Meny forslag til middag søndag 5.mars

Postet av Old Boys den 17. Feb 2017

Søndag 5.mars spiser vi middag hos Fabrizio kl.21.00. Les om eieren og restauranten i linken under.

Har snakket med Fabrizio og blitt enige om to meny alternativer. Velg meny til 30 eller 40 euro og send meg beskjed i løpet av helga. Så er maten klar når vi ankommer på søndagen. De to meny forslaga ligger nederst på sida.

http://www.vg.no/forbruker/reise/reise/her-er-roma...


First menu 30 euro Appetizers: Supplì ( rice ball fried) fiore di zucca ( fried zucchini flower) and bruschetta with tomatoes First course: Bombolotti amatriciana ( tomato souce and bacon) or rigatoni carbonara( eggs and bacon) Second course: Saltimbocca alla romana ( veal meet with ham and butter souce) and roast potatotes Dessert: tiramisù Water, Red or white house Wine ( 1/4 for each person) and coffe.


second menu 40 euro APPETIZERS: carciofo alla giudia ( artichoke fried),suppli,fiore di zucca and frittella di bollito ( fried meatball) FIRST COURSES: half rigatoni alla carcerata ( house speciality with black truffle,mushrooms and cheeses) and half guanciale cipolla e pecorino ( short pasta with bacon,onions and pecorino cheese)

SECOND COURSES: polpette alla romana ( beef meatball with tomato sauce) and involtini ( beef meat rolled) potatoes DESSERT: tiramisu water house wine ( 1/4 for each) and coffe




Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc