Egentrening.....

Postet av Old Boys den 17. Mar 2020

KBAndreassen Coaching - eller Kjetil som vi kaller han.... har laget et egentreningsprogram for senior-spillere. Det må da vel også gjelde oss, eller??

Uansett - det er bare å sette i gang, lykke til!! - treningsprogram


0 Kommentar

Tipping 7.3

Postet av Old Boys den 7. Mar 2020


0 Kommentar

Referat fra 07. 03.

Postet av Old Boys den 7. Mar 2020

17 morgenfriske og humørfylte oldboysgutter, født på 50-, 60-, 70- og 80-tallet, var nok en gang på plass tidlig om morgenen lørdag morgen for å kjempe om viktige poeng i kampen om årets seriemesterskap. Da alt var over, hadde De Røde spilt seg til 16 poeng, De Blå 15 og De Gule bare 7. Dermed økte rødt lag ledelsen til 16 poeng på maratontabellen.

Rett bør være rett: De Røde var kjempegode denne formiddagen. Laget møtte med alle støttespillerne, og alle, også Michael, spilte godt i forsvar. Frode stod nesten alle kampene i mål, og han er jo keeper. Han slapp ikke inn ett eneste mål mot gult lag. Han har stått over noen treninger på grunn av at han overanstrengte seg på sirkeltrening, men lørdag ble han helt avgjørende. Han stod også i mål for blått lag, som bare møtte med 3 spillere, og dermed ble plutselig også den gjengen vanskelige å score mot.

I tillegg hadde rødt lag det man kaller flyt. Bjørge scoret for eksempel fra helt død vinkel med hodet, og lokale historikere sier at han ikke har headet ballen i mål siden han hadde pannelugg, og det er jo en stund siden.

De Blå hadde som nevnt bare tre spillere, og noe av forklaringen på det var at Trond E. på vei fra Kapp, opplevde at det ene dekket eksploderte på motorveien. Det gikk bra med Trond, og han kommer garantert sterkt tilbake. Jarle var hjemme med sykt barn, men til gjengjeld var John Harald tilbake på plass, etter å ha mishandlet sin egen rygg ved å prøve å kjøre ned de samme løypene som Kjetil Jansrud pleier å bruke, et eller annet sted i Mellomeuropa. Han klarte seg periodevis bra, selv om han etter sigende ruget på en lyskestrekk!

De Gule hadde store forhåpninger før trening, men det hele gikk rett og slett skeis! Sjanse på sjanse ble spolert, samtidig som keeperspillet ikke var stort å skrive hjem om. Jon Petter ble trøstet etter en forferdelig brøler, men alle vet jo at de aller verste keepertabbene aldri blir glemt!

Ellers kunne mye vært nevnt om oppførselen innad i laget, men referenten avstår og velger å gi involverte parter en ny sjanse til å oppføre seg som voksne neste gang.

Hva så med vinlotteriet? Kjetil ble den glade vinner, og han trengte litt oppmuntring etter å opptrådt som saltstøtte to ganger som keeper, noe han sikkert ergrer seg over, i hvert fall fram til tirsdag.

God helg til alle!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Referat fra 29. 02.

Postet av Old Boys den 29. Feb 2020

Helt på tampen av februar kom snøen, med glatte veier for livets glade gutter på vei til lørdagstrening. 20 mann var etter hvert på plass, og blant de tidligste var Dag Morten, som måtte ofre trening for å klargjøre kunstgressbanen for kamp. Likevel møter han opp til kaffe og ukas beste samtale. Bra!

Etter en intens, og til dels amper forestilling, kunne gult lag dra hjem som seierherrer. 17 poeng var nok til å vinne, og De Blå og De Røde fulgte etter med 15 og 8 poeng. Dermed er De Gule bare 7 poeng bak rødt lag på maratontabellen, noe som borger for en spennende innspurt på årets serie.

 

De Røde møtte med bare 4 mann, og De Gule lånte dermed ut referenten til rødt lag. Reidar er en høflig mann, og sa at dette var hyggelig, mens de andre sa ingenting. Referenten selv er jo godt over middagshøyden rent sportslig, og han må innrømme at han etter hvert følte seg, slik Henning Kvitnes har skrevet, “som en barkebåt så altfor langt fra land”. Til tross for sportslig motgang var det flere lyspunkter. Jostein scoret sitt første mål på oldboystreninga ved å klinke til på direkten oppe i nettaket. Bjørge scoret to kjempemål på kontring, selv om han ellers utmerket seg mest med høylydt stønning og sukking. Anders viser også stadig flere menneskelige trekk, ikke minst da han rablet etter at Hans P. brukte kroppen sin på kanten av regelverket.

De Blå hadde en meget god dag, og både Jarle og Torfinn var giftige og gode. Begge kom også med spydige kommentarer om referenten, noe som viser at også ellers sympatiske personer trenger treninga som et sted hvor man uten konsekvenser kan oppføre seg dårlig. 

Hos De Gule var Kjetil plaget av en dårlig hofte, og det betyr at han rett og slett må skifte den, slik at han er i toppform til neste sesong. Nå var han ikke dårligere enn han kunne stå i mål, og det gjorde han glimrende. Andre som imponerte var Ulf, som enkelt dyttet bort Torfinn (den tyngste av alle), og overtok ballen i fin stil. Hans Petter og Trond N. var aktive og akkurat passe usympatiske, mens Morten og Jan F. var skikkelig på hugget. 

Til slutt var det kaffe og utlodning, og Bjørge, en av dagens hissigpropper, fikk en kjærkommen oppmuntring da dagens vinflaske ble hans. 

God helg til alle!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Referat fra 08. 02.

Postet av Old Boys den 8. Feb 2020

Snøen har forsvunnet, men det som forhåpentlig aldri forsvinner, er oldboystreninga i Tistedalshallen på lørdagsmorgenene. 16 kamerater var i alle fall på plass lørdag, og De Røde slo tilbake fra forrige gang med 18 poeng og seier. De Gule, på en ikke helt vellykket dag rent spillemessig, endte på 14, mens De Blå spilte og spilte, uten å score. Dermed ble det bare 7 poeng å reise hjem med.

Hos De Blå er nå Espen skadefri, og det betyr at De Blå blir vanskeligere å ha med å gjøre utover våren. Tom Hermann løp også mer enn på lenge, mens Jarle fortsatt knurrer og hveser når verden går ham imot. Bjørn Christian er som regel en vennlig og sympatisk fyr, men lørdag presterte han å tuppe til referenten i bakenden. Hvorfor det? Referentens naturlige beskjedenhet forhindrer ham å nevne at han lurte Bjørn Christian trill rundt, og det er forståelig at slikt tar på psyken.

De Gule stilte med 8 spillere, og manglende selvinnsikt forhindret Dag Morten fra å sette seg litt oftere på tribunen. Mot slutten av treninga ble det litt dramatisk, da Ulf dømte frispark etter å ha påstått å ha fått et tråkk på høyrebenet. Ingen andre så at dette skjedde, men slik er det: Når Ulf sier at han har blitt utsatt for farlig spill, så er det frispark! Ellers er det hyggelig at Trond N. av og til på nytt deltar på treninga. Han er ikke helt seg selv ennå, men lørdag hadde han tendenser til å være positiv og oppbyggelig mot de andre på laget. Dette har jo alltid vært hans store styrke! En som bare blir bedre og bedre, er Jan i mål. Han tar nå alle skudd, bare han slipper å bøye seg.

Reidar var på plass igjen på rødt lag, og dermed ble det verre å score for motstanderen. Michael glimtet også til, blant annet med en herlig lobb fra 30 meter som dumpet inn i nettet. Anders og Bjørge spilte også bra, og kanskje er det slik Bjørge påstår, nemlig at det å syte og klage på medspillere (les Michael) viser at Bjørge er en skikkelig vinnerskalle!

Hvem ble så dagens glade vinner av vinlotteriet? Nok en gang var det Kjetil som kunne smile lurt etter trekningen. Vel fortjent. 

Helt til slutt må nevnes at den 15. og 22. februar blir det ikke trening. Det betyr at spillerne på gult lag skal trene individuelt, mens de andre lagene skal ta helt fri, samtidig som de skal sitte i sofaen og spise sjokolade.

Bj. N.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline