Femsjøcupen 2021

Postet av Femsjøcupen den 2. Jul 2021

Femsjøcupen 2021: 28. august 2021. 

 

TTIF arranger en nedskalert og annerledes Femsjøcup i år. For å arrangere en cup som gir deltagerlaga glede og god sportslig aktivitet lager vi en lokal cup med lag fra Østfold. Ved å invitere andre lag frykter vi at vi uansett ikke hadde fått lov til å ha overnatting som vanlig. 

 

Vi arrangerer cup i J 16/17 (født 2004/2005) og G 15 (født 2006). I disse to klassene har klubben egne lag. 

 

Organisering:

 Antall lag blir 6 i hver klasse. 

Kvalifiserte gode dommere. Trio i finalene. 

Spill på tre gode baner. 

Gruppespill med tre lag og to kamper per gruppe. 

Plasseringskamp for lag 3 i hver pulje. 

Semifinaler for lag 1 og 2. 

Alle kampene spilles lørdag 28. august. 

Vi prioriterer kompakt kampoppsett foran hvile mellom kampene, men vil alltid ha minst 1 kamps hvile. 

Førstemann til mølla og venteliste for de som kommer for seint og ønsker å stå der. 

Muligheter for smidighet rundt overårige, mange lag har spilt lite i år og målet må være å få med alle som kan. 

 

Påmelding er gratis og sendes til: 

 

Mail til jonasn66@hotmail.com eller tnomell@halden.net

 

Lagnavn, kontaktperson, telefonnummer og mail. 


0 Kommentar

Femsjøcupen 2020 avlyst

Postet av Femsjøcupen den 9. Mai 2020

TTIF har besluttet å avlyse Femsjøcupen 2020.

Klubben ser dessverre ingen mulighet for å avvikle en turnering med flere tusen mennesker involvert og mange hundre på overnatting og servering. TTIF tilbyr naturligvis tilbakebetaling av påmeldingsavgift for de som ønsker det. Alternativt kan årets påmeldingsavgift sikre en rekordtidlig påmelding til neste års turnering. TTIF ber om beskjed om hva hver enkelt klubb ønsker innen 31. mai. 

Vi kommer alle til å savne Femsjøcupen og alt det flotte vi hvert år opplever der. Fotballen samler folk og skaper følelser og engasjement. Vi gleder oss enormt til August 2021! At Femsjøcupen avlyses fører til et stort inntektstap for TTIF Fotball. Tusenvis av dugnadstimer veksles et normalt år inn i penger som igjen brukes på drift av klubben. Andre måter å få inntekter på prioriteres, slik at vi kan stå best mulig rustet i tiden fremover. 

Vi ønsker klubber, lag, foreldre, spillere, søsken, dommere, dugnadsfolk og alle andre hjertelig velkommen til Femsjøcupen 2021! 

Hilsen turneringsledelsen. 


0 Kommentar

Femsjøcupen 2020

Postet av Femsjøcupen den 14. Jan 2020

TTIF er klare for å arrangere nok en hyggelig og fin turnering ved Femsjøcupen. Påmeldingen er åpnet og vi anbefaler alle lag å melde seg på. I fjor var det ventelister i alle klasser, så det tryggeste er å melde på så fort som mulig:) Informasjon finner du på femsjocupen.no og påmelding finner du her.


0 Kommentar

Flott jentedag - men få påmeldte!

Postet av Femsjøcupen den 19. Sep 2019

Jentenes Fotballørdag er en tradisjon for TTIF. I 10 år har vi arrangert dagen til glede for jenter som liker fotball eller bare liker og møtes. I år var det for første gang få påmeldte, noe som nok kan ha flere årsaker. En av de er alt for dårlig markedsføring. Men for de jentene som var der er det ingen tvil om at vi traff. Det var knallstenmning denne vakre høstmorgenen på stadion. Jenter fra 4-12 år koste seg og de aller fleste hadde en knalldag. Vi vurderer å finne en ny dato for Jentenes Fotballørdag i 2020, slik at vi har bedre tid til markedsføring i forkant. 


0 Kommentar

Femsjøcupen 2019 en suksess!

Postet av Femsjøcupen den 2. Sep 2019

53 lag, over 800 spillere og minst like mange tilskuere sørget for en festhelg i Tistedalen. 

Etter måneder med forberedelser, var det en lettelse for arrangementskomiteen at cuphelga endelig var her. Med overnatting på Tistedal skole, Asak kulturbarnehage og i klubbrommet, var det mye som måtte på plass og mange som ble involvert. 430 skulle serveres mat 6 ganger i løpet av helga og kjøkkenet var virkelig på jobb. Viktigst denne helga er foreldrene til barnespillere og juniorlag/damelag. Omtrent 150 dugnadsvakter er dekket opp, i tillegg til 15-20 personer som har brukt omtrent hvert våkne sekund torsdag – søndag på cupen. TTIF ønsker å takke alle som har stilt opp og er sikre på at de aller fleste syns dugnad ikke bare er stress, men mest moro. 

Hele fire kiosker har vært i drift, blant annet den nye ungdomskiosken. Det er ekstra morsomt med engasjement fra våre dyktige og ivrige ungdom/unge voksne! 

Sportslig ble det spilt 112 kamper. Det var svært få vanskelige situasjoner og dommerne vår fikk fortjent skryt. En spesiell takk til Tore Hagberg som koordinerer dommerinnsatsen i TTIF. Dommerne på sin side var svært fornøyd med spillere og ledere som i all hovedsak oppførste seg eksemplarisk hele helga. 

Våre svenske venner Kristinehamn og Dalen vant hver sin finale, mens våre nære venner fra Kvik Halden vant to andre. Den siste vant TTIF J 14, noe som naturligvis også er gledelig og skaper engasjement. 

Diskoteket med Mads Hansen ble en stor suksess, der det både var god stemning og litt spenning for spillerne. 

Vi ønsker samtidig å takke våre samarbeidspartnere som legger til rette for en god og trygg klubbdrift. 

Nå starter jobben med Femsjøcupen 2020 og aller først venter da en evaluering av året turnering. For selv om totalinntrykket er godt og tilbakemeldingene har vært overveldende, er det ting som må utvikles. 

Turneringsledelsen. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline