Seriemestere 2018/19

Postet av Old Boys den 13. Mai 2019

På lørdag kunne endelig det blå laget slippe jubelen løs og motta pokalen som synlig bevis på at de er seriemestere 2018/19.

På bildet ser vi vår modigste mann (man skal være modig for å gå inn og være dommer for den gjengen her...) Trygve overrekke pokalen til lagkaptein John Harald.

På bildet under ser vi en gjeng glade gutter etter at seriemesterskapet er sikret.

Fra venstre har vi John Harald (K), Espen, Hasse, Frode, Trond E, Trond N og Jarle.0 Kommentar

Referat 11.5

Postet av Old Boys den 11. Mai 2019

Så var dagen kommet da alt skulle avgjøres. Det stod et seriemesterskap på spill, og 21 kamerater møtte opp for å oppleve det hele. Ute kjærtegnet en svak vårvind alt levende, men inne i hallen fantes det ikke antydning til noe sånt. Hva skjedde så ute på parketten denne siste lørdagen av sesongen?

De Blå storspilte og sanket sammen 19 poeng. De Røde spilte ujevnt, men endte på 12, mens det klassiske gule laget måtte nøye seg med 9. Dermed ble De Blå seriemestre med totalt 447 poeng foran De Gule med 424. Bronsevinnere ble De Røde med 386.

Sesongen er over, og det er på tide å oppsummere. Da er det en glede for referenten å hylle alle med- og motspillere for en fantastisk hyggelig sesong, og spesielt gratulere De Blå med et velfortjent seriemesterskap. På sitt beste har blåguttene vært klart best, med elegant og sjanseskapende spill. Trond N. må nevnes særskilt. Ikke bare har han spilt knakende godt, men han har også arrangert en fin tur til Trollhættan. I tillegg har han sørget for kaffe hver lørdag morgen, og bare forsovet seg en gang. Lørdag var han på sitt beste, og det sier ikke lite. Han var også på god vei til å oppføre seg hyggelig ute på banen, men den siste biten for å klare det kan kanskje komme neste år.

Hos De Røde må vi nevne Reidar. Han har som eneste spiller vært på hver eneste trening, og han har vært bra hver eneste gang. Godt levert! Ellers er laget preget av godt humør og spilleglede, men det blir jo ikke gullmedaljer når man ikke har et kollektivt forsvarsspill.

De Gule har hatt en strålende sesong. Her er kollektivet sterkt, og Ulf som lagleder hersker med hard hånd. Han sparer ikke hverken ung eller gammel, men det hjelper. Lørdag kom Dag Morten med gode råd til referenten om å trene teknikk hele sommeren. Det sier altså en av de minst tekniske forsvarsspillerne som har vært å oppdrive på den nordlige halvkule etter krigen!

Også på den siste treninga vår stilte Trygve som dommer. Han var rett og slett glimrende, selv om han ikke fikk med seg alle tjuvtriksene til Michael. Han dømte straffe mot Rune, og da fikk vi også på den siste fotballdagen vår et rableanfall fra Ullareds største sønn.

Hva så med vinutlodningen? Også denne gangen vant referenten, til stor applaus i kantina! 

En annen som fortjener applaus, er Hanne, kona til Trond N. Hun hadde nemlig bakt to herlige kaker til oldboysgjengen. Slike koner bør det bli flere av her i landet! Ja, referenten blir litt lyrisk av slikt, og disse linjene fra Henning Kvitnes er en spesiell hilsen til Hanne og alle andre i vårt kjære oldboysmiljø:

 

 

“Og om jeg var en liten skur

med juliregn

som bare lå på lur

og lot deg gå 

under din himmel blå

og du ville forstå”

 

God sommer folkens!

Fuck off blir på hytta til Ulf 7. september.


0 Kommentar

Referat 4.5

Postet av Old Boys den 4. Mai 2019

På en kjølig og klar mailørdagsmorgen var det nok en klart for konkurranse om poengene i Tistedalshallen, og 20 glade gutter var på plass. Dette var sesongens nest siste dyst, og kampen om seriemesterskapet er fortsatt spennende.

De Gule vant lørdag med 14 poeng, og serieleder De Blå fulgte med 9. De Røde endte med null tellende poeng fordi de bare klarte å stille med tre spillere. Likevel kjempet laget for fullt, og fikk “egentlig” 19 poeng. Slik er reglene.

Like etter nyttår ledet De Blå med hele 83 poeng på De Gule. Nå er avstanden bare 13! Alle gleder seg til siste runde, og ikke minst blir det spennende å se hvem som klarer å holde hodet kaldt.

Hos De Røde var både Reidar og Anders skumle og effektive, og Tom Hermann (utleid fra gult lag) viste klar formstigning etter å ha slitt med helsa en stund.

De Blå solgte seg dyrt, og dagens blåing var utvilsomt Hasse, som tapet opp en svær ballongankel, og etterpå fullførte i fin stil. For øvrig oppførte Frode seg nesten eksemplarisk etter forrige ukes rableanfall. 

De Gule virket stresset av seriemesterjaget, og ingen var helt på topp. Hans Petter skal tross alt ha ros for å ha operert som en kraftig støvsuger bak i forsvaret. Verst av alle var referenten, som etter tre grove markeringsfeil ble plassert på benken, der han måtte sitte og tenke seg om. Slik er toppfotballen nå for tida! 

Dagen sluttet som vanlig med vinlotteri, og referenten fikk en liten oppmuntring midt i den sportslige motgangen ved å vinne en fin flaske rødvin. Den kommer han til å spare, for ingen gule spillere kommer til å innta noen former for rusmidler (heller ikke snus) før sesongen er over neste lørdag klokka ti.

God helg folkens!

Bjørn N.


0 Kommentar

Tipping 4.5

Postet av Old Boys den 4. Mai 2019


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline