Referat 14.9

Postet av Old Boys den 14. Sep 2019

Til sesongens første runde møtte det opp 16 spillere, og det var tydelig at samtlige var enten nervøse, spente, glade, trøtte og/eller rett og slett veldig motiverte til å ta fatt på en ny sesong med nye lag.

Det var mye snakk om hvem som hadde trent (les tjuvtrent) gjennom sommeren, og når spillet var i gang kom det ganske tydelig frem hvem som var og ikke var i god form!


Starten ble dog noe utsatt da det var innkjøpt ny klokke til sekreteriatet og når ingen hadde briller var det ingen old boysere som klarte å få fart på klokka. Da reddet Bjørn Christian hele runden og fikk fart på sakene faktisk helt uten å lese brukermanualen —> men det ble 4 runder og ikke 5!


Poengene ble jevnt fordelt i første runde med 12 til Gult og 10 hver til Blått og Rødt.

Gult lag fikk en dårlig start med en noe uheldig Jan F som forsøkte på en avansert Messi finte som keeper, men husket ikke å flytte beina og ble stående helt bom stille når ballen rullet forbi, hvor da Bjørn Christian plukket opp ballen i full fart og scoret sesongens første mål —> som på en måte blir litt historisk i nyere tid, da det nå spilles med både keepere, nye regler osv...  —> men fortsatt med Ulf (formann) som ALDRI har feil!

Etter den noe rufsete starten hentet Gult lag seg kraftig inn, og de spilte til tider flott fotball med brilliante scoringer av både Kjetil, Morten (med enda et kunststykke)  og til og med Hans Petter som scoret med både seg, motstandernes keeper og ballen!


Rødt lag hadde bare 3 spillere til start og måtte låne i alle sine kamper, noe som igjen gikk utover kondisjonen på noen...

De klarte allikevel og karre til seg 10 poeng med til tider godt spill her også med Bjørge, Reidar og Anders som den viktige sentrallinja.


Blått lag? Joda. Med hele 6 spillere, godt sommertrent, var forventningene store til mange poeng. Men det stoppet på 10 her også, og mye skyldes nok det nye systemet.... Det var i alle fall det som var forklaringen... i tillegg til uvante posisjoner på banen. Her må Torfinn spesielt nevnes, da han som keeper både på Blått og Rødt lag i flere kamper faktisk ikke slapp inn et baklengsmål. Her snakker vi De Gea nivå eller høyere!


Sesongens første gevinst i vinlotteriet ble til stor applaus vunnet av Bjørn, som var på tur, men som har fått oppkalt en bakke i Aremark etter seg (Bjørn-kneika) etter å ha parkert både Ulf og Dag Morten på joggetur forrige helg!

PS! Etter Bjørns eget utsagn —> only,


God helg!


John Harald/reservereferentTipping 14.9

Postet av Old Boys den 14. Sep 2019
Sesongen 2019/2020

Postet av Old Boys den 8. Sep 2019

Etter en flott kick off på hytta til Ulf ble både nye lag og nye regler klart for neste sesong som starter allerede til helgen den 14. september !

- Sesongen blir spilt med keepere

- Det blir ikke 0-poengs runder pga av for få spillere

GULT LAG   

Ulf , Jon Petter, Dag Morten, Morten I, Bjørn, Kjetil, Trond N, Hans Petter og Jan F.

BLÅTT LAG

John Harald, Trond E, Rune, Torfinn, Jarle, Bjørn Christian, Tom Hermann, Espen

RØDT LAG

Reidar, Hasse, Bjørge, Frode, Michael, Frank, Anders 


             Seriemestere 2018/19

Postet av Old Boys den 13. Mai 2019

På lørdag kunne endelig det blå laget slippe jubelen løs og motta pokalen som synlig bevis på at de er seriemestere 2018/19.

På bildet ser vi vår modigste mann (man skal være modig for å gå inn og være dommer for den gjengen her...) Trygve overrekke pokalen til lagkaptein John Harald.

På bildet under ser vi en gjeng glade gutter etter at seriemesterskapet er sikret.

Fra venstre har vi John Harald (K), Espen, Hasse, Frode, Trond E, Trond N og Jarle.
Referat 11.5

Postet av Old Boys den 11. Mai 2019

Så var dagen kommet da alt skulle avgjøres. Det stod et seriemesterskap på spill, og 21 kamerater møtte opp for å oppleve det hele. Ute kjærtegnet en svak vårvind alt levende, men inne i hallen fantes det ikke antydning til noe sånt. Hva skjedde så ute på parketten denne siste lørdagen av sesongen?

De Blå storspilte og sanket sammen 19 poeng. De Røde spilte ujevnt, men endte på 12, mens det klassiske gule laget måtte nøye seg med 9. Dermed ble De Blå seriemestre med totalt 447 poeng foran De Gule med 424. Bronsevinnere ble De Røde med 386.

Sesongen er over, og det er på tide å oppsummere. Da er det en glede for referenten å hylle alle med- og motspillere for en fantastisk hyggelig sesong, og spesielt gratulere De Blå med et velfortjent seriemesterskap. På sitt beste har blåguttene vært klart best, med elegant og sjanseskapende spill. Trond N. må nevnes særskilt. Ikke bare har han spilt knakende godt, men han har også arrangert en fin tur til Trollhættan. I tillegg har han sørget for kaffe hver lørdag morgen, og bare forsovet seg en gang. Lørdag var han på sitt beste, og det sier ikke lite. Han var også på god vei til å oppføre seg hyggelig ute på banen, men den siste biten for å klare det kan kanskje komme neste år.

Hos De Røde må vi nevne Reidar. Han har som eneste spiller vært på hver eneste trening, og han har vært bra hver eneste gang. Godt levert! Ellers er laget preget av godt humør og spilleglede, men det blir jo ikke gullmedaljer når man ikke har et kollektivt forsvarsspill.

De Gule har hatt en strålende sesong. Her er kollektivet sterkt, og Ulf som lagleder hersker med hard hånd. Han sparer ikke hverken ung eller gammel, men det hjelper. Lørdag kom Dag Morten med gode råd til referenten om å trene teknikk hele sommeren. Det sier altså en av de minst tekniske forsvarsspillerne som har vært å oppdrive på den nordlige halvkule etter krigen!

Også på den siste treninga vår stilte Trygve som dommer. Han var rett og slett glimrende, selv om han ikke fikk med seg alle tjuvtriksene til Michael. Han dømte straffe mot Rune, og da fikk vi også på den siste fotballdagen vår et rableanfall fra Ullareds største sønn.

Hva så med vinutlodningen? Også denne gangen vant referenten, til stor applaus i kantina! 

En annen som fortjener applaus, er Hanne, kona til Trond N. Hun hadde nemlig bakt to herlige kaker til oldboysgjengen. Slike koner bør det bli flere av her i landet! Ja, referenten blir litt lyrisk av slikt, og disse linjene fra Henning Kvitnes er en spesiell hilsen til Hanne og alle andre i vårt kjære oldboysmiljø:

 

 

“Og om jeg var en liten skur

med juliregn

som bare lå på lur

og lot deg gå 

under din himmel blå

og du ville forstå”

 

God sommer folkens!

Fuck off blir på hytta til Ulf 7. september.Levert av IdrettenOnline