Femsjøcupen 2020 avlyst

Postet av Femsjøcupen den 9. Mai 2020

TTIF har besluttet å avlyse Femsjøcupen 2020.

Klubben ser dessverre ingen mulighet for å avvikle en turnering med flere tusen mennesker involvert og mange hundre på overnatting og servering. TTIF tilbyr naturligvis tilbakebetaling av påmeldingsavgift for de som ønsker det. Alternativt kan årets påmeldingsavgift sikre en rekordtidlig påmelding til neste års turnering. TTIF ber om beskjed om hva hver enkelt klubb ønsker innen 31. mai. 

Vi kommer alle til å savne Femsjøcupen og alt det flotte vi hvert år opplever der. Fotballen samler folk og skaper følelser og engasjement. Vi gleder oss enormt til August 2021! At Femsjøcupen avlyses fører til et stort inntektstap for TTIF Fotball. Tusenvis av dugnadstimer veksles et normalt år inn i penger som igjen brukes på drift av klubben. Andre måter å få inntekter på prioriteres, slik at vi kan stå best mulig rustet i tiden fremover. 

Vi ønsker klubber, lag, foreldre, spillere, søsken, dommere, dugnadsfolk og alle andre hjertelig velkommen til Femsjøcupen 2021! 

Hilsen turneringsledelsen. 


0 Kommentar

Femsjøcupen 2020

Postet av Femsjøcupen den 14. Jan 2020

TTIF er klare for å arrangere nok en hyggelig og fin turnering ved Femsjøcupen. Påmeldingen er åpnet og vi anbefaler alle lag å melde seg på. I fjor var det ventelister i alle klasser, så det tryggeste er å melde på så fort som mulig:) Informasjon finner du på femsjocupen.no og påmelding finner du her.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline