Tipping 26.1

Postet av Old Boys den 26. Jan 2019


0 Kommentar

Referat fra 26. 01.

Postet av Old Boys den 26. Jan 2019

19 mann var på plass i Tistedalshallen lørdag morgen, til nok en dyst om poeng, men også for å ha det moro og hyggelig. Det blå laget var også denne gangen klart best med hele 27 poeng, mens De Røde og De Gule endte på henholdsvis 10 og 7. Dermed ser det lyst ut for De Blå på maratontabellen. 

De Gule manglet viktige brikker, og det ble for mye forsvarsspill mot overmakten. Helsvart var det likevel ikke. En trøst er det tross alt hvis man selger seg dyrt, selv om man ikke får spillet til å stemme. Hva var dagens gule øyeblikk? Det må være da Dag Morten driblet som bakerste mann, mistet ballen og falt overende, med påfølgende svømmetak inn mot eget mål. Etterpå skrev han kontrakt med Ulf om at slikt aldri skal gjenta seg!

De Røde fikk en dramatisk start, da Jan S. på oppvarmingen økte farten på joggingen over banen på tvers, med den følge at baksiden av låret følte seg mishandlet. Resten av treninga ble tilbragt på tribunen for hans del. Ellers var Michael på plass igjen, og han spilte helt forferdelig inntil de to siste kampene, da han briljerte stort med geniale involveringer. En som ikke briljerte, var Rune. Først var han nok en gang i klinsj med gult lag om et mål skulle godkjennes eller ikke. Dermed har han fått enda et kallenavn, nemlig “Jukse-Rune”. Som man reder, ligger man! Etterpå dyttet han til Dag Morten (også kalt “lov og orden”). Det kunne gått helt galt, men som den sindige og avbalanserte spilleren han er, bet Dag Morten det hele i seg!

De Blå var altså i en egen divisjon, og det er lenge siden noe lag har spilt så flott fotball som guttungene gjør nå. Antagelig må man helt tilbake til det gule lagets glansperiode i forrige århundre. Spenningen nå er hva som skjer når John Harald omsider vender tilbake med friske ribben. Uansett var man lørdag svært fornøyd på rødt og gult hold at De Blå ikke oppnådde full poengfangst, som er 30 poeng. Det er jo måte på alt!

Hva så med vinutlodningen? Også der markerte Rune seg, da han for andre helg på rad ble den glade vinner. 

Helt til slutt skal referenten informere om at det ikke blir trening 23. 02. For øvrig: God helg til alle!


Bj. N.


0 Kommentar

Referat fra 19. 01.

Postet av Old Boys den 19. Jan 2019

Lørdag var det dags igjen; oldboystrening i Tistedalshallen. Kan man ha det bedre?

21 mann møtte opp, kurante som ukurante, unge som gamle. Til slutt kunne man oppsummere 19 poeng til guttungelaget De Blå, 13 til De Røde og 7 til et hardtarbeidende gult lag.

De Gule var preget av at ungdommene Hans Petter og Morten var på fjellet, og at Kjetil måtte kaste inn håndkledet med strekk i leggen. Når da i tillegg referenten slet med smerter i bakparten, måtte det bli en tung spillemessig lag. Alle har all ære av hvordan man løste dette. En for alle, alle for en! Slik skal det være. 

De Røde var slett ikke verst denne morgenen, og Anders var både dyktig og blid, selv om han holdt på å rive ned kortveggen i hallen da han braste inn i den, totalt ute av kontroll. Ellers våknet Rune Ullared skikkelig til live etter en konfliktsituasjon om et frispark. Heretter har han fått enda et fortjent kallenavn, nemlig Sinnasnekker`n!


De Blå var nok en gang på topp, og Frode var tilbake etter lyskeproblemer, noe som resulterte i en mengde mål. Likevel var det noen som foreslo at også han bør få tilnavnet Neymar. Tenk over det, midt i den sportslige framgangen, Frode! Videre var referenten imponert over hvordan det nye stjerneskuddet, Hasse, taklet konflikten med Sinnasnekker`n om frisparket. Han bet hele greia i seg, og fortsatte rett og slett å spille videre. Verden hadde vært et bedre sted med flere slike guttunger.

Til slutt var det vinutlodning, og jubelen stod i taket etter at Rune ble dagens glade vinner. Han utbrøt spontant at dette var fortjent, og det er referenten helt enig i.

En liten melding helt på tampen: Oldboysgjengen skal til Sverige 6. april for å spille europacup. Hold av denne datoen, som også sammenfaller med Styrets (Ulfs) 66-årsdag. 

Nærmere informasjon og opplysninger om påmelding følger.

Her hadde referenten tenkt å sette punktum, men noen linjer fra Henning Kvitnes dukket opp da tankene om det gule laget dukket opp igjen:

Det er solskinn nok til alle

og i regn blir selv keiseren våt

vi skal reise oss, vi skal falle

som bølger under samme båt

Bj. N.


0 Kommentar

Tipping 19.1

Postet av Old Boys den 19. Jan 2019


0 Kommentar

Tipping 12.1

Postet av Old Boys den 12. Jan 2019


0 Kommentar

Referat fra 12. 01.

Postet av Old Boys den 12. Jan 2019

Inkludert John Harald og Jan Egil, som for tida er helt ukurante rent fotballmessig, møtte 20 mann til ny serierunde i Tistedalshallen lørdag morgen. Som vanlig var kampen om poengene mer enn intens, og denne gangen skjedde det også mye ingen så komme. For det første kollapset De Røde fullstendig, med to fattige poeng, samt to scorede mål, hvor det ene var et selvmål fra gulingen Dag Morten. Forrige gang hadde det samme laget 25 poeng!

De Gule kjempet til seg 17 poeng, mens De Blå, som var svekket av sykdom, ble dagens seierherrer med sterke 21.

Allerede ti på åtte startet egentlig dramatikken. Plutselig, midt under kaffen, ble Ulf borte. Referenten ble sendt ut på en leteaksjon, og Ulf (Styret) ble raskt funnet ute på parketten, i fotballdrakt, klar til dyst. Først var referenten inne på tanken om at kone Anita måtte komme og hente ham, men Ulf insisterte på at det ikke hadde rablet for ham, og at han skulle spille. Det gjorde han også, uten å gjøre en eneste feil. Det hjelper å bli operert!

Fra spøk til alvor: Vi ønsker Ulf tilbake, og selv om han snart blir 66, kan han ha flere gode fotballår foran seg.

Ellers hadde hele det gule laget all ære av innsatsen, og det er slett ikke verst med 17 poeng når fire av åtte spillere er over 60 år.

Hva skal man så si om De Røde? Til tross for en helsvart poengmessig formiddag merket referenten seg Torfinns fantastiske førtimeterpasning som resulterte i mål. Noe slikt har han aldri gjort før. Rødt lag skal også ha ros for god oppførsel, med unntak av Michael, som først dyttet referenten i parketten på en brutal måte, og så senere satte i gang et forferdelig rabalder om et innbilt straffespark. Snakk om ulv i fåreklær!

De Blå har blitt et fintspillende lag, og dette fortsatte også lørdag, selv om Trond E. hadde tatt turen fra Kapp på Toten for å kaste glans over arrangementet. Trond N. spilte med smerter i overkroppen, etter forrige gang å ha blitt dasket på av Dag Morten, men han var likevel glimrende med ballen i bena. 

Helt til slutt var det kaffe i kantina, og stemningen var som vanlig på topp. Stor applaus ble det da Jan S. ble dagens vinner av vinlotteriet. Vel fortjent til en gammel sliter, som fortsatt bruker alle midler for å riste seg løs i motstanderens straffeområde.

God helg til alle!


Bjørn N.


0 Kommentar

Referat fra 05. 01.

Postet av Old Boys den 5. Jan 2019

Et nytt år har tatt tak i oss, og det betyr for oldboysgjengen at nye lørdagsmorgener venter med strøkne pasninger og sterke kommentarer om det som skjer ute på parketten i Tistedalshallen. Slik var det i hvert fall lørdag morgen, og 22 mann fikk oppleve at De Røde våknet fra desemberdvalen og var overlegent best med 22 poeng. De Blå kom litt ned på jorda etter å ha avsluttet 2018 på en imponerende måte. 13 poeng ble det tross alt. Hva så med det klassiske gule laget? Fattige 5 poeng ble fangsten, og lagleder Ulf har begynt å vurdere sin stilling!


De Gule møtte med 9 spillere, og dermed ble det mye bytting. Referenten fant raskt ut at tribunen var et mer velegnet sted for hans vedkommende. Resten av laget manglet både innsats og spillehumør, og da går det ikke. Det går rykter om at lagledelsen vurderer å sende innsatsløse spillere ut av hallen og ned på nedre bane, der slike kan jogge fram og tilbake resten av treninga. 

De Blå manglet også litt gnist, men serverte i perioder flott spill. Espen er i kjempeform, og gjorde det meste riktig, blant annet et vakkert hodestøt som resulterte i mål. Selv fortalte han i pressesonen etter kampene at noe sånt hadde han aldri gjort før!

De Røde var som sagt plutselig i kjempeslag igjen. Alle var glimrende. Frank scoret 3 flotte mål med hodet, og Rune Ullared avsluttet dagens fineste angrep med å score i åpent mål. Michael (med Totti på ryggen!) og Anders er ute etter spill og moro, men Reidar prøver å holde dem på bakken ved å utstøte noen fæle vræl!

Til slutt var det vinutlodning, og til stor applaus ble dagens vinner Jarle på det blå laget. 

God helg alle sammen! Neste lørdag er det nye muligheter.


Bj. N.


0 Kommentar

Tipping 5.1

Postet av Old Boys den 5. Jan 2019


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline