Pakking på MaxiMat Nordby før påske

Postet av TTIF Fotball den 27. Feb 2017

Avtalen med MaxiMat Nordby har en ramme på ca 600 000,- over en treårsperiode og vil gi kjærkomne kroner både til lag, spillere og klubbkassa. Ballaktivitetsdag for barnehagebarn, Ormtjernløpet – Råtassen, Femsjøcup og Jentedagen er arrangementer Maxi Mat ønsker å støtte oss med.

Avtalen er todelt, èn del gjelder sponsing direkte til våre arrangement etc… , og èn del gis i form av en arbeidsoppgave hvor TTIF’s medlemmer pakker varer ved kassene på travle handledager. Til sammen dreier det seg om totalt 10-12 dager pr år.

Også i 2017 vil medlemmer i TTIF ha mulighet til å tjene penger ved pakking i dagene før påske, en lørdag i mai og fire lørdager før jul. Pengene man tjener vil gå direkte til spilleren og kan f.eks. brukes til betaling av egenandel i cuper, til lagtreningsdress o.l. Den som pakker bør være 16 år eller pakke sammen med en foresatt.

Neste runde med pakking er lørdag 8/4, man 10/4, tirs 11/4 og ons 12/4 fra kl. 12 til 18. Oppgaven er pakking av varer ved kassene.

Gi Lill beskjed snarest på mob.nr 926 17460 eller mail lmt@halden.net, om du/dere kan være med!
Vi trenger din hjelp!

Postet av TTIF Fotball den 12. Feb 2017

TTIF Fotball er i stadig utvikling, og for å fortsette satsingen vår trenger vi flere til å hjelpe oss.

Ønsker du å bidra til at TTIF blir en enda bedre klubb for barn og ungdom i Tistedal? TTIF trenger flere ivrige frivillige, som kan bidra til ulike oppgaver. Vi garanterer at det finnes en oppgave du vil trives med. Ta kontakt med klubben på fotball@ttif.no eller ring Thormod på 954 70 730.TTIF fortsetter sin offensive utvikling av unge trenere og ledere

Postet av TTIF Fotball den 10. Feb 2017

Amalie Marie Hov Malkenes er det ferskeste og beste eksempelet på at TTIF har en offensiv politikk for utvikling av unge trenere og ledere. Amalie Marie er, høyst uoffisielt, Norges yngste som har gjennomført C-lisens.

Amalie Marie går i stolte fotspor i TTIF. I år er det flere unge trenere som har etablert seg på ulike lag. Ungdomsstyret har dessverre fått en downperiode, men det jobbes med rekrutteringen, etter at et par av de sterkeste drivkreftene bak det første ungdomsstyret, har fått andre oppgaver.

Det er ingen målsetning i seg selv å være yngst mulig. I flere tilfeller de siste åra har vi samarbeidet med de instruktørene på trenerkurs, for å sikre at ungdommene får utfordringer de kan mestre. I dette tilfelle var det en imponerende modul 1 i egen klubb som gjorde at vi tok sjansen og sendte Amalie Marie til de tre siste modulene i Østfoldhallen. Der hadde hun blant annet fin støtte fra Anders Fredlund, som er trener på J 2009/2010, laget som Amalie Marie følger til vanlig. I tillegg er Amalie Marie utvilsomt veldig interessert i å utvikle seg som trener, og bruker mye tid og tanker på dette.

C-lisens, eller Grasrottreneren består av:

Barnefotballkurs (16 timer)

Barnefotball - flest mulig med kvalitet og keepertrener 1 (20 timer)

Mot Ungdom - lengst mulig (16 timer)

Ungdom - flest mulig - best mulig og keepertrener 2 (20 timer)

TTIF har satset tid, energi og penger på utvikling av unge trenere og ledere. Det har gitt god avkastning og fjorårets pris til Mari Sperre Andreassen var utvilsomt høydepunktet.

Hva ungdomssatsingen blant annet har ført til:

- Mari Sperre Andreassen har ledet ungdomsstyret, vært ungdomstrener og vært i fotballstyret i flere år.

- Mari vant også Årets unge leder i NFF. En utmerkelse som henger svært høyt. Ble også spurt om å sitte i kretsstyret.

- Ungdomsstyret har gjort mye flott for klubben og barn og unge.

- 40-50 ungdom har tatt trenerkurs de siste 6-7 åra. Flere har gått videre og tatt hele C-lisens. Mange har bidratt som ungdomsstrenere ett år, flere har bidratt flere år.

- Silje Hauge, Seline Titland, Andrine Strøm, Casper Nomell, Sivert Thøgersen Jensen, Eirik Degnes, Anders Wik, Synne Hauge, Sanne Andersen, Amalie Marie Hov Malkenes, Mads Petter Eriksen, Ann Helen Olsen er alle trenere i TTIF i år.

- Legg merke til den høye jente/dame-andelen.Levert av IdrettenOnline