Referat fra 29. 02.

Postet av Old Boys den 29. Feb 2020

Helt på tampen av februar kom snøen, med glatte veier for livets glade gutter på vei til lørdagstrening. 20 mann var etter hvert på plass, og blant de tidligste var Dag Morten, som måtte ofre trening for å klargjøre kunstgressbanen for kamp. Likevel møter han opp til kaffe og ukas beste samtale. Bra!

Etter en intens, og til dels amper forestilling, kunne gult lag dra hjem som seierherrer. 17 poeng var nok til å vinne, og De Blå og De Røde fulgte etter med 15 og 8 poeng. Dermed er De Gule bare 7 poeng bak rødt lag på maratontabellen, noe som borger for en spennende innspurt på årets serie.

 

De Røde møtte med bare 4 mann, og De Gule lånte dermed ut referenten til rødt lag. Reidar er en høflig mann, og sa at dette var hyggelig, mens de andre sa ingenting. Referenten selv er jo godt over middagshøyden rent sportslig, og han må innrømme at han etter hvert følte seg, slik Henning Kvitnes har skrevet, “som en barkebåt så altfor langt fra land”. Til tross for sportslig motgang var det flere lyspunkter. Jostein scoret sitt første mål på oldboystreninga ved å klinke til på direkten oppe i nettaket. Bjørge scoret to kjempemål på kontring, selv om han ellers utmerket seg mest med høylydt stønning og sukking. Anders viser også stadig flere menneskelige trekk, ikke minst da han rablet etter at Hans P. brukte kroppen sin på kanten av regelverket.

De Blå hadde en meget god dag, og både Jarle og Torfinn var giftige og gode. Begge kom også med spydige kommentarer om referenten, noe som viser at også ellers sympatiske personer trenger treninga som et sted hvor man uten konsekvenser kan oppføre seg dårlig. 

Hos De Gule var Kjetil plaget av en dårlig hofte, og det betyr at han rett og slett må skifte den, slik at han er i toppform til neste sesong. Nå var han ikke dårligere enn han kunne stå i mål, og det gjorde han glimrende. Andre som imponerte var Ulf, som enkelt dyttet bort Torfinn (den tyngste av alle), og overtok ballen i fin stil. Hans Petter og Trond N. var aktive og akkurat passe usympatiske, mens Morten og Jan F. var skikkelig på hugget. 

Til slutt var det kaffe og utlodning, og Bjørge, en av dagens hissigpropper, fikk en kjærkommen oppmuntring da dagens vinflaske ble hans. 

God helg til alle!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Referat fra 08. 02.

Postet av Old Boys den 8. Feb 2020

Snøen har forsvunnet, men det som forhåpentlig aldri forsvinner, er oldboystreninga i Tistedalshallen på lørdagsmorgenene. 16 kamerater var i alle fall på plass lørdag, og De Røde slo tilbake fra forrige gang med 18 poeng og seier. De Gule, på en ikke helt vellykket dag rent spillemessig, endte på 14, mens De Blå spilte og spilte, uten å score. Dermed ble det bare 7 poeng å reise hjem med.

Hos De Blå er nå Espen skadefri, og det betyr at De Blå blir vanskeligere å ha med å gjøre utover våren. Tom Hermann løp også mer enn på lenge, mens Jarle fortsatt knurrer og hveser når verden går ham imot. Bjørn Christian er som regel en vennlig og sympatisk fyr, men lørdag presterte han å tuppe til referenten i bakenden. Hvorfor det? Referentens naturlige beskjedenhet forhindrer ham å nevne at han lurte Bjørn Christian trill rundt, og det er forståelig at slikt tar på psyken.

De Gule stilte med 8 spillere, og manglende selvinnsikt forhindret Dag Morten fra å sette seg litt oftere på tribunen. Mot slutten av treninga ble det litt dramatisk, da Ulf dømte frispark etter å ha påstått å ha fått et tråkk på høyrebenet. Ingen andre så at dette skjedde, men slik er det: Når Ulf sier at han har blitt utsatt for farlig spill, så er det frispark! Ellers er det hyggelig at Trond N. av og til på nytt deltar på treninga. Han er ikke helt seg selv ennå, men lørdag hadde han tendenser til å være positiv og oppbyggelig mot de andre på laget. Dette har jo alltid vært hans store styrke! En som bare blir bedre og bedre, er Jan i mål. Han tar nå alle skudd, bare han slipper å bøye seg.

Reidar var på plass igjen på rødt lag, og dermed ble det verre å score for motstanderen. Michael glimtet også til, blant annet med en herlig lobb fra 30 meter som dumpet inn i nettet. Anders og Bjørge spilte også bra, og kanskje er det slik Bjørge påstår, nemlig at det å syte og klage på medspillere (les Michael) viser at Bjørge er en skikkelig vinnerskalle!

Hvem ble så dagens glade vinner av vinlotteriet? Nok en gang var det Kjetil som kunne smile lurt etter trekningen. Vel fortjent. 

Helt til slutt må nevnes at den 15. og 22. februar blir det ikke trening. Det betyr at spillerne på gult lag skal trene individuelt, mens de andre lagene skal ta helt fri, samtidig som de skal sitte i sofaen og spise sjokolade.

Bj. N.


0 Kommentar

Referat fra 1.2

Postet av Old Boys den 1. Feb 2020

Så kom første februardag, et tidspunkt det pleier å være vinter. For oldboysgjengen på lørdager er det uansett trening som gjelder, og slik var det også denne lørdagen. Likevel var det ikke flere enn 13 som møtte i Tistedalshallen for å kjempe om poeng, for det finnes faktisk noen som prioriterer blant annet fotballtur til Manchester framfor å gjøre sin plikt mot laget man tilhører. 

En av dem som er til å stole på, er Trond E. Han stod opp klokka fire for å rekke treninga, for bostedet hans er Kapp på Toten. Halv åtte var han på plass i kafeen, for å dele siste nytt fra hjemtraktene sine. Slike gutter vil gamle Norge ha!

Hva så med sportslige resultater? De Gule, med tre av fem veldig godt opp i sekstiårene konstant på banen, spilte seg til 18 poeng. De Blå hadde også en god dag med 15, mens et redusert rødt lag karret til seg 7. Dermed nærmer De Gule seg De Røde når vi snakker om kampen om seriemesterskapet. Kanskje De Gule skal sende Reidar til utlandet flere lørdager i løpet av våren?

De Røde møtte med bare tre mann, og både Reidar og Anders manglet. Michael, Bjørge og Frode er alle gode spillere, men denne gang var det mye som gikk skeis. Blant annet tok referenten lett fra Michael ballen, noe som fremkalte kvalmebølger hos den gode Michael. 

Hos De Blå viste plutselig John Harald seg som en skarp målscorer, og det var ingen som ventet seg scoringer fra helt umulig vinkel. Ellers var Rune og Trond E. betraktelig bedre i mål enn ute, mens Espen var rene evighetsmaskina, da han også var mye utleid til rødt lag.

Kjetil og Morten jobbet for fire mann hos De Gule, mens Jan F. var glimrende i mål. Da Ulf og referenten også gjorde så godt de kunne, måtte det hele bli bra. Likevel må det dessverre nevnes at referenten, etter å ha lamslått hele hallen da han tok innersvingen på Michael og Trond E., satte ballen på uforklarlig vis utenfor. Slik kan det gå når presset fra tribunen blir for stort.

Som vanlig var stemningen stor under kaffen etterpå, og alle syntes det var fullt fortjent da dagens målmaskin, John Harald, ble dagens glade vinner av vinlotteriet.

 

God helg!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Tipping 1.2

Postet av Old Boys den 1. Feb 2020


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline