Ikke trening lørdag 16.februar og lørdag 23!

Postet av Old Boys den 15. Feb 2019

Ikke trening lørdag 16.februar og lørdag 23.februar! Kommer nærmere beskjed om lørdag 2.mars.


0 Kommentar

Referat fra 09. 02.

Postet av Old Boys den 9. Feb 2019

En ny lørdagsmorgen er gjennomført av 21 oldboysspillere i alle aldre i Tistedalshallen. De fleste er med og spiller, men lørdag var Jan Egil der for å sykle, John Harald for å kommentere det meste på en høylytt måte og Trygve for å dømme. Alle skal med!

Nok en gang var De Blå best med 16 poeng, mens både gult og rødt lag fulgte brukbart opp med 11 hver. Dermed øker De Blå ledelsen på maratontabellen, men det er lenge til mai.

De Blå spilte som vanlig sikkert og elegant, og Trond N. blir bedre og bedre, selv om han nå er på lavkarbodiett, etter å ha lagt på seg 25 gram! En som stadig imponerer, er Frode. Han var keeper i ungdommen, men har nå blitt en farlig spiss, med ekstreme ferdigheter når det gjelder å være et sikkert oppspillspunkt. Slik kan det gå når man er i et miljø hvor flere kan mye om fotball (les Ulf og referenten).

Hos De Gule var det også mye å glede seg over. Etter å ha slurvet fælt med oppvarmingen, kom etter hvert Kjetil i gang, og da gikk det unna. En annen guttunge på laget, Hans Petter, presterte å forsove seg, slik at han kom halsende inn i hallen ti minutter for sent, uten sko! Dette blir det nok en styresak ut av. Ellers spilte alle rimelig bra, med unntak av referenten som etter hvert gikk og satte seg på tribunen.

Blant De Røde imponerte Frank med utsøkte prestasjoner, selv om han var full av medisiner. Han stod for dagens flotteste målgivende pasning, samt noen susende scoringer med hodet. Når det gjelder Rune, så må han også denne gang få noen egne linjer. Lørdag var det “Sinna-snekker`n” vi fikk se, da det rablet totalt for ham da Trygve blåste frispark for dytting. Noe enda mer alvorlig var det at han åpnet dagen med å ta tak i referentens ene øre, slik at referenten skal slutte med disse skriveriene. Det kommer ikke til å skje!

Som alle lesere forstår, er det ikke bare, bare det som skjer på morgenkvisten hver lørdag. Gudskjelov avslutter vi alltid med en trivelig kaffestund, med vinlotteri som dagens virkelige høydepunkt. Dagens glade vinner ble Reidar, som på grunn av ekstrem vinnerlykke har fått tilnavnet “Vinkongen”.

God helg til alle!

Bjørn N.


0 Kommentar

Tipping 9.2

Postet av Old Boys den 9. Feb 2019


0 Kommentar

Referat fra 02. 02.

Postet av Old Boys den 2. Feb 2019

Så kom snøen, med naturidyll, men også snømåking som enda et punkt på lista over huslige plikter. Stopper det oldboysgjengen fra å møte grytidlig på trening? Langt ifra! 17 mann var på plass lørdag morgen, og samtlige gikk hjem med topp humør som en helgepresang til sine nærmeste.

De Røde ble dagens seierherrer med 17 poeng, mens De Gule og De Blå fulgte godt opp med 12 hver.

De Blå møtte med bare 4 spillere, og dermed måtte de ha hjelp når de skulle spille mot gult lag. Da fikk de selvfølgelig med seg en rød stjernespiller. Referenten holdt et lite foredrag for guttungelaget om nettopp dette, helt uten resultat. Jarle og Trond E. var fraværende, men John Harald ledet supportergjengen fra tribunen. Det har han talent for å holde på med. 

De Gule hadde en strålende dag, sett i forhold til de siste ukenes prestasjoner. Kjetil rykket til omtrent som Gareth Bale, og Ulf og Hans Petter var sterke i duellene lenger bak på banen. Til og med referenten hadde noen lyse øyeblikk, selv om han også denne lørdagen måtte finne seg i å bli vendt bort av Frode på blått lag.

Hos De Røde var Reidar rett og slett fenomenal. Anders varierte fra å være oppsiktsvekkende dyktig på pasninger og løp, til å brenne den hittil største målsjansen i 2019. Her passer utvilsomt ordtaket som sier at intet tre gror inn i himmelen. Hva så med Rune? Denne gangen får han enda et kallenavn. Han smelte Trond N. ettertrykkelig inn i langveggen, slik at et stort avtrykk av Trond heretter er å finne der for dem som er interessert i slikt. Dette var akkurat som å oppleve en populær tegnefilm som gikk på norsk TV på 1960-tallet, nemlig om Fred Flintstone. Dermed blir altså det neste navnet på Rune det klangfulle Rune Flintstone!

Dagens navn er likevel Trygve. Han stilte opp i dommerdrakt og dømte nesten feilfritt hele treninga. Meget bra! Alle håper at dette blir situasjonen også framover.

Helt til slutt var det kaffe og vinutlodning, og alle syntes det var helt på sin plass at Trond N. ble dagens vinner. Etter den behandlingen han fikk av “Flintstone”, trenger han nok en liten rødvinstoddy før han tar kvelden. 

God helg til alle!

Bjørn N.


0 Kommentar

Tipping 2.2

Postet av Old Boys den 2. Feb 2019


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline