Referat fra lørdag 19. desember

Postet av Old Boys den 22. Des 2015

Inkludert Styret, referent, langtidsskadde og spillere, var 20 mann på plass på den siste treninga før julekvelden lørdag morgen i Tistedalshallen. Etter jevne og tette kamper var det klassiske gule laget best da det hele skulle telles opp, med 16 poeng. Det blå lederlaget slet seg til 13, mens De Røde surret for mye og endte på 11.

Styret (Ulf) vakler nå rundt på to krykker, og han har vært nødt til å delegere arbeid til yngre krefter når det gjelder opplåsing, kaffekoking og tilrettelegging. Lørdag morgen fungerte plutselig ingenting. John Harald kom 45 minutter for sent, og uten iherdig innsats fra Bjørge og referenten, hadde det sett stygt ut for morgenkaffen. John Harald mente nemlig at nå hadde han gjort sitt(!) og satte seg rett ned. Helt uakseptable «fjortistendenser»!

Etter hvert kom vi i gang med kampene, og det var flere som utmerket seg positivt. Jan S. stod for dagens målgivende da han med hodet serverte ballen på hodet til Bjørge, som elegant satte den i nettet.

Ellers var Trond N. rene turboen for De Gule. Han har begynt å trene systematisk på Family, og dette har virkelig gitt kjappe resultater. For øvrig hadde det gule laget to lagledere, representert ved Styret og referenten. Det fungerte aldeles utmerket, noe dagens seier understreker.

Hos De Røde var ikke humøret helt på topp. Bjørn Christian angrep målstengene da verden gikk ham imot, og Trygve var mest opptatt av å passe på lagkameraten Tom Hermann. Langtidsskadde Reidar er imidlertid snart tilbake, og da blir det nok sving på sakene.

Under kaffen var det som vanlig mye viktig å ta opp. Uansett om man har lyktes ute på parketten eller ikke, er alle (også John Harald!) i humør og i stand til å le av seg selv.

Derfor har vi sannsynligvis et av de fineste fotballmiljøene i hele kommunen!

God Jul til alle «oldboysere»!

2. juledag er det trening med mat og drikke etterpå!Referat fra lørdag 12. desember

Postet av Old Boys den 22. Des 2015

På en strålende lørdags morgen med skyfri himmel lå alt til rette for en kjemperunde i Tistedalshallen i førjulstiden. 16 spillere møtte opp med godt humør og stor iver etter å komme i gang. De som glimret med sitt fravær hadde vondt i toa eller var på en 4 dagers reise helt inn til Oslo !

På Blått lag stilte hele 7 spillere opp, noe som tyder på et fantastisk godt miljø i laget , mens på Gult og Rødt lag møtte 4 ....

Det endte med at Jan S tok på seg Rød drakt og John Harald Gul !

Poengene ble : 19 til Blått, 14 til Gult og kun 7 poeng til Rødt, noe som gjør at Blått stikker litt i fra på maratontabellen.

Av alle hendelser denne dagen er det vanskelig å plukke frem noen, men følgende må nok nevnes :

  • Kjetil kommer med ball og John Harald (som spilte på Gult) bydde opp til dans med noen fantastiske trinn som førte til et fall verdt en rolle i Hollywood... Men scorte Kjetil da? Nei ! Flaut !
  • Blått lags taktikk : de «lot» motstanderne score tidlig i nesten hver eneste kamp, hvor de kom tilbake med 2-3 scoringer hver gang.... etter mye godt spill av Kjetil, Espen og Bjørge. Til og med Hans Eilert var utallige ganger i angrep i dag !
  • Rødt lags mange selvmål... det må har vært flere enn 6... med høydepunktet når Trond N (innleid fra Gult) setter ballen kontant i eget mål....
  • Gult lag får straffe ! Og hvem går og tar ballen ? John Harald !!! (Ikke få hjertstans Ulf!) Hva skjer : den settes selvfølgelig sikkert i mål og Gult vinner kampen !
  • Yngvars stadige scoringer !
  • Trygves kontinuerlige kommentarer om frispark! Husk at det er fotball og ikke selskapsdans!
  • Jon Petters stolpeskudd på åpent mål, og John Haralds bom på åpent mål fra 0,4 mtr.....

Runden ble avsluttet med viktige samtaler og kaffe, og Yngvar vant vinlotteriet etter å ha jobbet lenge under bordet med trekningen ?!?!?

John Harald / reservereferentReferat fra lørdag 5. desember

Postet av Old Boys den 13. Des 2015

Selv om det var en usedvanlig vindfull og mørk morgen, møtte 19 mann til trening og sosialt samvær i Tistedalshallen lørdag morgen. Etter en svak start, ble De Blå bare bedre og bedre og endte på 18 poeng. De Røde fikk problemer på slutten av treninga, og laget var slett ikke fornøyd med 13. Samme poengsum oppnådde nemlig De Gule, og akkurat det var vanskelig å svelge for et rødt lag som etter hvert har fått antydninger til primadonnanykker!

De Gule var svært fornøyd med egen innsats denne lørdagen. Tatt i betraktning at laget fikk låne en febersyk (minst 41 grader!) John Harald, og at en av veteranene våre straks skal amputere en vital kroppsdel, bør alle med tilknytning til dette klassiske laget være fornøyde. Strøken oppførsel og positiv grunnstemning gjorde også at det hele ble en hyggelig formiddag for lagledelsen. Et lite skår i gleden var likevel at John Harald satte seg hos de blå i pausene mellom kampene – med den gule drakta på. Helt hårreisende!

Ellers var det mest oppsiktsvekkende som skjedde denne gangen to svidde målsjanser som ikke lar seg beskrive. Torfinn hos De Blå stod for den ene, mens Yngvar fra rødt lag misset noe som nærmer seg verdens største sjanse gjennom alle tider!

En humørfylt kaffestund satte som vanlig punktum for ukas høydepunkt. Christian O. smilte lurt da han vant vinutlodningen, sikkert også fordi han faktisk spilte fem minutter for De Gule etter langvarig skadeopphold og markerte seg umiddelbart med en målgivende!

Bj. N.Referat fra lørdag 28. november

Postet av Old Boys den 28. Nov 2015

22 morgenfriske spillere, supportere og syklister møtte opp til ukas høydepunkt i hallen, og det ble en jevn batalje mellom Blått og Rødt, mens Gult lag slet med mye denne dagen.

Poengene ble 17 til Blått, 16 til Rødt og 7 til Gult lag.

På Blått lag var nesten alle på plass, og med Kjetils lissepasninger og Bjørges scoringer ble de rundevinnere denne lørdagen, og knep inn 1 poeng på serielederene (Rødt).

Rødt lag fulgte rett bak, med masse løping av både Tom Hermann og Bjørn Christian, og i tillegg til at Yngvar scorer bøttevis av mål, så blir det mye poeng.

Hva med Gult lag? Jo, et trist kapittel ... Morten måtte gi seg med strekk, Ulf haltet pga skade, og de lagde et voldsomt leven på benken når de ikke spilte... Det er godt det ikke er flere tilskuere enn det er! De ville nærmest fått sjokk !

Rundens store diskusjon var en scoring av Trond N. mot Blått lag. 21 spillere så overhodet ikke at han hadde kontakt med ballen før den gikk i mål, men Trond N. var 100% sikker i sin sak og målet ble stående! Blått lag hadde nok ikke på seg de brillene som kunne se Trond's vei heller... Det vil aldri skje!

I følge Trond N så var det en usedvanlig følsom touch....

En annen episode som er verdt å nevne er når Michael tråkket på ballen og samtidig kolliderer med Jan F som igjen angriper tribunen!?! Det er godt det er solide materialer i hallen! Makan!

Og denne lørdagen var det plutselig trekning av 2 vin i lotteriet???? Har Ulf mistet kontrollen? Uansett, de ble vunnet fortjent av Frode og Torfinn.

På vei hjem ble mange stoppet i promillekontroll på toppen av stadion-bakken, og alle kunne selvfølgelig kjøre videre med et smil ! Vi er jo idrettsfolk !

PS ! På runden 2. juledag blir det jule-lunsj etter kampene. Alle tar med seg 1 rett av et eller annet, samt jule-drikke til eget forbruk !

John Harald / reservereferentReferat fra lørdag 21. november

Postet av Old Boys den 21. Nov 2015

På en gråkald lørdagsmorgen møtte totalt 15 mann til hyggelig samvær, men også intens kamp om poengene, lørdag morgen i Tistedalshallen.

Til tross for jobbforfall og langtidsskader, fortsetter De Røde å vinne. Denne gangen ble det 17 poeng. De Gule, som var veldig opp og ned, endte på 15, mens et redusert blått lag kjempet seg til 9 poeng.

Først og fremst har De Røde blitt flinke til å forsvare seg, samtidig som laget har kondisjonssterke og kontringsvillige spillere. Her går Bjørn Christian i spissen!

Hos De Gule hadde Ulf en stor dag. Han hadde dagens målgivende pasning til Trond N. og viste i tillegg hittil ukjente tekniske sider ved seg selv, da han elegant satte inn to straffer fra midtlinja. Måtte det bare vare!

Hva så med De Blå? Her skjedde noe merkelig. John Harald scoret 5 mål!

Under kaffen var det som vanlig god stemning, men Dag Morten var uvanlig stille. Kanskje spilte han kampene om igjen?

Bj. N.Referat fra lørdag 5. september

Postet av Old Boys den 6. Sep 2015

Så er vi endelig i gang igjen!

Etter en vellykket «kick-off- lørdag» forrige helg på hytta til Ulf (Styret), var frammøtet upåklagelig til høstens første seriespill. Inkludert spillere, coacher og andre interesserte, var hele 27 mann i aktivitet. Til og med en talentspeider, bosatt i Oslo, men med dype røtter i Tistedal og TTIF, Harry Jonassen, fikk oppleve det høydepunktet i uka som disse treningene er.

Sportslig var kampene denne lørdagen på et høyt nivå. Både De Røde (10 poeng) og De Blå (11) spilte periodevis drømmefotball, men ingen av dem strakk helt til mot et nykomponert gult lag, som på en imponerende måte spilte seg til 18 poeng.

Dag Morten fortjener ekstra oppmerksomhet denne lørdagen. Etter et skadeavbrekk på to år (!) var han tilbake på parketten i en ny og forbedret utgave på det gule laget. Imponerende! Ellers måtte Ulf kaste inn håndkledet på oppvarmingen etter stikkende smerter i det ene «bakbenet». Isteden sørget han, sammen med referenten som nå er pensjonert fra aktivt spill, for «coaching i verdensklasse».

For øvrig var det mange flotte prestasjoner å se. Dagens fineste pasning stod Kjetil for, noe som heretter skal kåres på hver trening. I det hele tatt lover treninga godt for høstsesongen, både sosialt og sportslig. Ingen av oss må glemme hvor heldige vi er som får holde på med dette.

Hva så med vinutlodningen? Bjørn Christian ble dagens vinner, så fortjent så fortjent!

Bj. N.