Referat fra 18. september

Postet av Old Boys den 18. Sep 2021

Hovmod og stolthet er farlig. Det står i Bibelen, Ordspråkene 16:18. 

Ydmykhet bringer ære. Det står i Bibelen, Ordspråkene 29:23.

Her er det flere som har noe å lære kanskje ?

 

18 stk møtte morgenfriske og blide opp til ukas runde, og runden ble både helt unormal og normal.

Det unormale var at Rødt lag kun karret til seg 7 poeng !?!?  og egentlig med litt flaks underveis også. Michael var tilbake og bidro sterkt til resultatet (ref lagkamerater)….. og Bjørge forsøkte så godt han kunne med å «veilede» egne spillere med sin forsiktige stil….

Gult og Blått fikk hhv 19 og 12 poeng.

Så det normale :

Hos Gult så fikk faktisk ikke Ulf ett eneste minutt på banen, da vi tror at Kjetil sa at han burde holde seg på tribunen…. I følge Ulf selv så trengte han ikke engang å dusje …. Flittige kommentarer kom fra benken der ustanselig som vanlig, og de lurte på hvorfor undertegnede var med opp i angrep da ballen aldri kom allikevel? Det er egentlig ikke vanskelig å forstå hvorfor….

At gjennomsnittsalderen stadig øker i spillergruppa kommer oftere til syne, og i dag så ramla/kastet Jan F seg 7 sekunder ETTER at situasjonen var avklart…. Må ha vært et merkelig øyeblikk for de på tribunen. 7 sekunder brukte vel også Reidar på å komme seg opp også etter en redning hvor han til slutt avverget et baklengs.

Hans Petter må ha glemt et øyeblikk hvor han var, da han ifølge Torfinn lå på magen og sjekket listene i hallen, som for øvrig så bra ut 😉

Jarle tok enkelt over toppscorer tittelen på Blått lag da han scoret både 3 og 4 mål i dag, men egentlig så burde Tom Herman hatt tittelen etter antall sjanser 😉 

Frode har slitt med det samme som Aleksander Sørloth, dvs å score mål og i dag løsnet det virkelig for ham. Frode scora !!! og helgen og neste uke blir helt fantastisk når han i tillegg vant vinlotteriet og kunne smilende gå hjem etter kaffe og gode samtaler.

 

Fortsatt god helg !

John Harald / Referent – på prøvetid0 Kommentar

Tipping 18.9

Postet av Old Boys den 18. Sep 2021


0 Kommentar

Referat fra 11. september

Postet av Old Boys den 11. Sep 2021

Det var kun 15 + 1 skadet spiller som møtte opp til ukas runde, og kort oppsummert så var det greit at det ikke var fulle tribuner denne lørdagen.

Poengene ble 16 til Gult, 13 til Rødt og 9 til Blått.

Rødt lag manglet 1 spiller og de lånte en spiller til sine kamper fra de andre lagene, og vi andre tror nok dette var med en baktanke (selv om de manglet Michael).... da alle som var på utlån ble mer enn normalt slitne....

Uansett var det i dag spill, episoder og følelser fra hele registeret ; Trond N scoret vel det som blir årets mål for Old Boysen (i følge ham selv). Etter oppspill til Kjetil som slo knallhardt inn i feltet, klinka Trond til på hel-volley og limte ballen i krysset! Den scoringen går nok inn i historiebøkene som tett oppunder den scoringen vi alle har hørt om 30 ganger... Dere vet, den på Moss stadion....

Ellers var det mye som var som vanlig ; Ulf ramla igjen, og heller ikke denne gangen med drypp... Han var også på flere offensive raid, noe som satt motstanderne til tider litt ut av spill...

Undertegnede fikk igjen opplevelsen av å score og benyttet anledningen til å feire med flotte ord og gestikulasjoner til den Gule benken, men kom umiddelbart ned på jorda da det første som skjedde etterpå var et  baklengsmål etter noen sekunder.....

Var også sjokkerende å få se Kjetils utblåsning etter å ha scoret med 1 sekund igjen av kampen, og det var kanskje pga de flotte kommentarene fra sidelinjen etter de 3-4 forsøka som gikk fløyten rett før? 

Noe som var uvant var Jan F som fikk noen episoder med illebefinnende?? Det virket som om tiden stoppet mens ballen rullet under foten og videre inn i eget mål ? Uansett, fantastisk moro for oss andre ;-)

Frode da? Fant han scoringsformen i dag? Nei ! Det ble som forrige runde, men han poengterte at han hadde flere målgivende pasninger i dag ! Stor forbedring !

Rundens redning? Utvilsomt Tom Herman med sin TV redning som redda seier! Det så nok tøffere ut enn det var i følge ham selv.

Torfinn kommenterte flittig som vanlig og kunne konstatere at de andre lagene så fryktelig dårlige ut fra sidelinja... det var bare det at eget lag stort sett tapte alle kampene mot de fryktelig dårlige.....

Ellers var de flere som var oppriktig bekymret på A-lagets sine vegne. Stort sett hele trenerapparatet med støttefunksjoner er jo med på Old Boysen og de skal jo lære bort ferdigheter til sine tropper....... 


Runden ble også denne gang avsluttet med kaffe, gode samtaler og Ulf ble den heldige vinner av vinutlodningen (som alle var enige om ikke var bestemannspremien!)

Fortsatt god helg alle sammen !


John Harald /Hovedreferent - fortsatt på prøvetid0 Kommentar

Tipping 11.9

Postet av Old Boys den 11. Sep 2021
0 Kommentar

Referat fra 4. september

Postet av Old Boys den 4. Sep 2021

Først og fremst må jeg takke for oppdraget med å være hovedreferent. Bjørn (post referent) var jo selvfølgelig tilstede etter en sykkeltur fra Klepper uten hjelm, og meddelte at prøvetiden som referent var på minimum 10 år så han skulle følge med ! Mulig han skulle tenke på å bruke hjelm slik at det ikke blir verre???

Til den første runden møtte 18 spillere + Bjørn, Dag Morten (som hadde vondt i magen eller noe) og Jan Egil opp.

Det var nesten et sjokkerende syn som møtte de som kom inn i kantina før runden ; ALLE var blitt eldre, litt rundere, gråere i håret og mye mye mer.... Det var veldig synlig at det var 1,5 år siden sist ! Og det skulle vise seg på banen senere også !

Det ble hørt visking om at det var flere spillere som faktisk ikke hadde vært borte i en fotball under hele Corona pausen, og ikke overraskende var dette godt synlig på banen !

Rundens poeng ble 20 til Rødt, 14 til Gult og 7 velfortjente poeng til Blått lag.

På Gult så var det som vanlig noe kaotisk bak med Ulf i spissen som forsvarer eller keeper! Han trodde faktisk et øyeblikk at han hadde fått et lite drypp..... men under de 15 sekundene han brukte på å ramle så klarte han å tenke at det ikke var drypp allikevel ...... Helt fantastisk ! Ellers herjet Kjetil, Trond N og Morten nesten som vanlig, men det var litt for mange baller som ble satt utenfor mål i dag ;-)

For øvrig så må Jan F (han er dommer !) ta tak i eget lag med Jon Petter i spissen som river og sliter i motspillere uten at det i det hele tatt tenkes på noe som heter frispark !

Rødt lag var i dag suverene og karret til seg hele 20 poeng selv med mye rart der også... Unngår de feilpasninger rett til motspillere som igjen scorer o.l. kunne poengene ha blitt mange flere.  Uansett er de stødige med flere spillere som faktisk er villige til å løpe ;-) Både Anders og Michael flytter seg over hele banen, og med et titalls lissepasninger til Frode på topp så burde de ha scoret mange flere mål. Frode (i sammen med Ulf) ble oppfordret til å bli med ute på Tine Fotballskole etter treninga --> og da ikke som instruktører !

Hva med Blått lag ? Jo, det startet bra, med 3 uavgjorte og en seier på de 4 første kampene. Og der stoppet det! Det ble scoret ett eneste mål på hele runden, og det kom på en corner hvor referenten egentlig bomma på ballen og den gikk via Michael i mål.  Selv med få baklengsmål ble det en tung dag, selv om både Jarle og Torfinn løp så svetten skvatt og fyrte av skudd etter skudd så ble det ikke flere mål.  Det ble konkludert av Rune og Trond E at det pga for mange bytter var vanskelig å spille seg skikkelig inn..... Men som Torfinn sa ; det hadde ikke vært noe annerledes uten bytter... og han har nok rett....


Uansett, den første runden ble avsluttet med mange gode samtaler og Morten som vant lotteriet (eller som han sa selv ; bestemannpremien).


John Harald / HOVEDREFERENT på prøvetid


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline