Kort oppsummering sesongen 2021/2022

Postet av Old Boys den 5. Mar 2022

Da ble hallen stengt og sesongen avsluttes.🏆

Etter flere møter de siste dagene med bl.a. kretsen og NFF  ble det enighet om at det ikke kåres en seriemester denne sesongen pga av for få kamper gjennomført. 🥇🥈🥉

Synd for noen, men regler er regler, og alle oppfordres til egentrening gjennom hele perioden frem til hallen er klar igjen. Flesteparten av øktene kan gjennomføres med ball da dette sammen med kondisjon er definitivt områdene med størst forbedringspotensiale. ⚽️⚽️⚽️
Referat fra 5. februar

Postet av Old Boys den 5. Feb 2022

Etter en måneds pandemipause møtte 14 glade spillere, som ofret damenes 15 km i OL på TV, opp til årets første serierunde i Tistedalshallen.

OL ble dog nøye fulgt underveis i runden og jubelen stod i taket når Therese Johaug endelig fikk sitt individuelle OL gull.

Jubel på banen ble det mindre av i dag, bortsett fra hos Gult lag som kunne innkassere hele 26 poeng!

Poengene ble 26 til Gult, 11 til Rødt og fattige 5 poeng til Blått. Dermed tar Gult lag over tabelltoppen med klar margin.

Velger å nevne noen betraktninger fra Leslie Samuel Greenberg (kanadisk psykolog) om følelser og behov (noe som kan passe meget bra etter dagens runde) :

Tristhet er koblet til behov for trøst! Skam er koblet til behov for å være god nok! Skyld er koblet til behov for å kunne gjøre opp for seg og bli tilgitt.

 

Ingen av disse passer på Gult lag i dag! De briljerte til tider med knallgodt spill, hvor ballen gikk som en kule mellom Trond N, Morten og Kjetil og ofte ble klinka i mål i hastigheter vi sjelden har sett maken til (det føltes i alle fall slik….). Når i tillegg Hans Petter stoppet nesten alle offensive forsøk fra motstanderne og Jan F redder alt som er, blir det mange poeng… Det ble vel bare ett eneste mål bakover på Gult lag, så det er bare å gratulere med en super-runde (akkurat som jeg mener det 😉).

Det må nevnes at Jan F et øyeblikk glemte at han faktisk er dommer, og i et «svakt» sekund kom med en ettersleng på referenten som må være en av tidenes styggeste etterslenger på old boysen? Referenten ser selvfølgelig bort i fra de 10-12 som er utført tidligere av undertegnede 😊.

 

Rødt lag stilte med 4 mann i dag, og etter hvert måtte Reidar gå av med skade, så de måtte låne spillere gjennom hele runden. Rødt var alt fra relativt gode til ikke så gode…… i dag, men de fikk uansett med seg nok poeng til at det er «hope in a hanging snore» (N.A. Eggen) i serien. Henning løper uavbrutt, Frode scorte faktisk flere mål og Bjørge ofrer edlere deler så det stopper ikke på viljen!

Et tips er å ikke sette en fra Gult i mål (ref. Morten), da kan mye rart skje ……

 

Blått lag i dag var rett og slett en katastrofe. Espen og til dels Torfinn var på et høyere nivå enn oss andre i dag, og da fungerte rett og slett ikke «maskineriet». Både Rune, Tom Herman og ikke minst undertegnede var mye opptatt med å klage på egne spilleres ferdigheter, og Espen kom med et velmenende råd ; prøv å trene i alle fall èn gang i uka ! Godt tips, men vi får se….. 😉

 

Runden ble som vanlig avsluttet med gode og konstruktive samtaler, kaffe og undertegnede kunne gledelig motta bestemannspremien (egne ord). Morten mente at dette var trøstepremie og ikke noe annet!

 

 

Avslutter med en linje fra Henrik Ibsen ; «Håpet er skjørt som markens blomster.» --> men det er fortsatt der !

 

John Harald / referent, fortsatt på prøve 😉
Tipping 5. februar

Postet av Old Boys den 5. Feb 2022Referat fra 4. desember

Postet av Old Boys den 4. Des 2021

Før trening neste lørdag bes alle ta en hurtigtest.

Ja, hva skal man skrive om dagens trening. 13 mann møtte opp og poengene ble 18 til gult, 14 til blått og 7 til rødt.

Gult lag var skikkelig i flytsonen i dag, og Ketil hadde stilt inn både venstre og høyrefoten veldig bra, når så resten av laget fulgte opp med å tette igjen bakover så ble det en god dag for de gule. De var såpass høye på seg selv at de var helt overbevist om at de hadde tatt over serieledelsen, men de er fortsatt et poeng bak rødt.

Blått lag stilte kun med 3 mann, så de var avhengig av rødt og gult for å gjennomføre treningen. De fikk en "flying start" på dagen med to overbevisende seire, og det ble da kommentert fra en av de 3 - skal ikke nevne navn - at det var fordi de hadde et mye bedre lag enn de vanligvis kan stille med...

Rødt lag er det ikke vits å skrive noe om annet enn at det var helt natta!!!

Diskusjonene gikk som vanlig både før og etter trening, og resultatet av et par av disse diskusjonene er at Braut Haaland ikke en gang hadde kommet med på gult lag, og at "ingen" som var tilstede håper at Berg rykker opp.

Til slutt stakk Ulf av med bestemannspremien som vinlotteriet etter hvert har blitt til.

Frode - vikar til vikaren
Referat fra 27. november

Postet av Old Boys den 27. Nov 2021

Styret (Ulf) avlyste old boysen 27. november grunnet en trist melding om dødsfall av en av klubbens sentrale personer.


Pga avlysningen og ikke noen runde, gikk da Bestemannspremien til undertegnede.


John Harald - referent (på prøve)