3

3

4

12

Rødt

10

2

3

5

9

 


0 Kommentar

Referat fra 11. 01.

Postet av Old Boys den 11. Jan 2020

Alle våknet til en gråkald og vindfull lørdagsmorgen, men hva gjør noen av oss med slikt? Svaret er selvfølgelig å dra til Tistedalshallen så fort som mulig, og det gjorde 21 ambisiøse og godt trente oldboysgutter også denne morgenen. Seriespillet gikk selvsagt sin gang, og De Gule (det klassiske laget) viste seg fra sin beste side og grafset til seg 20 poeng. De Blå holdt seg på ærbødig avstand med 11, mens serieledende rødt lag ble sist med bare 9. Dermed er De Gule på skuddhold av De Røde (se tabell). Kan dette bli spennende ut over våren?

De Røde manglet Michael, og det ble tydeligere og tydeligere i løpet av treninga. A-lagstrener Anders skjøt og skjøt, men skuddene hadde hele tida retning mot høyere himmellag, og det blir det lite poeng av. En honnør skal Bjørge få, for denne gangen oppførte han seg uklanderlig, også når verden gikk ham imot.

De Blå var fikse og raske, men strevde som vanlig med forsvarsspillet. Dagens blåing var utvilsomt Bjørn Christian, som i fin scoringsposisjon snublet i egne ben og skrek på straffespark. Noe lignende har bare Jan Solheim fått til, for omtrent 7 år siden!

De Gule møtte med hele 9 mann, og av en eller annen merkelig grunn ble det lite spilletid på referenten. Trond N. var endelig tilbake, og han gjennomførte på en fornuftig og teknisk sett fullkommen måte. I tillegg var han hyggelig og grei, noe han ikke alltid var før skaden satte ham ut av spill. Dagens kommentar hadde Kjetil, for han uttalte at å få tilbake Hans Petter (har vært mye på høydetrening på fjellet) var det det samme som å få tilbake Messi! Ulf fortjener også ros for innsaten. Han vant en haug med dueller, og slo nesten ikke bort ballen til motspillere. I tillegg skulle han plutselig begynne å slå i hjel fluer,som bare han så, midt under kampen. 

Som vanlig avsluttet vi med kaffe og sportslige oppsummeringer. Det ble også loddet ut tre vinflasker, og vinnerne ble Kjetil, Frode og Torfinn. Ellers er det viktig å merke seg at det 15. 02. ikke er trening. 

God helg til alle, og ikke overdriv egentreninga i uka som kommer!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Tipping 11.1

Postet av Old Boys den 11. Jan 2020


0 Kommentar

Referat fra 4.1

Postet av Old Boys den 4. Jan 2020

20 fotballkamerater møttes på årets første oldboystrening lørdag morgen i Tistedalshallen, og det hele ble en forrykende forestilling. De Gule og De Røde spilte begge til seg 16 poeng, men også De Blå var i støtet med 11. Dessuten var Jan Egil til stede under kaffen, før han skulle på jobben, mens Ulf tok seg av kaffekoking og annen administrasjon. Når etter hvert Dag Morten også møtte opp, utgjorde han og Ulf en uforglemmelig duo på tribunen, og det er ingen tvil om at de er de nye gamlingene i  Muppet-show, hvis programmet blir satt opp på ny!

De Blå hadde 7 spillere på plass, og blant dem var Trond E., på visitt fra Kapp på Toten. Han stod for et kompromissløst forsvarsspill, der ballen stadig var på besøk under bjelkene oppe i taket. Lagets motor om dagen er likevel Jarle, som også opplevde å lure referenten nesten ut av hallen med spesialfinta si.

De Røde var gode, men uten å være helt på topp. Laget hadde i hvert fall hatt langt færre poeng hvis ikke Reidar hadde vært Reidar, med ben som plutselig fungerer som reddende engler når alt håp er ute. Ellers fikk Bjørge et lite raserianfall, da han utbrøt at gule spillere oppførte seg “som piss”. Etter 45 minutter trakk han uttalelsen tilbake, men sagt er sagt!

De Gule kan være stolte av innsatsen denne lørdagen. Kjetil, Jon Petter og Morten var gode ute på banen, og Jan F. i mål blir stadig bedre. Referenten var heller ikke så ille, selv om han lot Anders spasere uhindret med ballen inn i gult mål ved en anledning. Morten utbrøt spontant at “Bjørn åpnet perleporten på vidt gap, for så å gå hjem uten å sørge for vakthold”. Etter dette fikk vi en teologisk diskusjon om perleporten og hvem som kan få komme inn, en diskusjon der Dag Morten avslørte skremmende dårlige grunnkunnskaper, særlig fordi han har vært varamann til Menighetsrådet i forrige periode.

Ordningen med kaffe og vinlotteri fortsetter selvfølgelig, og denne gangen var det Michael, en av oldboysgjengens lovende og talentfulle ynglinger, som kunne forlate hallen med et lurt smil rundt munnen. 

God helg til alle!

 

Bj. N.

 


0 Kommentar

Tipping 4.1

Postet av Old Boys den 4. Jan 2020


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline