Pakking på MaxiMat Nordby før jul!

Postet av TTIF Fotball den 15. Okt 2017

Neste runde med pakking er lørdagene 11/11, 18/11, 9/12 og 16/12 fra kl. 12 til 18. Oppgaven er pakking av varer ved kassene.

Gi Lill beskjed snarest på mob.nr 926 17460 eller mail lmt@halden.net, om du/dere kan være med!

Avtalen med MaxiMat Nordby har en ramme på ca 600 000,- over en treårsperiode og vil gi kjærkomne kroner både til lag, spillere og klubbkassa. Ballaktivitetsdag for barnehagebarn, Ormtjernløpet – Råtassen, Femsjøcup og Jentedagen er arrangementer Maxi Mat ønsker å støtte oss med.


Avtalen er todelt, èn del gjelder sponsing direkte til våre arrangement etc… , og èn del gis i form av en arbeidsoppgave hvor TTIF’s medlemmer pakker varer ved kassene på travle handledager. Til sammen dreier det seg om totalt 10-12 dager pr år.

Også i 2017 vil medlemmer i TTIF ha mulighet til å tjene penger ved pakking i dagene før påske, en lørdag i mai og fire lørdager før jul. Pengene man tjener vil gå direkte til spilleren og kan f.eks. brukes til betaling av egenandel i cuper, til lagtreningsdress o.l. Den som pakker bør være 16 år eller pakke sammen med en foresatt.
TTIF-spillere og ledere på OBOS drømmedag på Ullevål

Postet av TTIF Fotball den 9. Okt 2017

På bildet ser dere ungdommen som var på Ullevål. Teksten under er skrevet av Knut Malkenes i NFF Østfold. 

Håper og tror alle spillerne hadde en fin dag i går.
De representert både klubb og krets på en veldig god måte, og både fra NFF sentralt og OBOS vanket det skryt.
Det er bare å bruke bildene på dere hjemmeside/facebook og lignende.

Litt om dagen de var med på:
Vi tok buss inn, og startet omvisning på Ullevaal ca 15.00.
Jan Gunnar Solli og Thore Andre Krystad fra NFF guidet spillerne rundt på anlegget.
Vi var på indre bane, i TV-studio, i Fanzone på utsiden og spilte fotballdart, før omvisningen ble avsluttet med en Kahoot i losjen vi hadde som base.
De tre beste totalt i fikk hver sin landslagstrøye i premie.

Fortsetter under bildet.Etter omvisningen var det flere foredrag.
Eddie Thomas fra OBOS snakket om det å skaffe seg sin første bolig.
Håkon Grøttland fra NFF snakket om det å ta eierskap og ansvar for egen utvikling, før Cathrine Dekkerhus fra Stabæk snakket om kombinasjonen toppidrett og utdanning.
Gode foredrag som ikke bare handlet om idretten, men hvordan det å være en del av et fellesskap i idretten også gir egenskaper som kan være gode i forhold til alle valg ungdommene skal ta de nærmeste årene.
Etter foredragene var det tre-retters middag, og under middagen kom Jan Gunnar Solli med siste info rundt landslaget, startellever, taktikk og hvordan Norge ønsket å fremstå.

Alf Inge Håland og Jan Åge Fjørtoft stakk og innom losjen, med flere tips til deltakerne.

Vil takke for låne av spillere fra deres klubb, og håper de hadde en fin drømmedag!


Vennlig hilsen
Knut Hov Malkenes
Fagkonsulent Utvikling 
Østfold FotballkretsBli med på sykkelfest i Dærn

Postet av TTIF Fotball den 11. Aug 2017Kjetil oppsummerer vårsesongen for A-laget

Postet av TTIF Fotball den 6. Jul 2017

Fasit etter 13 kamper er 21 poeng og femteplass, vi er 11 poeng bak Selbak på topp, 13 poeng ned til nest siste lag som er Kvik og 15 poeng ned til Trosvik som pr i dag er sist. (Det strides nemlig om det er ett eller to lag som rykker ned).

Før sesongen så jeg et potensial i denne gruppa for at vi kunne ligge øverst blant bunnlagene, utfra tabellen slik den nå ser ut så ville det vært rundt 12-13 poeng. Med andre ord, halvveis til det jeg anser som den magiske grensen på 30 poeng som jeg mener man må ha for å beholde plassen i denne avdelingen. Vi er med andre ord foran skjema, og nøkkelen til disse poengene var å gjøre hjemmebanen vår til en fryktet arena. På tross av et feilskjær i siste runde, så kan vi vel være enige om at det har vi lykkes med, og har i så måte lagt grunnlaget for pusterommet nedover, og også mange lag i mellom oss og den fryktede nedrykksplassen. Vi har prestert jevnt godt hjemme, med kanskje kampen mot Råde som et høydepunkt, der vi eier banespillet mot en motstander spekket med divisjonsprofiler. Her fremstår vi på en måte vi i trenerteamet har som ønske; godt strukturert defensivt, rolig og romsøkende med ball, med taktomslag i spillet når det går i lengderetning. Mye av det samme mot Kvik, men her var motstanden mye svakere. Det var ikke duellstyrken som avgjorde kampen mot Kvik, selv om HA liker å mene det hver gang Dærn vinner. Vi har vunnet kamper hjemme i år, på gode ferdigheter, smarte valg og god struktur. Så liker vi å se at det smeller litt ekstra av og til, men det er jo en bonus...

Årets 4.divisjon er en jevn avdeling rent kvalitetsmessig, der alle lag kan slå alle, derfor har vår vinnerrekke på hjemmebane vært meget viktig for oss. Årsaken til den foreløpige suksess er litt flerdelt. Vi har brukt vinteren til å trene ganske tøft, gruppen i sin helhet er ganske godt trent. Vi har en innarbeidet struktur som sjelden har sprukket, og med typer som passer i systemet. Likevel, verken system eller god form vil noen gang kunne erstatte samholdet som finnes i dærn. Her har det uten tvil vært gjort en god jobb over flere sesonger. Med en sammensveiset gruppe kommer også offervilje og ønske om å vinne, likevel har vi litt å gå på i motgang, her må vi bli bedre for høsten blir tøff, da har vi ikke råd til å sprekke dersom ting går litt imot oss.


Vi har hatt en down i prestasjonen nå mot slutten av våren, og årsaken er ganske enkel. Gruppen som helhet får ikke trent tilstrekkelig jevnt gjennom sesongen, vi er for sjelden alle samlet, noe som innebærer at belastningen på gruppen blir for ujevn. Dette er breddeidrettens verden, der familie, jobb, venner og studier kommer før fotballtrening og kamp. Dette er realitetene, og de må vi forholde oss til, slik vil det alltid være på dette nivået. Likevel er gutta flinke til å få seg fri til kampdager, det er mange sjefer der ute jeg er takknemlig for viser stor forståelse. Når vi returnerer etter ferien skal det løpes, så vi får tilbake litt av trykket i beina som gradvis har blitt borte, d skal vi igjen selge oss dyrt.

Så litt til utfordringen som har vært vrien å få has på. Bortekamper. Vi har tatt tre poeng på bortebane i år, tre uavgjorte, ingen seiere, og et par virkelig stygge tap. Vi klør oss litt i hodet over den statistikken. Vi har forsøkt oss med en litt annen tilnærming borte enn hjemme de siste par kamper, likevel ikke fått betalt. Hele gruppen involveres i en løsning på dette og vi håper å knekke koden, vi må knekke koden, for vi har virkelig noen tøffe oppgjør igjen borte på høsten, blant annet mot topplagene Råde og Selbak. Så hva er målsetningen for sesongen? For meg så vil jeg raskest mulig ha 30 poeng og kunne legge et nedrykk bak oss. Det er mange lag som ruster opp nå før høsten og vi står foran en meget tøff oppgave. Opprykk behøver vi ikke snakke om, de lagene som ligger der oppe er bedre (Selbak) har større ressurser (Råde) og kan justere seg en divisjon bedre avhengig av hvem de tar med (FFK2). Men om vi finner flyten og kan passere de magiske 30 poengene og senke skuldrene, så kan vi begynne å sikte oss inn på topp 5 (dersom FFK 2 er en av de) som gir cupspill neste år. Det hadde da vært noe! Men først, 30 poeng og unngå nedrykk.
Nå tar vi oss en vel fortjent ferie. Den skal brukes til å lade batterier og forhåpentligvis skaffe oss større bredde i stallen som gjør at vi slipper for mange rokkeringer utover høsten og kan heve kvaliteten og innholdet i det vi gjør på trening hver uke.

Til slutt vil jeg si at det er gledelig å se at det begynner å bli trangt om plassen på benken ved kiosken, vi satser på dere skal få oppleve noen gode prestasjoner også når høsten kommer. God sommer til alle med et rødsvart hjerte, nyt varmen, singeling!


KjetilVelkommen til Tine Fotballskole 2017

Postet av TTIF Fotball den 26. Apr 2017Powered by: Bloc