Referat fra 4. desember

Postet av Old Boys den 4. Des 2021

Før trening neste lørdag bes alle ta en hurtigtest.

Ja, hva skal man skrive om dagens trening. 13 mann møtte opp og poengene ble 18 til gult, 14 til blått og 7 til rødt.

Gult lag var skikkelig i flytsonen i dag, og Ketil hadde stilt inn både venstre og høyrefoten veldig bra, når så resten av laget fulgte opp med å tette igjen bakover så ble det en god dag for de gule. De var såpass høye på seg selv at de var helt overbevist om at de hadde tatt over serieledelsen, men de er fortsatt et poeng bak rødt.

Blått lag stilte kun med 3 mann, så de var avhengig av rødt og gult for å gjennomføre treningen. De fikk en "flying start" på dagen med to overbevisende seire, og det ble da kommentert fra en av de 3 - skal ikke nevne navn - at det var fordi de hadde et mye bedre lag enn de vanligvis kan stille med...

Rødt lag er det ikke vits å skrive noe om annet enn at det var helt natta!!!

Diskusjonene gikk som vanlig både før og etter trening, og resultatet av et par av disse diskusjonene er at Braut Haaland ikke en gang hadde kommet med på gult lag, og at "ingen" som var tilstede håper at Berg rykker opp.

Til slutt stakk Ulf av med bestemannspremien som vinlotteriet etter hvert har blitt til.

Frode - vikar til vikaren0 Kommentar

Referat fra 27. november

Postet av Old Boys den 27. Nov 2021

Styret (Ulf) avlyste old boysen 27. november grunnet en trist melding om dødsfall av en av klubbens sentrale personer.


Pga avlysningen og ikke noen runde, gikk da Bestemannspremien til undertegnede.


John Harald - referent (på prøve)
0 Kommentar

Tipping 27.11

Postet av Old Boys den 27. Nov 2021


0 Kommentar

Referat fra 20. november

Postet av Old Boys den 20. Nov 2021

Som Jan Eggum synger ; Ja, så e det på’an igjen, på’an igjen!

15 spillere + en noe optimistisk Bjørn N (kommer tilbake til dette) møtte opp til dagens dyst og poengene ble : 19 til Rødt, 11 til Blått og 10 til Gult.

Rødt lag seiler ytterligere i fra på tabellen, og dette til stor frustrasjon hos Gult lag. Michael, som vanlig, forsøker og faktisk lykkes med flere tunneler i dag og når Frode «bøtter» inn mål så blir det mange poeng. Anders scorte flere mål i dag men stort sett når han var på utlån hos Blått lag og Bjørge kommenterte høylytt at han kunne godt score noen mål for eget lag også 😉 Bakover er Reidar dønn solid og de slapp ikke inn mange mål i dag !

Hos Gult var det en merkelig runde, da alle spillere var tilstede og for første gang på måneder tapte de første kamp mot Blått, noe som for øvrig var til glede for tilskuerne på tribunen. Ulf står og humrer for seg selv ute på banen, Dag Morten tror han fortsatt jobber ordensavdelingen i Politiet og Kjetil fikk ikke til sitt vanlige spillregister da han sannsynligvis både har brukt og bruker mye energi på å selge seg inn som den nye treneren i Kvik (ref bilde i HA med pekefinger på egen brystkasse når det er snakk om alternative Kvik trenere i hjembyen) 😊 Ellers så var det usedvanlig mye munnbruk av negativ art fra det Gule laget i dag, og mesteparten var mellom egne spillere. Både Hans Petter og Trond N var tydeligvis frustrerte underveis, til stor glede for mange andre. Hadde det ikke vært for Jan F som keeper så hadde det ikke blitt mange poengene i dag, og til alles store forundring så gikk han ned i full spagat opptil flere ganger! Selv ikke heltids-turnere hadde klart det samme !

Hos Blått lag, som må takke alle innleide spillere fra de andre lagene, så ble det en god dag med 11 poeng. På grunn av sykdom, jakt og skader (de to siste ikke forbundet med hverandre…) stilte kun 3 spillere (etter hvert 2…) opp til første kamp i dag, og Espen spilte med blå-svart fot etter stygge taklinger fra forrige runde men han stiller opp med blod, svette og tårer for laget. Jarle hadde skadet seg stygt under en av Blått lags sine treningsøkter tidligere i uka, og kunne faktisk også dokumentere dette med bildebevis! Rune måtte kaste inn håndkle underveis da han tråkket kraftig over og ble lagt på benken med ispose både rundt ankelen og på hodet 😉Eller så må det nevnes at undertegnede hadde en fantastisk dag, med både flere utsøkte målgivende pasninger og opptil flere scoringer hvor den siste mot Rødt (med Michael i mål) går inn i historiebøkene. Som Gul benk (Ulf+Bjørn) sa ; når har du endelig fått ditt gjennombrudd – det tok bare 11 år !

Så tilbake til Bjørns optimisme ; Dag Morten spurte om ikke Bjørn kunne blåse ut lyset på bordet. Og joda, han blåste og blåste men lyset var ikke levende men et «moderne LED lys», og så vidt vi vet så står Bjørn og blåser der nede ennå 😊

Trond E sender for øvrig en hilsen fra Spania, hvor han takket for vanning av blomster (ref tidligere referat) og han hadde skaffet seg billett til Barcelona-Espanyol i kveld! Håper han tar med noen tips hjemover – det trengs 😉

 

Runden ble igjen avsluttet med kaffe, gode samtaler og bestemannspremien gikk i dag til Bjørge hvor han fikk tips av Morten om at han kunne bruke innholdet i vinflaska som blandevann til konjakken……

  

Oppsummerer med et kort sitat som gjelder ALLE old boysere :

Ruth Gordon (Engelsk skuespiller/forfatter) ; Never give up. And never, under any circumstances, face the facts.

 

God helg!

John Harald / Referent – på prøve0 Kommentar

Tipping 20.11

Postet av Old Boys den 20. Nov 2021


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline