Tipping 28.9

Postet av Old Boys den 28. Sep 20190 Kommentar

Tipping 21.9

Postet av Old Boys den 21. Sep 2019


0 Kommentar

Referat fra 21. 09.

Postet av Old Boys den 21. Sep 2019

19 veltrente talenter var på plass i Tistedalshallen lørdag morgen, da det var tid for sesongens andre serierunde. De Røde ble dagens seierherrer med femten poeng foran De Blå med elleve, mens et gavmildt gult lag måtte nøye seg med ni.

De Gule hadde sju mann til å begynne med, men Hans P. fikk en lei strekk og Dag Morten (også kalt “lov og orden”) måtte gå før slutt på grunn av en eller annen skyteprøve. Dermed kom også en gul seier i siste kamp. Dessverre surret gult lag fælt bakover og ga bort opplagte poeng, men dette klassiske laget lærer av feil, og henger slett ikke med hodet. Ekstra hyggelig var det at Jon Petter dukket opp etter over et års skadefravær. Han viste slett ikke god form, men han har lovt lagledelsen å trene seg opp, slik at han er mer kurant i november.

De Blå spilte og spilte, men fikk egentlig lite ut av det. Espen virket i god form og var farlig da han ladet venstreslegga. Ellers satt John Harald i sekretariatet, der han ikke gjorde en eneste feil. Han kom for øvrig altfor sent, selv om han hadde både nøkler og baller. Slik går det når ungdommen skal prøve seg.

De Røde var solide, men må nok takke Bjørge for alle poengene. Han stod virkelig som en levende vegg, og imponerte med å ta skudd både oppe og nede. Ikke bare reddet han skudd etter skudd, men han gjorde det med den største selvfølgelighet! I tillegg ble han dagens vinner av vinlotteriet, så dette ble litt av en lørdag for en av urtistedølene som deltar i Norges fineste seriespill.

Under kaffen etter treninga var det som vanlig stor stemning, og ulike prestasjoner ble vurdert næmere. Et eksempel er referentens første skudd, som alle var enige i at var det løseste skuddet noen noensinne har avfyrt i hallen. 

God helg og nye uke til alle!

 

Bj. N.


0 Kommentar

Referat 14.9

Postet av Old Boys den 14. Sep 2019

Til sesongens første runde møtte det opp 16 spillere, og det var tydelig at samtlige var enten nervøse, spente, glade, trøtte og/eller rett og slett veldig motiverte til å ta fatt på en ny sesong med nye lag.

Det var mye snakk om hvem som hadde trent (les tjuvtrent) gjennom sommeren, og når spillet var i gang kom det ganske tydelig frem hvem som var og ikke var i god form!


Starten ble dog noe utsatt da det var innkjøpt ny klokke til sekreteriatet og når ingen hadde briller var det ingen old boysere som klarte å få fart på klokka. Da reddet Bjørn Christian hele runden og fikk fart på sakene faktisk helt uten å lese brukermanualen —> men det ble 4 runder og ikke 5!


Poengene ble jevnt fordelt i første runde med 12 til Gult og 10 hver til Blått og Rødt.

Gult lag fikk en dårlig start med en noe uheldig Jan F som forsøkte på en avansert Messi finte som keeper, men husket ikke å flytte beina og ble stående helt bom stille når ballen rullet forbi, hvor da Bjørn Christian plukket opp ballen i full fart og scoret sesongens første mål —> som på en måte blir litt historisk i nyere tid, da det nå spilles med både keepere, nye regler osv...  —> men fortsatt med Ulf (formann) som ALDRI har feil!

Etter den noe rufsete starten hentet Gult lag seg kraftig inn, og de spilte til tider flott fotball med brilliante scoringer av både Kjetil, Morten (med enda et kunststykke)  og til og med Hans Petter som scoret med både seg, motstandernes keeper og ballen!


Rødt lag hadde bare 3 spillere til start og måtte låne i alle sine kamper, noe som igjen gikk utover kondisjonen på noen...

De klarte allikevel og karre til seg 10 poeng med til tider godt spill her også med Bjørge, Reidar og Anders som den viktige sentrallinja.


Blått lag? Joda. Med hele 6 spillere, godt sommertrent, var forventningene store til mange poeng. Men det stoppet på 10 her også, og mye skyldes nok det nye systemet.... Det var i alle fall det som var forklaringen... i tillegg til uvante posisjoner på banen. Her må Torfinn spesielt nevnes, da han som keeper både på Blått og Rødt lag i flere kamper faktisk ikke slapp inn et baklengsmål. Her snakker vi De Gea nivå eller høyere!


Sesongens første gevinst i vinlotteriet ble til stor applaus vunnet av Bjørn, som var på tur, men som har fått oppkalt en bakke i Aremark etter seg (Bjørn-kneika) etter å ha parkert både Ulf og Dag Morten på joggetur forrige helg!

PS! Etter Bjørns eget utsagn —> only,


God helg!


John Harald/reservereferent


0 Kommentar

Tipping 14.9

Postet av Old Boys den 14. Sep 20190 Kommentar

Sesongen 2019/2020

Postet av Old Boys den 8. Sep 2019

Etter en flott kick off på hytta til Ulf ble både nye lag og nye regler klart for neste sesong som starter allerede til helgen den 14. september !

- Sesongen blir spilt med keepere

- Det blir ikke 0-poengs runder pga av for få spillere

GULT LAG   

Ulf , Jon Petter, Dag Morten, Morten I, Bjørn, Kjetil, Trond N, Hans Petter og Jan F.

BLÅTT LAG

John Harald, Trond E, Rune, Torfinn, Jarle, Bjørn Christian, Tom Hermann, Espen

RØDT LAG

Reidar, Hasse, Bjørge, Frode, Michael, Frank, Anders 


             


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline