​Referat lørdag 17.12 / årets siste runde !

Postet av Old Boys den 17. Des 2016

Referatet kommer først litt utpå lørdagen, og det er kun fordi reserve-referenten for èn gangs skyld er sur ! Det er to hovedårsaker til dette, og den første er at det Blå laget leverte langt under par i dag og endte helt sist med bare ynkelige 4 poeng. Den andre årsaken er at vin-mafian på bordet ved døra, stort sett trekker seg selv i vinlotteriet, hvor det i dag i tillegg var superlørdag med mange gevinster. Hvem vant? Jo hele mafia-bordet, og noen få andre !


Uansett, til årets siste serierunde møtte det opp 17 morgenfriske old boys'ere hvorav 13 var spillbare. Det sytes om både det ene og andre, og maken til bortforklaringer for å ikke kunne spille skal man lete lenge etter ;-)

Det betød at Gult lag måtte låne 2 spillere til hver kamp, noe som definitivt gikk ut over innsatsen til noen etterhvert. Selv reserve-referenten spilte 2 kamper for Gult, så da kan jo alt skje. Og det gjorde det selvfølgelig også ;-) Med en litt uheldig pasning ble ballen servert på fat til Rødt lag som enkelt vant kampen.


Runden ble en gedigen opptur for Rødt lag, og de vant 9 kamper og spilte uavgjort i den tiende... Det betyr at de endte opp med hele 28 poeng, noe som sikkert går inn i historieboka til old boys.

Med 2 x Bønøgård, Henning i storslag, Jan F som vinner dueller og Tunnel-Michael så ble de altfor sterke for Gult og Blått i dag. De spilte rett og slett de andre lagene ut store deler av runden. Da er det sagt – og så er det glemt !


Gult lag? Jo, de karret til seg 11 poeng og det var mest på grunn av spillerlån fra Rødt i kampene mot Blått. I tillegg fikk de jo god hjelp fra benken fra både Trond N, Ulf, Dag Morten og Trygve ;-)


Blått lag? Vi glemmer runden her og nå !!


Dette var siste serierunde i år, og neste runde er da lørdag 7. januar 2017 !


Referent-teamet ønsker alle old boysere er riktig god jul og ett godt nytt år !John Harald / reservereferentTipping lørdag 17.des.

Postet av Old Boys den 17. Des 2016Oversikt over tipperegnskap

Postet av Old Boys den 10. Des 2016

Her er linken til oversikten på tipperegnskapet :

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1i5KSj6RC8_...Tipping 10.12

Postet av Old Boys den 10. Des 2016Vinlotterilisten til Superlørdag 17.12

Postet av Old Boys den 10. Des 2016

Som Bjørn nevnte i referatet er det superlørdag neste lørdag (17.12), og da er det også årets store vinlotteri.

Følgende skal ha med vin da :

1 stk :

Bjørn Christian, Trond N, Hans Eilert, Jan S, Dag Morten, Michael, Tom Herman, John Harald, Bjørge, Torfinn, Reidar, Jon Petter, Kjetil, Jan Egil og Morten S.

2 stk :

Trond E, EspenReferat fra 10. 12. 16

Postet av Old Boys den 10. Des 2016

Jula nærmer seg, men på trening lørdag morgen er det stadig bra med folk. 20 mann var som vanlig på plass lørdag, og som alltid ble det en forestilling preget av godt humør og høyt sportslig nivå!

De Blå var riktig på hugget, og med 24 poeng ble laget klare seiersherrer. De Røde var heller ikke uefne med 15, mens De Gule skrapte sammen 6 poeng.

Hos De Blå var både Rune Ullared og John Harald, som nå har blitt femti år, i godt slag. Rune sparket riktignok til Ulf på leggen så han skrek, men var ellers stødig og fin. John Harald var i en helt annen forfatning enn forrige helg, noe alle satte pris på. Ellers herjet Espen og Kjetil fælt med motstanderen, og når da Jan S. slår til med målgivende helpasninger, blir det flust med poeng!

De Røde hadde også sine gylne øyeblikk. Henning er i sitt 64. år, og han har aldri før slått en så fin pasning som han gjorde lørdag. Luftpasningen som Jan F. på en elegant måte omsatte med hodet i mål, kan rett og slett ikke gjøres bedre av noen i fotballverdenen! I tillegg bør det også nevnes at Yngvar scoret sju mål, uten å gjøre noe vesen av akkurat det.

De Gule er fortsatt rammet av skader og annen elendighet. Trond N. har et ødelagt bakben, referenten et sviktende kne, Morten lungebetennelse, Dag Morten brist i et ribben, Bjørge en skade på diskanten(!), Christian, i likhet med Jan Egil, et kne det neppe er håp for, mens Ulf har alvorlige slitasjeskader i absolutt alle kroppsdeler! Likevel henger laget med spillemessig, i hvert fall i korte glimt. Trond E. slo for eksempel til i siste kamp med 3 scoringer, noe som helt sikkert gjør den lange kjøreturen fra Kapp på Toten til en bagatell.

Helt til slutt ble Michael dagens glade vinvinner, og det skal også nevnes at forrige helgs vinner var Yngvar, noe en lettere indisponert referent forrige helg ikke var i stand til å huske.

Alle må dessuten følge med på oldboyssida, for John Harald legger ut liste over dem som skal ha med vinflaske til neste lørdag, selveste superlørdagen!

Bj. N.Referat lørdag 3.12

Postet av Old Boys den 5. Des 2016

Med hovedreferenten borte, og reservereferenten i "hvilemodus" så ble referatet noe forsinket denne gangen....

Lørdag var det 17 solstråler tilstede, hvorav 14-15 var spillbare ute på parketten, selv om de fleste forsøkte !

Siden reservereferenten husker dårlig, blir det kun noen korte oppsummeringspunkter :


Rødt vant runden igjen med sterke 17 poeng, Gult fulgte opp med 14 og Blått av en eller merkelig årsak endte bare på 12 poeng.

Det som huskes best var :

- Bjørges 2 mål i første kamp - begge selvmål ;-)

- Ulf spiller spiss !!!!!

- Kjetils ustanselige raid

- Bjørn Christians halvsjanser.....

- Jon Petters lissepasning over "hele banen" som enkelt ble satt i mål av Henning?

- Morten S. heading sekunder før sluttsignalet

- Trond N. på tribunen som motivator for gult lag - funket dårlig


Runden ble avsluttet med sang, kake og kaffe da reservereferenten fylte rundt tall, og er vel mest satt ut over sangnivået på gruppa - noe som igjen har ført til at referatet kom sent !

Kan faktisk ikke huske hvem som til slutt ble den glade vinneren i vinlotteriet på grunn av sangkvaliteten !


John Harald / ReservereferentTipping 3.12

Postet av Old Boys den 5. Des 2016Tippelappen lørdag 26.nov.

Postet av Old Boys den 26. Nov 2016Referat fra 26. 11.

Postet av Old Boys den 26. Nov 2016

Totalt 21 kamerater møttes til nok en lørdagstrening den siste lørdagen i desember, og alle frammøtte hygget seg med både festfotball og ikke minst gode kommentarer, akkurat som vanlig.

Sportslig ble det hele en jevn batalje, der De Blå var best med 15 poeng, mens De Røde og Gule fulgte med 12 og 11.

Hos De Blå gikk det tross alt litt opp og ned, men det som huskes best, er Yngvars fire mål i den ene kampen mot De Gule. Heretter heter han «Firemåls-Karlsen».

De Røde spilte bra, selv om Reidar og Morten S. titt og ofte er i tottene på hverandre. Slik også denne gang. Ellers hos De Røde markerte Henning og Morten S. seg med hodespill i verdensklasse. Hver av dem lagde hvert sitt mål med hodet, og pasningen til Henning stod Jon Petter for. Dagens godbit!

De Gule er et hardt rammet lag. Ulf er skadet i hoftene, men han kapitulerer ikke. Lørdag insisterte han på å spille spiss, noe han vel ikke har gjort siden han spilte ungdomsfotball på 1960-tallet! Han opptrådte av og til fornuftig når han først fikk tak i ballen, men det som huskes fra lørdag, er han «svidde» målsjanse for åpent mål. Selvfølgelig skulle han avslutte med et hælspark, akkurat som Zlatan pleier, men det endte med like utenfor og stormende jubel på tribunen.

Ellers fikk Dag Morten en brist i overkroppen, men han ville heller ikke gå av banen, slik normale mennesker gjør i en slik situasjon. Til slutt tok han gudskjelov til vettet.

Helt til slutt kom formiddagens høydepunkt, med oppsummering og kaffe. Som vanlig var det ingen sure miner, og dagens gladeste ble Rune «Ullared» som vinner av vinlotteriet. Vel fortjent, til en spiller som, selv om han er nådeløs og skummel, alltid er i godt humør!

Bj. N.Referat fra 19. 11.

Postet av Old Boys den 19. Nov 2016

Nok en lørdag var frammøtet upåklagelig da en topp motivert gjeng møttes i Tistedalshallen på morgenkvisten. Sportslig ble det en stor dag for De Røde, som smelte til med 23 poeng. De Gule kunne trøste seg med 10 og andreplass, mens De Blå ble jumbolag med 9.

Hos De Røde gikk det meste som smurt, og det ser ytterst lovende ut når det gjelder seriemesterskap. Det mest oppsiktsvekkende er at en av lagets mest sindige, Reidar, mistet tålmodigheten og nesten rablet, da Ulf (Styret) trodde det var 2-1 og ikke, som riktig var, 2-0.

De Blå glimtet til, men et periodevis hårreisende forsvarsspill ødela det meste. Lagets alltid innsatsfylte, men til vanlig også sympatiske «rivjern», Espen, overrasket De Gule med å beskylde Trond N. for å være usportslig. Han bør vite at Trond aldri, ja, jeg må gjenta aldri, har gjort noe galt på banen eller andre steder.

Hos De Gule var man plaget av skader og generell helsemessig indisponert tilstand på flere av spillerne. At laget likevel tar tosifret antall poeng, er i grunnen ikke så verst. I tillegg er det stadige diskusjoner om hvordan man skal spille, og ingen hører på referenten, som jo egentlig vet best! Dette må være Nord-Europas mest udisiplinerte lag!

Under kaffen ble det som vanlig snakket om de merkeligste ting, og det ville være et overgrep fra referentens side å gjenta en brøkdel av innholdet. Likevel skjedde det noe spesielt som må nevnes. Dag Morten ble sittende å «sulle» med sitt, og la ut om gamle barneprogrammer fra fjernsynets barndom. Han var veldig opptatt av Sesam stasjon»! Folkens, nå er vi der!

Selvfølgelig var det også vinutlodning, og nok en gang ble Trygve en fornøyd vinner. Han prøver desperat å bygge opp kroppen sin på nytt til gamle høyder, ved vekselvis å sykle, samt vagge rundt på tredemølla. Det er et stykke fram til målet.

God helg til alle! Søndag er vi alle fra Kongsvinger!

Bj. N.Tipping 19.11

Postet av Old Boys den 19. Nov 2016

432 rekkerTipping 12.11

Postet av Old Boys den 12. Nov 2016Referat fra lørdag 12.11

Postet av Old Boys den 12. Nov 2016

19 opplagte og aldrende talenter møttes også denne lørdagen til fysisk og mental fostring i Tistedalshallen, og også denne dagen var kampen om poeng det som preget alle.

De Blå overbeviste stort med 20 poeng, etter å ha vært «på» fra første minutt. De Røde har en tendens til å komme sterkt mot slutten, og nok en gang slo dette til. Det endte med 15. De Gule strakk rett og slett ikke helt til denne lørdagen, og under konstant jamring og syting skrapte det gamle og stolte laget så vidt sammen 7 poeng!

Referenten fikk god tid til å vurdere både den ene og andre, da han på grunn av et skrøpelig kne måtte melde pass etter bare en kamp. Han prøvde til å begynne med å være såkalt «coach» (fint skal det være nå for tida!), men måtte raskt innse at det var håpløst. Mot slutten skrek Ulf: «Hva i h...... er det dere står og glaner etter», mens han selv stod og lente seg mot veggen. Slik er tilstanden på gult hold nå om dagen.

Hos De Røde må denne gangen Henning (63 år gammel, født på samme dag som Ulf) nevnes spesielt. Det skal ikke være mulig, men han spurtet først 30 meter, vendte så bort Rune «Ullared» og satte ballen i krysset med den største selvfølge. Etterpå plasserte han seg slik at han ble dobbelt målscorer: Først ved å bli skutt i hodet og i mål, og etterpå på samme måte bli skutt i en edlere del, og på samme måte bli målscorer. Han er snart verdt et innslag i Norge Rundt!

Hos De Blå var Kjetil periodevis i det umulige hjørnet, og da triller målene inn. Bakover på banen ryddet de ikke fullt så skolerte forsvarsspillerne Rune «Ullared» og John Harald, med samme konkurransegener som Vinnie Jones, opp i stor stil. Det som imponerer mest med John Harald er likevel ikke det positive han gjør, men hvordan han greier å lage selvmål, med det samme kroppsspråket som om han hadde scoret i rett ende av banen! «Det er det bare han som kan, og bare, bare han!» (Alf Prøysen).

Vel, vel. Til slutt ble det som vanlig kaffe, men da var en av de til vanlig mest synlige profilene forduftet! Dag Morten måtte nemlig forlate «åstedet» 09. 30, for han skulle på ferjetur til Sandefjord med gamle kollegaer. Han påstod at alle de aldrende kollegaene hadde leid et eget treningsstudio om bord, og at dette var første skritt til å bygge seg opp mot gammelt godt nivå. Den som lever får se.

Uansett forlot Frode hallen med et smil rundt munnen. Han ble nemlig dagens glade vinner av vinlotteriet!


Bj. N.Referat fra 05. 11.

Postet av Old Boys den 5. Nov 2016

Inkludert Trygve (jogging på tredemølle), Christian O. (sykling) og Jan Egil (kaffe og morgensang!) møtte 24 mann til turneringsspill i byens storstue, Tistedalshallen, lørdag morgen. Etter en livlig og intens brudulje, endte De Røde på 16 poeng, De Gule på 13 og De Blå måtte nøye seg med 10.

Dagen begynte dramatisk for referenten, da han plutselig måtte kjøre hjem til Klepperveien for å hente fotballsko. Dette skal ikke gå an, men det var flere som antydet at det er et klart signal om at nå gjelder det å satse på eldreomsorgen!

Svært hyggelig var det at Trond Elnes var tilbake på gult lag. Som alle vet pendler han fra Toten (Kapp!), og han bidro med heading i mål fra 40 meters hold, samt en målgivende krempasning til Morten. I tillegg er han fortsatt den klart mest sympatiske av De Gule, uten at det hjelper stort i det store bildet. Lørdag var Ulf, Trond N. og Dag Morten på sitt mest oppskrudde, og Dag Morten kalte Trond N. for ei rotte og unnlot å spille ballen på Ulf. Han slo den heller i egen stolpe!

Hva så med de andre lagene? Rune er i ferd med å bli en legende. Han er stadig innblandet i konflikter omkring det evige spørsmål, nemlig om det er mål eller ikke. Det siste kallenavnet han nå har fått er Rune «Ljugern`n»!

Ellers var som vanlig John Harald en løs kanon, og det endte med at han sparket ned sin gode venn fra det sivile liv, Trond N., i en ondsinnet hevnaksjon!

De Røde er det ikke stort å skrive om. Her spiller man fotball i fred og fordragelighet, og det ender med at man i øyeblikket er et mesterlag!

Ved kaffen fortsatte denne gangen høylytte diskusjoner mellom Ulf og Dag Morten om hva man burde ha gjort annerledes, før Yngvar skar igjennom og trakk vinneren av vinlotteriet. Denne gangen ble det en av de utslitte veteranene, nemlig Trygve. Kommentar fra forsamlingen: Så ufortjent, så ufortjent!

Bj. N.Tipping 05.11

Postet av Old Boys den 5. Nov 2016

432 rekkerTipping 29.10

Postet av Old Boys den 29. Okt 2016Referat fra lørdag 29.10

Postet av Old Boys den 29. Okt 2016

Totalt 20 humørfylte og topptrente «oldboysere» var på plass til årets siste oktobertrening lørdag morgen. Nok en gang fikk vi oppleve en feiende frisk turnering, der De Røde trakk det lengste strået med 16 poeng. Tett på fulgte rødt og gult lag, begge med 12. Det er jevnt i toppen av maratontabellen mellom rødt og blått, men ingen bør heller avskrive De Gule, selve det klassiske laget, som vi kaller det!


Dagen begynte egentlig dramatisk, da Ulf prioriterte pleie av barnebarn framfor å koke kaffe! Hvor skal dette ende? Tross alt ordnet det seg, men stemningen var en helt annen ved morgenkaffen enn vanlig.

Spillemessig stod De Røde for en formidabel snuoperasjon sammenlignet med forrige gang. Jan F. og Mikael Tunnel var på plass etter å ha vært på rekreasjonsopphold et eller annet sted, og det gjorde underverker!

De Blå famlet fælt til å begynne med, og vi andre fikk oppleve noen interne blå utskjellinger som ikke lar seg referere i det offentlige rom. Etter hvert begynte både John Harald og Rune «Ullared» å bruke vanlige tjuvtriks, og da gikk alt så mye bedre… .

De Gule åpnet i stor stil, ja faktisk slapp ikke laget inn ett mål i løpet av de første 45 minuttene! Derfra og inn ble det tyngre, men laget har all ære av innsatsen! Frode Z, Morten I. og Bjørge fortjener en ekstra blomst for helhjertet innsats, mens særlig referenten mot slutten ikke fikk kontakt mellom hjernen og føttene.

Ved kaffen dukket det plutselig opp to vinflasker til utlodning. Har Ulf mistet grepet?

Uansett ble dagens glade vinnere Kjetil og Reidar. Så fortjent så fortjent!


Bj. N.Referat fra 22. 10.

Postet av Old Boys den 23. Okt 2016

14 spillere, samt skaderammede Trygve og Jan-Egil, var på plass lørdag morgen for både å trene, konkurrere og dyrke hyggelig sosialt samvær.

Sportslig trakk De Blå det lengste strået med 17 poeng. De Gule fulgte tett på med 16, mens et rødt lag som inntil lørdag ledet maratonserien, brøt sammen og endte på 6.

De Røde hadde fravær på mange spillere, ja de hadde egentlig ikke flere enn 2 opprinnelig røde på plass. Dermed måtte De Gule, som sjelden mangler folk, ofre to veteraner, nemlig Ulf og referenten, og disse fikk da æren av å spille for de røde med rosa overtrekksdrakter! Referenten ble forvirret av å spille mot vanlige lagkamerater, og han måtte oppleve å bli fintet nesten ut av hallen av Morten I. på gult. Den eneste røde seieren denne formiddagen kom i siste kamp, og da hadde Ulf gått og dusjet!

Ellers husker referenten lite av hva som skjedde, bortsett fra graverende dytting av Dag Morten, skriking og skråling fra Ulf, og avanserte tekniske detaljer av Kjetil.

Som vanlig glimtet alle til ved kaffen til slutt, og referenten fikk en kjærkommen oppmuntring da han vant vinlotteriet. Mens han sitter og skriver dette referatet, vurderer han mer og mer om ikke treningsdosene bør økes litt. Kanskje det gjelder flere?

Bj. N.Tipping 22.10

Postet av Old Boys den 22. Okt 2016Referat fra 15. 10.

Postet av Old Boys den 15. Okt 2016

Høsten begynner å ta tak i oss alle, og innelivet frister for flere og flere, men ikke TTIFs oldboysspillere. 19 gode kamerater møttes nemlig lørdag morgen med medbragt godt humør og skyhøye sportslige ambisjoner, akkurat som vi pleier å gjøre!

Denne formiddagen ble en jevn batalje, der De Rødevant med 16, mens De Blå og De Gule fulgte godt opp med 12 hver.

Sportslig merket referenten seg følgende:

 • Mortens bortvending av Rune (forsvant nesten opp på øverste tribuneseksjon) med påfølgende scoring.
 • Trond N sitt angrep på egen vannflaske etter å ha misset en gigasjanse.
 • Bjørn Christians angrep på kortveggen etter å ha vært i duell med Reidar.

 • De Gules totale fysiske sammenbrudd i andre halvdelen av treninga, etter å dominert fullt og helt til å begynne med.

Ellers fikk vi to beklagelige skadetilfeller. Ulf slo opp noe fanteri han sliter med i bakenden (!), mens Jan S. tasset rolig rundt på parketten og likevel pådro seg en lei strekk i leggen.

Videre bør det også bemerkes at spillere, som av en eller annen grunn ikke kan spille, likevel møter opp på treninga. Denne lørdagen var Dag Morten, Trygve, Christian O og Jan Egil på plass, og alle kastet glans over arrangementet. Den som imponerte mest, var egentlig Dag Morten, for selv om han, av en eller annen grunn, hadde et betydelig underskudd av søvn med seg, holdt han ut helt til slutt, delvis i sovende tilstand. Dette kaller vi kameratånd og tæl!

Helt til slutt var det som vanlig kaffestund, med utmerket nybrygget kaffe fra kaffekoker Ulf.

Han er egentlig mye bedre til det enn å være lagleder. Det eneste han har å komme med der er å si: nei og nei og nei og nei!

Dagens glade vinner av vinlotteriet: Christian O.Tippelappen 15.10

Postet av Old Boys den 15. Okt 2016

384 rekker + lotto er levertReferat fra lørdag 8/10

Postet av Old Boys den 8. Okt 2016

19 spillere stilte til lørdagens dyst i Tistedalshallen, dvs. 17 spillere + Jan Egil som syklet og Trygve som kom innom i løpet av runden.


Og for andre lørdag på rad !!!! må reserve-referenten trå til, da Bjørn N ikke fikk lov til å komme på grunn av bursdagsfeiring og en mulig tidsklemme (info fra meget sikre kilder).


Det var for øvrig en merklig god steming denne lørdagen, og flere mente at det var fordi Trond N hadde bedt seg fri....


Dog, selv uten Trond N var det en salig blanding av friske, syke, blide, sure, likegyldige, engasjerte, passive og aggressive spillere på plass, og jeg kan ikke la være å nevne Frode som var «høyt» oppe flere ganger, samt at han ble fysisk etter runden hos Kringla konditori mot en spiller på et annet lag. Makan !


Uansett, poengene ble 2 til Gult, 16 til Rødt og 23 til Blått, som da tar innpå Rødt lag i tetstriden mens Gult lag nå virkelig begynner å sakke akterut. Men vi vet at ting kan snu, og det fort.


Grunnet høy feber, kraftig lunge- og bihulebetennelse blir resten av referatet denne gangen i stikkordsform :


 • 2 poeng til Gult lag må kommenteres. Kanskje litt ufortjent da de tapte i hvert fall 3 kamper i de siste sekundene, men så fantastisk artig for oss andre...
 • Kjetil : what to say? Leker/danser, dribler, løper, sentrer og scorer mål... og skal i hvert fall ha ros for et par av poengene til Blått lag i dag... Reserverefrenten husker spesielt godt en-touch spillet fra Kjetil via Espen til undertegnede som enkelt og «kontrollert» setter ballen i mål...
 • Gult lag : for mange spisser? Med både Bjørge, Frode, Morten I og Jan S på laget så bli det det kanskje litt mange offensive spillere.... og Bjørge var til tider på tivoli i dag eller?
 • Tom Herman med en tivoli-finte på Bjørge med påfølgende mål med 2 sekunder igjen
 • Morten S med nesten samme tivoli-finte på samme mann ++++
 • Jan S sin hæl-finte på Rune som ble en strøken pasning og mål
 • Jon Petters styring med brystkasse på 1,5 mtr inn i mål
 • Ulfs scoring. Ikke ofte Ulf scorer, men i dag satt den. I EGET MÅL !
 • Ulfs au-au-au... Fikk noe problemer med baken ..... Ytterligere kommentarer er sensurert av administrator
 • Reserve-referentens sjokkartede soloraid som til og med gikk langt over på motstanderens banehalvdel... Ikke mange som forstod hva som skjedde da.... aller minst han selv !
 • Alle "ord og fraser" som kjapt kommer etter at kroppene ikke har fulgt ordrene fra hodet ute på banen..... De fleste kan ikke nevnes her....


Uansett, for tilskuerne i hallen ble det som vanlig en flott forestilling og det plukkes opp mange gode tips som flere tar med seg videre ut i fotball-praksisen.


Runden ble som vanlig avsluttet med gode samtaler, kaffe og vinlotteriet som både Jan Egil og Frode gikk seirende ut av denne gang.John Harald

Reserve-referentTipping 8.10

Postet av Old Boys den 8. Okt 2016

Med stort sett landslagskamper på lappen, så går vi for en 12'er ;-)​Referat fra lørdag 1/10

Postet av Old Boys den 1. Okt 2016

19 old boysere møtte opp til lørdagens runde i Tistedalshallen, og med strålende solskinn og en fantastisk blikkstille Femsjøen i bakgrunnen lå alt til rette for en spennende runde.


Først må det nevnes at hovereferenten (Bjørn N) ikke kunne utføre sitt oppdrag i dag da han skulle på tur til Lillehammer, og han måtte dra rett etter trening da han skulle være på Lillehammer kl 19 i kveld. Vi vet jo at det tar noen timer (3-3,5) opp til Lillehammer, men med Bjørns hvile-stopper på både Vestby og Nebbenes bruker han nesten 10 timer......


Poengene i dag ble ; Gult 17, Rødt 14 og Blått 11.


Gult lag hadde en meget unormal god start og hadde vel nesten full pott etter 6 kamper, men heldigvis for oss andre stoppet det helt opp i de siste 4 kampene med kun 1 poeng. Det gode spillet opphørte, og fra tribunen ble det kommentert at det er rett og slett på grunn av miljøet i spillergruppa. Uansett, med Trond N's til tider gode pasningsfot og med Frode og Morten I. på topp så rullet målene inn. Til og med Bjørge, Ulf og Bjørn presterte over vanlig nivå i dag, og da kan jo alt skje ! Dog, Ulf «veltet» flere ganger uten hjelp fra andre.....og Bjørn kom på offensive løp.... så undere kan faktisk fortsatt skje...


Rødt lag hadde en forferdelig start og hadde nesten ingen poeng etter halvspilt runde. Dette til tross for mye godt spill, og Jan F som ballfordeler på midten, men det ville seg lissom ikke helt foran.... Kunne det skyldes en underlig stille Morten S. ? I hvert fall når Morten S. «våkna» med vanlige gode meldinger til medspillere, så snudde de trenden og poengene begynte å rulle inn. Med Torfinns sugende løp oppover kanten med innspill foran mål, som da Morten S, Henning, eller Jan F satt inn, så ble det til slutt anstendige 14 poeng.


Hva med Blått lag? En usedvanlig frisk Tom Herman må få skryt i dag, da han løp ustanselig og var aktiv både defensivt og offensivt. Espen fordelte stødig baller fra midten, og det ble i hvert fall noen flotte scoringer underveis. Det må nevnes spesielt Hans Eilerts finte med påfølgende mål som en kuriositet! Dette skjer kun hvert skuddår i følge sikre kilder ! Bakover så slet blått lag til tider, da de ofte var 1 og 2 meter etter motstanderne, og reserve-referenten må ta store deler av skylda her.... Og det må jo tas med at Yngvar hadde noen «halv-sjanser» som burde vært omsatt i mål...


Uansett så ble runden avsluttet med kaffe og gode faglige diskusjoner før Trygve kunne kåres som vinneren av vinlotteriet.


John Harald

reserve-referentTippelappen lørdag 1.okt.

Postet av Old Boys den 1. Okt 2016Tippelappen 24.09

Postet av Old Boys den 24. Sep 2016

Det var hyggelig å være med igjen i dag selv om det muligens påvirket negativt den solide poengfangsten de røde har hatt uten meg. Så vidt jeg kan skjønne ble jeg om ikke annet toppscorer - 1 scoring og 2 sjølmål = 3 fulltreffere :-)

Etter flere gode forsøk fra Bjørge på å fylle opp kontoen så er det igjen min tur til å legge inn en lapp. 384 rekker er levert...

Referat fra 24. 09.

Postet av Old Boys den 24. Sep 2016

20 topptrente og høymotiverte talenter møttes nok en gang til oldboystrening lørdag morgen i Tistedalshallen. Som vanlig var det mange ulike former for fotball som ble presentert.

At det går opp og ned også i denne bransjen, er det ingen tvil om, for plutselig var det gamle storlaget, De Blå, tilbake på skinner. 21 poeng er sterkt!

De Gule var også rimelig i støtet, og endte på 13, mens De Røde, som hittil har vært helt uovervinnelige, brøt totalt sammen og fikk usle 5 poeng!

Hos De Blå fortjener alle ros. Til og med forrige lørdags store syndebukk, John Harald, slo et par ganger rent på ballen.

De Røde prøvde å ta motgangen med fatning, og en av forgrunnsfigurene i slike sammenhenger er jo Morten S. Han har alltid en oppmuntrende kommentar til dem som måtte slå en feilpasning eller misse en målsjanse! Denne lørdagen var det Christian O. som trenge dette. Han har tilbragt nesten hele sommeren på et sykkelsete, og det kan jo ikke gå bra.

Hos De Gule var alle dyktige, bortsett fra referenten og en annen, som plutselig, midt i et angrep fra motstanderen, dro til noe han kalte «jegerprøven». Alt er tydeligvis mulig!

Dagens vinner av vinlotteriet ble Henning, Han er en skikkelig lagspiller, for han varmet faktisk opp i en og en halv time, uten å få komme inn på banen. Hvordan reagerte han på det? Han var like blid!

Bj. N.Referat fra 17. 09.

Postet av Old Boys den 17. Sep 2016

15 opplagte og humørfylte spillere, samt skaderammede Jan Egil og Dag Morten, møttes lørdag til nok en morgentrening i Tistedalshallen. De Røde har fått en fantastisk start på årets sesong, og på lørdag ble poengfangsten hele 19 poeng. Et hardt kjempende gult lag endte på 11, mens De Blå nok en gang ble jumbolag med 9.

Hos De Blå var forsvarsinnsatsen under enhver kritikk. Som et eksempel leverte John Haraldsin hittil verste prestasjon som bakerste mann, og det sier ikke lite!

De Røde var som vanlig bånn solide, og Reidar har funnet igjen nivået fra sine glansdager, selv om det er uklart når det var...

De Gule var denne gangen et sterkt kollektiv, med Dag Morten på tribunen, mens Ulf plutselig måtte på tur Norge rundt med svigermor og svigerfar, samt resten av slekta. Hva slags planlegging er dette?Laget var faktisk ubeseiret nesten en hel time, men det var før det rablet for Trond N. Skylden for det fikk Rune, og konflikten var som vanlig om et mål skulle godkjennes eller ikke. Referenten ønsker Trond god bedring, og vi antar at det hele har gått over nærmere torsdag til uka!

Til slutt var det som vanlig kaffe, og Morten S. ble en glad og fornøyd vinner av vinlotteriet.

Bj. N.Tippelappen lørdag 17.sept.

Postet av Old Boys den 17. Sep 2016


HUB
24 old boys

Postet av Old Boys den 13. Sep 2016

Nå skal gutta på tur igjen! Denne gang er det Roma som står for tur.

Vi reiser fredag 3.mars kl. 07.00 fra Gardermoen med SAS(framme i Roma kl. 10.05). Reiser hjem igjen mandag 6.mars kl. 20.20(framme på Gardermoen kl. 23.30). Vi må betale 800 kr for flyreisen. Dette skal betales inn på kontonummer: 1030 3801214 inne 1.nov. Merk med navn og Roma tur.

Vi skal bo på Trilussa Palace Hotel Congress & Spa i Trastevere. Vi har bestilt 6 dobbeltrom-506 euro pr.rom for 3 dager, og 3 familierom(for 4 personer)-629 euro pr. rom for 3 dager. Hotellrommene betales ved ankomst til hotellet. Frokost er inkludert i prisen.

I tillegg må alle betale en byskatt på 18 euro for oppholdet.

Har fordelt rommene slik:

1. Bjørn og Ulf. 2. Reidar og Torfinn.

3. Trygve og Rune. 4. Jan F og Henning.

5. Jan S og Frode. 6. Trond E og Yngvar.

7. Dag Morten, Morten, Christian og Jan Egil.

8. Morten S, Bjørge, Tom Hermann og Michael.

9. Trond. John Harald, Kjetil og Bjørn Chr.

Vi skal få med oss toppoppgjøret mellom Roma og Napoli søndag 5.mars!


Tipping 10.9

Postet av Old Boys den 10. Sep 2016

Bjørge har skikkelig trua på en 12'er i dag ;-)​Referat fra lørdag 10.9

Postet av Old Boys den 10. Sep 2016

24 morgenfriske «oldboysere» møtte opp til den andre runden i maratonserien.


Starten ble litt kronglete da flere hundre års erfaring ikke klarte å få låst opp døren inn til kaffetrakterne, men reservetrakter ble hentet fra klubbrommet – så kaffe ble det etterhvert....

Artig at rett etter treninga så kom det noen håndballdamer som låste opp på første forsøk....


Runden ble igjen en maktdemostrasjon av det røde laget med 19 poeng. Gult med flaks endte på 11 og blått lag med ynkelige 8 poeng.


Reserve-referenten vil kommentere at det bør kanskje tenkes på å anskaffe nøytrale dommere, da det nesten ikke går an å bli værre «bortdømt» med både utopiske frispark og straffer i mot. Makan til feildømming. Både Jan F og Frode hadde for øvrig fått store roller i Hollywood !

Når i tillegg Ulf brutalt river ned Tom Herman med grep og kastmetoder som Stig Andrè Berge garantert hadde vunnet OL gull med - i stedet for bronsen (og var det ikke han som tok Kjetil også?), uten at det blir noe som helst, da må nok regelboka til fotballforbundet tas frem igjen !

Uansett, så virker det røde laget meget sterkt denne sesongen. Morten S. bøtter inn mål etter først å ha misbrukt noen "halv-sjanser", men best huskes vel feiringene etter scoringene som til slutt tok pusten fra ham.... Han feiret så hardt at han måtte hvile og rødt lag måtte spille med 4 spillere en stund.


Det må vel også nevnes at blått lag kun scorte 4 mål på hele runden, noe som ble kommentert av Michael da rødt lag scorte både 3 og 4 i enkeltvise kamper.....

På det gule laget var det som vanlig ! Høylytte diskusjoner og bombardèring av ufine ord til motstanderne, som for øvrig bare overser barnslighetene ;-)


Runden ble avsluttet som den startet, med kaffe og gode samtaler og Rune kunne fornøyd ta med seg gevinsten etter vinlotteriet hjem.


John Harald - reservereferentReferat fra 03. 09.

Postet av Old Boys den 3. Sep 2016

Så er vi i gang med ny sesong, slik som i de store ligaene ute i Europa!

Med stort og smått møtte 24 topp motiverte aldrende talenter opp til årets første trening lørdag morgen. Nye lag ble valgt forrige lørdag på hytta til Ulf (Styret), og først og fremst De Røde viste seg denne lørdagen fryktinngytende gode. 21 poeng er sterkt. De Blå fulgte med 13, mens et rustent gult lag kjempet seg til 6.

Hva er så lettest å huske fra den første treninga? For det første er det nok Michaels tunnel på Espen S. Egentlig ødela dette resten av treninga for Michael, for tallrike forsøk på tunnelrepriser var ikke fullt så vellykkede.

Det andre øyeblikket var Reidars tekniske mesterstykke da han med underskru leverte målgivende pasning til nettopp Michael.

Ellers var det mange som var i overkant rustne, og som slett ikke hadde ballen som sin beste venn. En av dem var referenten, som etter å ha vært tilskuer et helt år, prøvde seg som forsvarsspiller på det sagnomsuste gule laget. Den eneste trøsten for ham er at det kommer flere lørdager…. .

Som vanlig avsluttet vi dagen med hyggelig kaffestund, og referenten fikk i hvert en oppmuntring denne morgenen da han vant dagens vinlotteri!

Bj. N.Tipping 3.9

Postet av Old Boys den 3. Sep 2016Lag for sesongen 2016/2017

Postet av Old Boys den 29. Aug 2016

Da er det klart for ny sesong og med til dels nye lag!

Kampen om seriemesterskapet starter allerede lørdag 3. sept, og det blir garantert en spennende og jevn sesong.


Lag sesongen 2016/2017

GULT LAG :

Ulf Bjerkmann (Formann)

Frode Zeylon

Bjørn Nakken

Bjørge Hansen

Dag Morten Karlsen

Jan Egil Andersen

Trond Elnes

Morten Ingerø

Trygve Bjerkeli

Trond Nomell

BLÅTT LAG :

Hans Eilert Lie

Tom Herman Brynildsen

Yngvar Karlsen

Bjørn Christian Hauge

Jan Solheim

Kjetil Andreassen

Rune Fredriksen

Espen Svenkerud

John Harald Megaard

RØDT LAG :

Henning Vatvedt

Reidar Bønøgård

Morten Staveli

Torfinn Bønøgård

Christian Olsen

Jon Petter Svenkerud

Jan Flatekval

Michael HanssenOld Boys i media

Postet av Old Boys den 26. Mai 2016

Fra tid til annen dukker det opp bilder av Old Boysere i media ;-)

Her er ett fantastisk bilde av en fra Gult lag....Tippelappen 7.5

Postet av Old Boys den 7. Mai 2016Referat fra 07. 05.

Postet av Old Boys den 7. Mai 2016

Så var det slutt for denne gang! Lørdag var det nemlig sesongavslutning for oldboysgjengen, og 19 mann var på plass for å hylle årets seriemestre, De Blå.

Siste serierunde ble likevel en stor opptur for De Røde, som var knusende overlegne med 23 poeng. De Blå og De Gule fulgte med 10 poeng hver.

Flere så ut til å lengte mot sommeren, og dette ga seg utslag i litt merkelig oppførsel. John Harald trodde plutselig at han drev med bryting, da han, til tross for at to ulike vektklasser møttes, havnet i brytekamp med Bjørn Christian.Dag Morten ble for øvrig sur, og forlot parketten 15 minutter før sesongen var slutt.

Rent sportslig husker referenten best Espens heading rett i mål, Kjetils fenomenale forarbeid til en rød scoring og ikke minst Yngvars 11 scoringer for De Røde, det siste satt inn på en arrogant og overlegen måte!

Alt i alt har det vært en fin sesong, og alle ser fram til den neste. Det blir valgt nye lag under kick-off på hytta til Ulf den 27. 08.

Hvem vant så sesongens siste vinutlodning? Helt fortjent ble det årets store spiller, Kjetil.

Referenten ønsker helt til slutt alle en riktig god sommer, og takker for alle de ukentlige høydepunktene, der «menn kan være menn», uten å bekymre seg for sitt gode navn og rykte!

Bj. N.Referat fra 30. 04.

Postet av Old Boys den 30. Apr 2016

Inkludert tribuneslitere møtte 20 mann til sesongens nest siste seriespill lørdag morgen.

Årets suverene lag, De Blå, slo til med ny seier med 16 poeng, mens De Gule og De Røde fulgte med 13 og 11. Den samme rekkefølgen er det på maratontabellen, og den siste serierunden neste lørdag kan ikke forandre på noe som helst.

Referenten har denne lørdagen litt problemer med å huske detaljer, da den psykiske belastningen ved å være lagleder nesten ikke ble til å leve med. Dag Morten gjorde nemlig mytteri, og hevdet med høy stemme at referenten bare drev med «rør». Det stoppet ikke med det. Etter treninga ble referenten formelt avsatt som lagleder, uten innvendinger fra noe hold.

For øvrig er det ingen tvil om at Kjetil hadde dagens smørpasning til Espen, at Rune innrømmet å ha forårsaket et straffespark, at Espen svidde dagens målsjanse og at Tom- Hermann blir bedre og bedre.

Noe som virkelig var dramatisk, var at Ulf ble møtt med låst dør inn til kiosken da han skulle koke kaffe. Skifte av lås uten at Styret er orientert, er egentlig helt uakseptabelt! Bjørge skal ha stor honnør for å fikse en annen løsning, slik at mange års kaffetradisjon ble ført videre uten avbrudd.

Helt til slutt var det som vanlig vinutlodning, og Reidar ble dagens vinner. Reidar er ellers kanskje den som er i ferd med å overta rollen som «hovedversting» uten på banen etter Rune, som har blitt på grensen til sympatisk. Lørdag unnlot han å innrømme straffespark for hands, selv om ballen var på vei inn i mål da han stoppet den med hendene.

Husk forresten å melde dere på neste lørdag til 27. 08. (hytta til Ulf og kick-off). Flere prøvde på det også denne lørdagen, men Ulf hadde ikke med seg linjal(!!), og dermed ble påmelding uaktuelt.

Bj. N.Tippelappen 30.04

Postet av Old Boys den 30. Apr 2016

432 rekker + lotto er levert

1 Molde - Aalesun HU
2 Arsenal - Norwich H
3 Wba - Westham B
4 Everton - B'mouth HB
5 Stoke - Sunderl HUB
6 Newcast - Cryst P H
7 Watford - Aston V H
8 Sheff W - Cardiff HUB
9 Leeds - Charlto H
10 Reading - Preston HU
11 Brentfo - Fulham HUB
12 Nott F - Wolves HB


Tippelappen 23.04

Postet av Old Boys den 23. Apr 2016

432 rekker er levert

1 Brann - Sogndal HB
2 B'mouth - Chelsea HUB
3 Aston V - Southam B
4 Liverpo - Newcast H
5 Blackbu - Brist C HUB
6 Mkdons - Brentfo UB
7 Charlto - Brighto B
8 Hull - Leeds HU
9 M'broug - Ipswich H
10 Hudders - Birming HU
11 Qpr - Reading HUB
12 Fulham - Nott F H


Referat fra 23. 04.

Postet av Old Boys den 23. Apr 2016

Det nærmer seg serieslutt i de ulike europeiske ligaene, og det samme gjelder seriespillet hver lørdag morgen i Tistedalshallen, der byens eldste talenter fortsatt herjer.

De Blå er nok allerede seriemestre, og med 20 poeng lørdag skal det mer enn et under til for å ta dem igjen. Både De Gule og De Røde endte på 11.

Til tross for at en nøkkelspiller som Hans Eilert var fullstendig på bærtur, var De Blå helt suverene. Bjørge, som har brukt vinteren til å kvitte seg med «trivselsvekta», blir bare bedre og bedre, og sammen med Torfinns kontringsstyrke, ble det for mye å holde styr på for de andre lagene.

De Røde var som vanlig mye opp og ned. Dagens røde øyeblikk var uansett Yngvars volleyscoring. Det bare smalt til, og alle som har spilt fotball kjenner vel igjen lyden av et klokkerent treff.

De Gule åpnet helt forferdelig, men etter en tordentale av Trond N. etter ca. 45 minutter, viste laget hva det egentlig kan. Morten I. scoret kunstmål etter kunstmål, mens Trond N. rett og slett løp alle rundt seg i senk. Likevel er det hele tida noe å rette på. Ulf har for eksempel fått i lekse å snu seg fort til neste gang.

For øvrig er det nå to viktige beskjeder å få med seg. Siste trening før sommerferien er 07. 05. Kick-off på hytta til Ulf før høstsesongen er 27.08. Påmelding er 07. 05.

Hva så med dagens vinutlodning? Morten I. slo til her også, og kunne godt fornøyd vende tilbake til en avslappende kveld i Asakåsen.Referat fra lørdag 16/4

Postet av Old Boys den 16. Apr 2016

Med hovedreferenten borte tok det dessverre litt tid å få ut referatet denne gangen, og det kan skyldes at reservereferenten fortsatt er helt satt ut både i forhold til egen løpeinnsats og ett av lagenes spill i dag ... Vi har nå meget sikre kilder (Nebbenes Kro & Motell) på at hovedreferenten på reiser til Lillehammer o.l. har både flere stopper og overnattinger underveis på den lange veien !


15 spillere + Jan Egil, som sykler og sykler, møtte opp til lørdagens dyst, og dette var rett og slett de Gules dag!


Men jeg velger å begynne med det som var viktigst for alle andre : Ulf bommet på straffe ! De Gule har gjentatte ganger vist at de ikke er gode på straffer, og denne gangen var intet unntak ! Ingen andre tør jo lenger å ta straffe på det Gule laget – pga mange misser.... Ulf setter straffen 7 mtr til høyre for mål og i tillegg var den 7 meter over mål ! Ufattelig !


Men tilbake til resultatene : Gult fikk 24 p, Blått 11 p og Rødt 7 p.


Gult lag slapp ikke inn ett eneste mål på hele runden, og fikk 7 seiere og 3 uavgjorte ! Helt utrolig til de Gule å være ! Ryktene sier at dette skyldes en ufattelig god lagledelse i dag, men det var det ingen andre som fikk med seg....

Uansett når Trond N, Morten og Jon Petter storspiller i angrep, og når Jan F og Ulf holder tett bak.... Underenes tid er ikke forbi ! Lenge leve fotballen !


Blått lag har vel totalt sett aldri løpt så mye som i dag... Det føltes i alle fall slik...men poengene uteble.... Som vanlig er Espen god på midten og Bjørge scorer mål, men med en halvskadet tropp så stoppet det der.


Hva med Rødt lag? Jo, et trist syn... Selv med flere mål av Yngvar, tildels mange forsøk på godt spill så havner de på bare 7 poeng. Dette gjør nok at 3. plassen stadig er den nærmeste for de Røde, men de lover å komme sterkt tilbake neste gang.....


De siste kampene av runden ble faktisk avsluttet med nesten fulle tribuner, og det oppfordres til neste helg å være tidlig ute for å få plass som tilskuere.


Vi avsluttet, som vi startet, med hyggelig prat og kaffe og Bjørn Christian kunne igjen ta med seg gevinsten fra vinlotteriet hjem.John Harald / reservereferentTippelappen 160416

Postet av Old Boys den 16. Apr 2016

1Rosenborg - BrannH
2Chelsea - Manchester CityHUB
3Manchester United - Aston VillaH
4Everton - SouthamptonHB
5West Bromwich - Watford
H
6Newcastle - SwanseaHUB
7Birmingham - Burnley
UB
8Sheffield W - Ipswich
H
9Charlton - Derby
UB
10Cardiff - Queens Park Rangers
HU
11Leeds - Reading
UB
12Blackburn - HuddersfieldH


Tippelappen 09.04

Postet av Old Boys den 9. Apr 2016

432 rekker + lotto

1 Stabæk - Våleren HUB
2 Mancity - Wba H
3 Swansea - Chelsea UB
4 Southam - Newcast H
5 Watford - Everton HUB
6 Cryst P - Norwich HUB
7 Aston V - B'mouth B
8 M'broug - Preston H
9 Hudders - Hull UB
10 Brist C - Sheff W B
11 Fulham - Cardiff UB
12 Ipswich - Brentfo HU


04 08 09 11 13 16 22
06 16 17 18 19 31 32
02 08 09 10 16 17 19
03 09 12 14 24 25 27
03 09 13 16 25 26 27
04 05 23 24 25 31 34
01 03 04 10 11 16 33
03 09 11 16 19 20 24
05 08 14 20 30 33 34
03 12 13 16 23 31 33


Referat fra 09. 04.

Postet av Old Boys den 9. Apr 2016

Ute blir det stadig grønnere, men ingen får lokket aldrende talenter ut av Tistedalshallen en lørdag morgen. Inkludert publikum og støtteapparat dukket hele 22 mann opp på trening lørdag, og som vanlig ble det ukas høydepunkt for oss alle!

De Røde har det gått veldig opp og ned med i løpet av sesongen, men nå er laget inne i en fin stim. 17 poeng holdt til seier, mens de suverene serielederne, De Blå, måtte finne seg i andreplassen med 16. For De Gule gikk det i lange perioder helt skeis, og det var bare to seire helt til slutt som reddet litt av æren og 10 poeng.

De Røde har nå begynt å spille brukbart i forsvar. Både Morten S. og Reidar sender klare meldinger til omgivelsene, og dette har virket positivt. Når i tillegg Michael har funnet vårformen, er laget plutselig blitt sylskarpt.

De Blå er vant til å vinne, noe som gjør at de to andre lagene er grønne av misunnelse og gule av hat! Å plukke poeng jevnt og trutt kan De Blå, og lørdag var ikke noe unntak. Gudskjelov fikk John Harald oppleve en tunnel, men dette var dessverre ikke nok til å få jekket ham ned.

For De Gule er det ikke lett å takle all motgangen. Her er det tross alt spillere som har opplevd å vinne mye, både her hjemme og ute i Europa! Ulf er en av de store veteranene som strever, og lørdag presterte han faktisk å bruke en halv omgang på å knyte lissene sine, samtidig som målene føk inn i nettet rundt hodet hans!En annen som ser minst like gammel ut som Ulf (63), er Dag Morten. Her gikk det også i hytt og vær, men han slo til med en gyllent øyeblikk, da han serverte Jon Petter kanskje årets flotteste målgivende pasning. Teknikk i ultraklasse, Dag Morten!

En annen tekniker, som alltid spiller bra, er De Blås Hans Eilert. Han ble, til stor applaus, dagens glade og fortjente vinner av vinlotteriet.

Bj. N.Old Boys Champions League 2016, Sweden

Postet av Old Boys den 4. Apr 2016

Old Boys Champions League 2016

Da er runden med OB Europacupspill over for denne gang, og for en spennende turnering dette ble !


13 stk spillere og støtteapparat (Trygve – og her bør det kanskje være flere neste gang, da Gult lag rett og slett trengte hjelp underveis) tok turen fra Halden Stasjon lørdag morgen til Trollhättan for å møte vennskapsklubben Upphärrads Old Boysare. Turen til Trollhättan gikk fort unna da mange og gode slagplaner ble lagt underveis.


Ved ankomst ble vi mottatt av Pelle, som tok ansvar i å vise oss veien rundt i byen med stopp på både Systembolaget, köpcenter-cafëet, doen på senteret (Ulf), O’Learys, alle minibanker og til slutt hallen hvor vi skulle spille matcher. Til en annen gang så kanskje stoppet på O’Learys skulle vært erstattet med Gunillas Saladsbar….

Uansett, tusen takk til Pelle for alt han ordnet !


Vi kom til et flott anlegg med 3 innendørs baner, svømmebasseng, spa avdeling, treningsstudio m.m. og vi hadde selvfølgelig blitt satt opp med spill på Hovedbanen, hvor alle som kom og gikk i fra anlegget fikk nyte storslagent spill ….

Med 2 svenske og 2 norske lag, ble det satt opp serie slik at alle fikk 6 kamper hver. Vi stilte med et rent Gult lag, og et nesten rent Rødt lag (+ John Harald fra Blått).


Det viste seg tidlig at dette ikke ble noen «walk in the park» for oss fra Norge da de svenske lagene var bedre enn de så ut…. Med et uvant (for oss) dekke i hallen, en helt ukjent ball-type og spill med keeper, gikk det flere kamper før spillet fikk satt seg.

Men, når det gjorde det så satt det virkelig – i hvert fall for det Røde laget ! Med 5 seiere og 1 uavgjort, samt ingen baklengsmål !!! var det ingen tvil om hvor Europacup-pokalen havnet ! Alle skal ha ros for super innsats, og når Frode scorer med feil ben – kan jo alt skje….Så følgende spillere har nå tittel som Champions League mestere til neste turnering : Frode, Bjørn Christian, Tom Herman, Michael, Reidar, Trygve og resten av laget som ikke var med på turen -> samt John Harald fra Blått !

Hva med det Gule laget ? Etter en grei start raknet det helt … og det var spesielt mye rart i eget forsvar.. Her med slurvete pasningsspill og en dansende keeper (Dag Morten) som hoppet opp og ned i både tide og utide… Merkelig nok hevet laget seg i de 2 siste kampene, og vant disse klart etter at Trond N måtte ut med skade…. Og det endte tilslutt med 2. plass i turningen for det gamle storlaget som er i fritt fall.

Etter premieutdeling og lagbilder, ble vi vist til spa-avdelingen som var booket med eget rom til mat og drikke, samt at det var boblebad, isbad m.m. tilgjengelig for slitne spillere. Etter hvert som mat og drikke gikk ned ble stemningen stadig lystigere, og referenten kan ikke la være å ta med en kommentar overhørt underveis :

 • Svensk spiller til Dag Morten : Fasan vad du är snabb i käften, men det var du inte på banan, där du hoppada upp och ner som en gås !


Uansett, etter noen timer med bading osv… gikk turen tilbake med tog til Halden, og alle kom seg av ved Halden stasjon – slett ikke verst ! Og etter en kort tur innom Grand baren, tok de fleste til fornuft og kom seg hjem i god tid før sengetid.


Kaptein Reidar tar i mot gratulasjoner for seieren !


En stort sett fornøyd gjeng ;-)


John Harald/reservereferent

Rødt lag - Champions league mestere 2016

Postet av Old Boys den 3. Apr 2016

Etter gårsdagens vellykkede utenlandstur kan nå det røde laget smykke seg med tittelen som Champions League mestere 2016.

Tittelen ble et faktum etter overbevisende spill over 6 kamper i Entrèhallen i Trollhättan. Det endte med 5 seire, 1 uavgjort og 0-null innslupne målTippelappen 26.03

Postet av Old Boys den 26. Mar 2016

384 rekker og lotto er levert! Fortsatt god påske :-)

1 Bradfor - Millwal HB
2 C'field - Fleetwo HU
3 Grimsby - Wrexham HU
4 Dover A - Torquay H
5 Woking - Kidderm H
6 Cheste - Barrow HU
7 Southpo - Guisele UB
8 Osasuna - Tenerif HB
9 Østerri - Albania HU
10 Polen - Finland H
11 Ungarn - Kroatia B
12 Tysklan - England HUB


Referat fra 19. 03.

Postet av Old Boys den 19. Mar 2016

17 oldboysgutter møttes lørdag morgen til intens kamp om poeng, men samtidig til hyggelig sosialt samvær på morgenkvisten.

Etter en miserabel formiddag forrige lørdag var De Blå tilbake på vinnersporet med 15 poeng. De Røde fulgte med 14, men også De Gule sanket anstendig med poeng med 12, til tross for mye uflaks.

Hos De Blå var det denne gangen Bjørge som gjorde seg mest bemerket. Flere «kunstmål», ble servert publikum, og kroppsspråk og væremåte minner om Zlatan. Hvor skal dette ende? Ellers scoret for øvrig Rune et mål som bare han så, uten at noen mistet hodet av den grunn.

De Røde er også inne i en positiv periode. Det mest bemerkelsesverdige her var da Tom-Hermann fintet Kjetil «ut i pølsebua» før han satte ballen i mål. Ellers må det nok også nevnes at Frode stod for dagens, og kanskje vårens, største spolerte målsjanse.

Hva så med det klassiske gule laget? Til tross for manglende flyt var det mye positivt å hente. Trond N. er imponerende fysisk form, og Morten I. leverer også «full pakke». Her skal det kjempes til siste serierunde er avsluttet!

Under kaffen ble som vanlig litt av hvert diskutert, blant annet utenlandsutflukten til gode naboer i Uppherrad 02. 04. Diverse planer i forbindelse med hvordan denne dagen skal skride fram refereres det ikke nærmere om.

Hvem ble så dagens vinner av vinlotteriet? Christian O. ble en fortjent vinner. En allerede velfylt vinkjeller ble dermed ytterligere fylt opp!

Bj. N.Tippelappen 19.03

Postet av Old Boys den 19. Mar 2016

Elendig tipping forrige helg, men prøver igjen... 432 rekker + lotto er levert.

Selv om det ikke er trening neste helg så legger vi inn en lapp da også.

1 Rosenbo - Strømsg HUB
2 Swansea - Aston V H
3 Chelsea - Westham HUB
4 Cryst P - Leicest B
5 Watford - Stoke HUB
6 Wba - Norwich H
7 Birming - Fulham HU
8 Burnley - Wolves H
9 Leeds - Hudders HU
10 Preston - Qpr HB
11 Reading - Cardiff HU
12 Ipswich - Rotherh H


Oldboys tur til Trollhättan lørdag 2.april

Postet av Old Boys den 15. Mar 2016

Avreise fra Halden togstasjon kl. 08.46- Trollhättan kl.10.06.

Hjemreise fra Trollhättan kl. 18.34- Halden kl. 19.55.

Hver og en bestiller billetter selv. Pris tur/retur kr 498.

Program:

- Frokost/lunsj i stan.

- Oppmøte i Arena Alvhögsborg kl.13.30.(500 m fra togstasjonen).

- 2 timer med fotball.

- Badstu og relax.

- Middag på O`learys kl.17.00?
Referat fra lørdag 12/3

Postet av Old Boys den 12. Mar 2016

Referat fra lørdag 12. mars

Etter en hektisk lørdag har endelig reservereferenten klart å få på plass noen ord etter dagens runde i Tistedalshallen.


19 glade og morgenfriske karer + Ulf møtte opp til ukas høydepunkt i hallen ;-)

Ulf påstar det var 18, men 5+5+6 i tillegg til Yngvar, Jan Egil, Dag Morten og Christian blir da faktisk 20... Når Bjørn N ikke er tilstede går det fort i ball.......


Poengene ble 21 til Rødt, 11 til Gult og fattige 7 poeng til Blått.


Rødt lag var suverene denne lørdagen, og med både Michael og Bjørn Christian på plass så blir det mye bevegelse i laget. Et av rundens store øyeblikk var Tom Hermans mål med flyvende hæl-flikk i stor fart i en av de første kampene, og det fortsatte utover hele formiddagen... og endte da til slutt på hele 21 poeng !


Gult lag startet runden godt og karret til seg nok poeng til å ende opp med 11 poeng. Første kamp må nevnes spesielt da Blått først scoret etter tiki-taka fotball, men Gult lag kommer tilbake og scorer 4 !!!! mål og alle av Morten S ! Et høydepunkt var Morten I's lissepasning til Morten S hvor han da med stor selvsikkerhet setter ballen enkelt i mål !


Hva med Blått lag? Bortsett fra en kjempescoring etter 20 sekunder i første kamp var det helsvart for andre lørdag på rad ! Fotball går jo ut på markeringer, pasninger, mottak, bevegelse med og uten ball, og selvfølgelig scoringer. I dag klarte Blått lag å misse på absolutt alt !! Og da trenger vi ikke å gå dypere innpå det !


Runden ble avsluttet med kaffe og hyggelig prat, og Bjørn Christian kunne fornøyd ta med seg vinflasken hjem etter å ha vunnet lotteriet.


John Harald/reservereferentTippelappen 12.03

Postet av Old Boys den 12. Mar 2016

Dagens lapp - 432 rekker

1
Odd - Rosenbo HUB
2 Everton - Chelsea UB
3 Stoke - Southam HB
4 B'mouth - Swansea H
5 Bolton - Preston HUB
6 Cardiff - Ipswich HUB
7 Fulham - Brist C H
8 Hudders - Burnley UB
9 Nott F - Sheff W H
10 Qpr - Brentfo HU
11 Rotherh - Derby B
12 Barnsle - Southen H


Tippelappen 05.03

Postet av Old Boys den 5. Mar 2016

Bjørge klinka til med en 11'er og ni 10'ere 20/2 på sin 288 rekker. Det ga ikke overskudd, men 255 kr medførte moderat tap på runden :-) I tillegg ble det 4 rekker i lotto og 45 kr.

I dag er det min tur igjen og 384 rekker er levert.

1 Watford - Leicest UB
2 Mancity - Aston V H
3 Chelsea - Stoke HU
4 Everton - Westham HUB
5 Southam - Sunderl H
6 Newcast - B'mouth H
7 Swansea - Norwich HU
8 Preston - Brighto HB
9 Derby - Hudders HU
10 Ipswich - Nott F H
11 Reading - Fulham HU
12 Leeds - Bolton HB


Referat fra 05. 03.

Postet av Old Boys den 5. Mar 2016

Inkludert tribuneslitere dukket det opp 18 mann på den ukentlige treninga vår lørdag morgen. Denne dagen ble en gul dag. Hele 22 poeng kunne en velspillende gjeng hygge seg med ved kaffen etterpå, og det burde egentlig vært enda flere! De Røde var det også fart i, men det stoppet på 10. Lederlaget i maratonserien, De Blå, hadde endelig en svart dag, og seiersvante talenter måtte tusle hjem som et jumbolag.

De Blå taklet motgangen rimelig bra, selv om Bjørge hadde noen fæle utbrudd midt i motgangen. De Røde forsvarte seg denne gangen bedre, og Reidar viste ingen nåde, verken mot seg selv eller motstandere!

Hos De Gule bør egentlig hele laget nevnes, men når Trond N. er i storslag, har De Gule virkelig noe på gang! Både Trond og Jan F. deler for øvrig prisen for dagens målgivende pasning, med to kunststykker som Morten elegant satte i nettet.

Ellers må Styret (Ulf) nevnes spesielt. Han har gudskjelov ikke vært på noen moderne ledelseskurs, hvor en eller annen «kjendismoromann», med et honorar på 70 000 for en drøy time, driver med såkalt «teambuilding». Nei, her opererer Styret som et opplyst enevelde, og i tillegg er ikke styrelederen redd for å ta i et tak. Hver eneste lørdag koker han kaffe til sine underordnede, og lørdag morgen var han til og med grytidlig ute for å hente Morten ut fra et 50-årslag. Trening er trening! At han dessuten er klok nok til å vite at det er grenser for alt, viste han samme morgen ved ikke å prøve å hente Dag Morten fra samme selskap! Fotballforbundet har helt åpenbart problemer med ledelseskulturen, så det er bare å ta seg en tur til Tistedalshallen en lørdag morgen!

Hva så med vinutlodningen? Tom Herman ble dagens fortjente vinner, etter å ha gjort sitt ytterste gjennom hele treninga.

Bj. N.Tippelappen 20.2

Postet av Old Boys den 20. Feb 2016

Denne gangen garanterer Bjørge 12'ern ;-)

1.

Bournemouth

Everton

B
2.

Watford

Leeds United

H

U

B
3.

Reading FC

West Bromwich Albion

H

U

4.

Bolton Wanderers

Queens Park Rangers

H

5.

Brentford

Derby County


U

B
6.

Burnley

Rotherham United

H


7.

Fulham

Charlton Athletic

H


8.

Huddersfield Town

Wolverhampton Wanderers

H

U

9.

Milton Keynes Dons

Bristol City

H


B
10.

Preston North End

Sheffield Wednesday

H

U

11.

Walsall FC

Wigan Athletic

H

U

B
12.

Sheffield United

Port Vale


HReferat fra 20. 02.

Postet av Old Boys den 20. Feb 2016

Et forferdelig snøvær på morgenkvisten stoppet ikke 22 eldre og aldrende herrer fra å stille til trening lørdag morgen. Også denne lørdagen ble De Blå for sterke, og med 17 poeng endte de klart foran De Gule med 12. De Røde fikk en liten opptur, men med 10 poeng forlot laget hallen som jumbolag nok en gang.

De Blå seiler altså på en medgangsbølge, og de scorer stort på evnen til å kontre. Bjørge er alltid på plass foran mål, og han later som at hver scoring er en selvfølge for ham. Rimelig irriterende å se på!

Hos De Gule gjorde Ulf comeback etter diverse amputasjoner, og han kom absolutt fra det hele med æren i behold. Likevel ble alle bekymret da han fikk noe som lignet på et epilektisk anfall liggende på gulvet, men det var heldigvis bare en spontan reaksjon på alt det Dag Morten foretok seg under spillets gang. Helt konsekvent spilte Dag Morten nemlig ballen til motspillere gjennom hele treninga, samtidig som han aldri var der han burde ha vært!

Hos De Røde var Michael tilbake, og det hjalp noe, selv om jakten på tuneller som vanlig preget spillet for mye. Ellers var Trygve sjuk, men spilte det meste av treninga. Bra tæl!

Helt til slutt var det vinutlodning, og på grunn av at noen, i følge Ulf, har surra og rota, var det plutselig to flasker på gevinstbordet. Frode og Ulf ble to fortjente vinnere.

En påminnelse absolutt helt til slutt: Neste lørdag er det ikke trening. Mange bør ta seg en joggetur isteden!

Bj. N.Referat 13.februar

Postet av Old Boys den 13. Feb 2016

Så er vi midt i februar, og på en idyllisk lørdags morgen med lett nysnø, møttes 20 kamerater nok en gang i Tistedalshallen til «fysisk fostring».

De Blå var også denne lørdagen sterkest, med 21 poeng, mens De Gule ikke var langt bak med 19. Verre er det med De Røde, som for andre lørdag på rad endte på kun 4.

De Blå skal ha all ære av innsatsen. Kontringsstyrke og innsats preger laget, og lørdag var i tillegg Espen banens klart beste spiller. Oppførselsmessig var også laget i føringen. Referenten tror egentlig ikke helt at han er i stand til å skrive dette, men rett skal være rett!

Hos De Gule gikk det opp og ned. Så lenge alle ustyrlige elementer på laget hører på lagledelsen, går det bra, men det er jo ikke lett dette med «å lære gamle hester å synge». Svært hyggelig var det at Jan Egil gjorde comeback etter flere års fravær, og selv om han tuslet rundt i noen gummisko fra 50-tallet, presterte han til og med å score et mål.

De Røde er et underlig lag, som slett ikke spiller så verst i perioder. Likevel blir det lite poeng ut av det, kanskje først og fremst fordi det ikke finnes noen planlegging når det gjelder forsvarsspill. Et positivt trekk er likevel at Reidar ser ut til å ha funnet tilbake til sitt gamle jeg, og det sier ikke lite.

Under kaffen var det stor stemning, og dagens «gladgutt», John Harald, fikk æren av å trekke dagens vinner av vinutlodningen. Trygve ble den heldige, og han trengte, ut fra dagens poengfangst, absolutt en oppmuntring.

Bj. N.Lørdagstipping 06.02

Postet av Old Boys den 6. Feb 2016

Forrige uke ble det 2 x 10 riktige (2 x 45 kr :-)). Denne uka blir det sikkert mer... 432 rekker og lotto er levert!

Tipperegnskapet finner dere på denne linken:
Tipperegnskap 2016Referat for lørdag 06.02

Postet av Old Boys den 6. Feb 2016

Referat for lørdag 06.02

20 glade gutter møttes til nok en fotballbrudulje lørdag morgen i Tistedalshallen.

De Blå er fremdeles stabilt gode, og vant dagens dyst med 20 poeng. Et velspillende gult lag fulgte sterkt opp med 18, mens De Røde hadde en fæl dag med bare 4.

Hyggelig var det å se Morten Staveli tilbake etter skadefravær på to år. Han var full av overskudd, og sørget til og med for et «kunstmål» med hælen! I tillegg oppførte han seg faktisk pent, noe som slett ikke alltid er tilfelle blant de blå.

Hos De Gule er det alltid mye å kommentere. Trond E. kom kjørende helt fra Nittedal, og utførte ordrene han fikk av lagleder Ulf til punkt og prikke. Det mest oppsiktsvekkende var likevel Dag Mortens praktheading, der han hang 72 cm oppe i luften og skallet ballen i mål med en liten sideskru!

Hva så med De Røde? Laget skal ha ros for å gå ned med flagget til topps. Det er vel egentlig det viktigste å få med denne gangen.

Helt til slutt var det vinutlodning, og alle unte vinneren John Harald en oppmuntring, da han helt åpenbart hadde stått opp med feil ben først tidligere, på morgenen!

Bj. N.Referat fra lørdag 30/1

Postet av Old Boys den 30. Jan 2016

Referat fra lørdag 30/1

22 eldre, men likevel unge i sinnet, møttes som vanlig til trening i Tistedalshallen lørdag morgen. Etter en formiddag med stort sett jevne og friske oppgjør, ble nok en gang De Blå vinnere med 16 poeng. De Røde og Gule fulgte med henholdsvis 15 og 10.

Som vanlig var Kjetil utslagsgivende for De Blå, men det nye er at Hans Eilert har begynt å oppsøke nye områder på banen. Her kan mye tyde på at han har begynt å trene utenom den faste lørdagen vår.

Hos De Røde fortjener Henning et ekstra avsnitt. Han blir snart 63, men lørdag stod han for 3 supermål: Både hodet, innsiden av foten og hælen ble brukt med den største selvfølge til å sette ballen i nettet.

De Gule fikk færrest poeng, men leverte totalt sett en anstendig innsats. Den som markerte seg sterkest, var vel egentlig lagleder Ulf, som i et «rableutbrudd» vrælte til Christian om hva som egentlig feiler han. Helt ordrett kan jeg ikke gjenta opptrinnet, da det slett ikke er umulig at vi har mindreårige lesere. Uansett var det sportslige høydepunktet for De Gule da Christian O. 4 sekunder før full tid elegant vippet ballen inn med hælen, etter en 35 m. lang «tuppepasning» fra Dag Morten. Her innførte egentlig Dag Morten (som for øvrig var helt umulig å ha med å gjøre) noe nytt når det gjelder teknisk utførelse, sannsynligvis uten å være klar over det selv!


Helt til slutt hadde vi en trivelig kaffestund, hvor som vanlig alle kan få slappet av og pratet om det som måtte falle oss inn. Hos referenten er det i hvert fall ingen tvil om at vi har et raust og trivelig miljø, som vi absolutt skal være skikkelig stolt av.

Hva så med vinutlodningen? Trygve, som for øvrig var høyt og lavt under spillingen, ble dagens glade vinner.

En viktig påminnelse før neste trening: Neste lørdag begynner vi spillingen klokka 8, på grunn av et annet arrangement i hallen.


Bj. N.En "fresk" og en god midtstopper

Postet av Old Boys den 24. Jan 2016

Mye artig å finne når en går gjennom avisutklipp fra klubbens historie.

I og med at de skriver "fresk" i anførselstegn så regner jeg med at han allerede den gangen hadde lagt til seg en del tjuvtriks :)

Til sammenligning står det bare god midtstopper når det er andre som får bildet i blad!​Referat lørdag 23.1

Postet av Old Boys den 24. Jan 2016

19 stort sett friske og raske old boysere møtte opp til lørdagens dyst, og endelig var ordningen med kaffekoking på plass igjen. Styreformannen (Ulf) var klar og tydelig på at det ikke kunne fortsette med såpass manglende innsats fra undertegnede sin side, og dermed er ansvaret flyttet tilbake ;-)

Hovereferenten (Bjørn N) kunne ikke komme da han trodde han kanskje var i ferd med å bli forkjølet.... Men du vet det Bjørn ; det er bare litt kaldere luft ute nå -> Det er vinter.....


Poengene denne lørdagen ble 21 til Blått, 14 til Rødt og 6 poeng til Gult, Blått drar ytterligere i fra på maratontabellen, og Rødt og Gult er nå nesten likt igjen.


Blått lag fortsatte sin «dominans» på parketten, og med Kjetil i spissen rant målene inn... Når Blått som regel har 2-3 på benken så er det ofte mer «ork» enn på de andre lagene mot slutten av runden. I tillegg løper både Espen og Torfinn nok til at de andre lagene ikke henger med ;-), og Bjørge limer scoringer i fleng helt oppe i vinkelen.


Rødt lag kom sterkt tilbake fra forrige uke ! Med Henning på plass igjen, så gikk de fra 4 poeng forrige runde til nå hele 14 poeng! Det må spesielt nevnes Frodes to piruetter med Dag Morten, hvor det så ut som om Dag Morten danset vals eller noe.... Frode heter jo Zeylon til etternavn og likheten med Zlatan ble nevnt ved begge episoder da begge begynner på Z.....


Hva med Gult lag? Jo, fra 13 poeng sist runde til nå 6 poeng... Lagledelsen var skuffet på lik linje som Van Gaal i United, og vet ikke helt hva som er feil. I følge dem selv var det alfor lite bevegelse kombinert med uflaks som førte til få poeng..... Men de garanterte at de skulle komme sterke tibake neste helg ! I hvert fall artig for alle andre når både Trond N og Morten misser på sjansene sine ;-) Men stå på folkens ; det løsner sikkert snart....


Runden ble avsluttet med kaffe og vinlotteri, som denne gangen ble vunnet av Bjørn N selv om han ikke var tilstede ! Ulf hadde jo selvfølgelig ordnet med lodd til Bjørn. Ulf tar vare på gevinsten, men mange er usikre på om han noen gang får den....Tistedal 23/1

John Harald / ReservereferentTippelappen 23.1

Postet av Old Boys den 23. Jan 2016


1.

West Ham - Manchester C

B

2.

Leicester - Stoke

HU

3.

Crystal Palace - Tottenham

UB


4.

Manchester U - Southampton

H

5.

Watford - Newcastle

HUB

6.

Sunderland - Bournemouth

UB


7.

West Bromwich - Aston Villa

H

8.

Middlesbrough - Nottingham F

H

9.

Fulham - Hull

UB


10.

Brighton - Huddersfield

HU

11.

Birmingham - Ipswich

HUB

12.

Leeds - Bristol C

H

Referat fra lørdag 16. januar

Postet av Old Boys den 16. Jan 2016

Inkludert lagledere, supportere og spillere, var 23 mann på plass i Tistedalshallen lørdag morgen. Nok en gang viste De Blå styrke, og med 23 poeng økte laget ledelsen på maratontabellen. Et velspillende gult lag endte på 13, mens De Røde «råtnet på rot» i løpet av formiddagen, og tuslet slukøret ut av hallen med 4 poeng.


De Blå scoret flere flotte mål, men referenten husker likevel Bjørge best da han upresset skjøt utenfor fra 36, 5 cm. Jan S. viste nye sider med en fantastisk kroppsfinte, men diskusjonen på tribunen var preget av teorien om at dette egentlig var snubling som endte som en finte!
Hos De Gule hadde lagledelsen en stor dag, og i perioder spilte man som Barcelona! Likevel fikk vi nok en gang demonstrert at det er flere «løse kanoner» på laget. Trond N. og Dag Morten sluttet for eksempel plutselig å spille, og grunnen var at de var uenige om hvem som hadde forårsaket en hands! Dag Morten dro til og med av seg drakta for å vise fram et rødt merke!
Slik har vi lagledere det, og derfor er det en velsignelse alltid å være minst to.
Hva så med De Røde? Forrige gang vant laget serien, men lørdag fikk vi demonstrert hva motgang kan gjøre med ellers brukbare spillere. Det er sjelden vi har sett så lite tæl, uansett idrettsgren, i hele Halden kommune!
Helt til slutt var det som vanlig kaffe og utlodning, og Jan S. fikk på toppen av tanken om kroppsfinta, med seg dagens vinflaske hjem.

Bj. N.


Tippelappen 16. januar

Postet av Old Boys den 16. Jan 2016Tippelappen 9. januar

Postet av Old Boys den 9. Jan 2016

Tok litt tid før jeg fikk lagt ut tippekupongen i dag, men jaggu fiksa Bjørge 10'ern! Bra jobba Bjørge!
Bare synd at det ikke var noe utbetaling for 10 rette i dag ;(Referat fra lørdag 9. januar

Postet av Old Boys den 9. Jan 2016

På en kjølig og vinterhvit lørdagsmorgen møtte det opp hele 22 Old Boys'ere klar til dagens runde i maratonserien. Spesielt artig att Henning var tilbake etter skade, og Trond E må også nevnes da han i skikkelig vintervær møter opp i Tistedalshallen etter en biltur fra Nittedal på morgenen. Utrolig!

Vi kan like godt ta det med en gang : Rødt lag fikk hele 20 poeng ! Lenge siden de har hatt slik flyt... Og spesielt med èn kamp i tankene ; tror det var i den 2'dre kampen mot Blått lag hvor de kun var over midtstreken 3 ganger i løpet av kampen og vinner 3-0.... Sier litt om god flyt eller flaks som vi andre kaller det ....

Poengene ble 20 til Rødt, 13 til Blått og 10 poeng til Gult, noe som gjør at Rødt og Gult ligger likt på tabellen 27 poeng etter Blått.

Gult lag startet vel greit i løpet av runden, men hadde mindre flyt i flere kamper de siste sekundene, og gikk på flere sure tap pga dette... For øvrig artig for oss andre ;-) Trond N og Morten skapte både masse sjanser og scorte mange mål, men når det slippes inn flere mål i andre enden så ble det ikke flust med poeng. Det ble flere ganger også observert diskusjoner på benken hos de Gule, og det var stor uenighet om både det ene og det andre og lagledelsen der hadde mer enn nok å stri med.

Rødt lag var gode gjennom hele runden, og i tillegg hadde all mulig flaks, så det er nesten rart at det stoppet på 20 poeng. De slipper inn få mål, og når både Yngvar, Michael og Frode har dagen samtidig foran mål (skjer nesten aldri!), og Reidar, Henning og Trygve rydder opp bak, så blir det mange poeng....

Blått lag fikk en god start, før det raknet i mellompartiet.... Ufattelig dårlig forsvarspill (med undertegnede i front dessverre) og liten uttelling på sjansene fremover. Med hele 8 mann tilstede ble det noe surrete i starten, men etter en endring i byttene ble det bedre. Heldigvis klarte Blått lag å mobilisere i de to siste kampene og endte da på 13 poeng... Mest overraskende var Hans Eilerts stadige bevegelser fremme på banen med tilhørende scoringer etter lissepasninger fra Kjetil... Kanskje en ny «karriere» er på gang? Som angrepsspiller....

Som vanlig ble runden avsluttet med gode dialoger, kaffe og vinlotteriet (3 stk) som i dag ble vunnet av Morten, Dag Morten og Jan S.

John Harald / reservereferent (fordi Bjørn N måtte handle på butikken i følge sikre kilder)Referat fra lørdag 2. januar

Postet av Old Boys den 9. Jan 2016

Den første lørdagen i 2016 møtte totalt 19 mann til humørfylt samvær på morgenkvisten. De Blå var nok en gang sterkest, og med 21 poeng fikk laget en sterk start på det nye året. De Gule fulgte opp med 14, mens De Røde fikk fattige 7 poeng.

Hos De Blå hadde Kjetil en av sine beste dager, og både scoringer og målgivende pasninger florerte hele treninga. De Gule var stort sett solide, men kollapset noe aldeles forferdelig mot de røde ved noen anledninger. Dag Morten, som faktisk ikke spilte så verst, markerte seg på en respektløs måte, da han etter å ha blitt korrigert av lagledelsen for slapt forsvarsspill, rett og slett ba de ansvarlige om å holde kjeft! Antakelig vil han bli bøtlagt i løpet av uka som kommer! Hva så med De Røde? Her svinger det fra de høyeste tinder til de dypeste daler. At Reidar er tilbake, vil nok på sikt hjelpe, selv om han foreløpig framstår i en litt halvrusten utgave.
Etter en grundig oppsummering, med fersk kaffe brygget av Jan Egil, som nå plutselig noen har begynt å kalle Birger (!), var det tid for vinutlodningen. Styret slutter aldri å overraske, for denne gangen opererte man plutselig med en usynlig og en synlig flaske! Forstå det den som kan… . Uansett vant referenten den usynlige og Christian O. den synlige.
Heldigvis er det nye muligheter neste lørdag, og referenten ser det som en stor ære å ønske alle spillere, og eventuelt andre lesere, et godt nytt år!

Bj.N.