TTIF er med Sport 1 i Halden!

Postet av Tistedalens TIF den 25. Sep 2020

TTIF har idag skrevet under en femårig avtale med Sport 1 Halden som vår klubbforhandler.
Avtalen gjelder ut 2025😊
De siste årene har det ikke vært mulig å kjøpe klubbtøy lokalt i Halden, men nå er et samarbeid med Sport 1 Halden på plass. Da kan man endelig kjøpe ferdig trykket klubbtøy, sko og andre artikler hos en lokal forhandler. 
TTIF er svært glade for samarbeidet, og gleder seg til de neste fem årene. Samarbeidet er en stor fordel for klubben, men også for alle klubbens barn og unge som nå kan få klubbtøy lokalt igjen.

Avtalen innebærer at alle medlemmer får 20% på alle Umbro og Scantrade produkter.
Medlemmene får også 15% rabatt på andre varer i butikken (på veiledende priser) med unntak av sykler


0 Kommentar

TTIF trenger klubbdommere!

Postet av Tistedalens TIF den 28. Aug 2020

TTIF trenger et klubbdommerløft etter en periode der mange av de ivrige ikke lenger er så enkle å få tak i. TTIF har tidligere arrangert dommerkurs og gitt en godtgjøring på 100 kroner for hver kamp. Det fortsetter vi med. I uke 37 satser vi på dommerkurs og vi håper at mange fra våre ungdomslag ønsker å være med. Spre det glade budskap og gi beskjed til fotball@ttif.no dersom dere kjenner noen som har lyst til å være med. Du trenger ikke være medlem av eller spiller i TTIF for å ha lyst til å dømme. 0 Kommentar

Tine Fotballskole avlyst

Postet av Tistedalens TIF den 21. Aug 2020

Hei!

TTIF må avlyse Tine Fotballskole. Vi har lenge vært usikre på grunn av smittesituasjonen i Halden, men fikk i dag grønt lys fra kommuneoverlegen. Utover dagen fikk vi også beskjed om at Minifestivaler skal arrangeres neste helg. Vi har fra før få påmeldte i år og vil få veldig få når noen spillere skal være med lagene sine på kamp. Vi velger derfor å avlyse dette året.

Vi beklager utfordringene dette har skapt for trenere som har fikset instruktører, foreldre som har meldt på og spillere som har gledet seg. 

Spørsmål kan sendes meg.

Hilsen Jonas Th. Næss, arrangementsansvarlig. 

Mail: fotball@ttif.no 

0 Kommentar

KORONA-INSTRUKS FOR FOTBALLKAMPER TTIF

Postet av Tistedalens TIF den 16. Aug 2020

KORONA-INSTRUKS FOR FOTBALLKAMPER TTIF

 

  • Alle som er syke eller har symptomer skal bli hjemme.
  • Hvert lag har en kampvert under hver kamp. Denne personen har ansvar for:
  • At hvert lag har registrert sine spillere, støtteapparat og tilskuere. Navn, mobilnummer og dato/klokkeslett (ankomst/avreise fra Tistedal stadion) føres på en liste. Liste hentes i kiosken.
  • Listen over alle som var til stede på kamp, settes inn i egen perm i kiosken. Listene må beholdes minst 10 dager for mulig smittesporing. 
  • Sørge for at det er merket opp publikumssoner og innbyttersoner.

 

Kampvert skal ha på vest, denne hentes i kiosken. Antibac skal plasseres ut ved inngangene til banene. Antibac hentes i kiosken.

Styret sørger for en ansvarlig, som følger opp smittevernsarbeidet på stadion på kampdager. Denne personen kommer i tillegg til kampverten.

Maks 200 personer på et fotballanlegg samtidig. Dette gjelder spillere og publikum. Trenere, ledere, dommere og andre funksjonærer som står for gjennomføringen av kampene, regnes IKKE som en del av deltakerantallet. 

Begrens antall personer som er med laget til et minimum.

Lag og publikum skal holde seg innenfor egne oppmerkede områder.

Regelen om en meters avstand gjelder også på innbytterbenken og på reisen til og fra kamp. 

Det skal være faste grupper på maksimalt 20 spillere som på trening. Det anbefales å holde på de faste gruppene over en periode på minst en uke. 

 


0 Kommentar

TTIF sitt anlegg stengt ut uka!

Postet av Tistedalens TIF den 12. Aug 2020

På grunn av smittesituasjonen i Halden kommune har TTIF også stengt sine anlegg fra tirsdag og ut uka. Hva som skjer neste uke avgjøres senere. 


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline