Retningslinjer for bruk av hjemmesiden er frisket opp

Postet av TTIF Fotball den 16. Okt 2018

Det er bestemt at vi skal gjøre en innsats for å bruke nettsiden til informasjon. Etter overgangen til ny hjemmeside for noen år siden, ble det flere og flere som valgte Facebook i stedet for ttif.no. De trenerne/hjemmesideansvarlige som ikke kan bruke nettsiden vil få opplæring i dette. 


Det er flere grunner til at vi gjør dette.

·Facebook egner seg lite som informasjonkanal. Saker som legges ut havner fort nede på lista dersom det er annen aktivitet på siden. 

·Facebook egner seg ikke for diskusjoner med foreldre/spillere. Det er viktig at ting som skal tas opp gjøres direkte med foreldrene/spillerne. 

·Det blir fort litt lettvint å komme med sene beskjeder. Det er avgjørende for kvaliteten at støtteapparatene prater sammen og planlegger aktiviteten som kommer den neste perioden. 

·Det vil føre til aktivitet på ttif.no


Følgende gjelder heretter:

- All informasjon skal legges ut på ttif.no i god tid. 

- I hovedsak bør all aktivitet de neste månedene ligge ute. 

- Kamptroppen tas ut så tidlig som mulig, men her er det flere hensyn å ta.

- Neste ukes aktiviteter skal alltid ligge ute. 

- Spond kan brukes til å innhente påmeldinger og minne om kamper/treninger eller annet. 

- Facebook kan brukes til å minne om at saker er lagt ut på hjemmesiden. 

Styret og SUÅrets spillere 2017

Postet av TTIF Fotball den 28. Sep 2018Årets forbilde 2017

Postet av TTIF Fotball den 28. Sep 2018Leken oppstart for J 2011-2013

Postet av TTIF Fotball den 21. Sep 2018

Jenter 2011, 2012 og 2013 starter opp trening på Tistedal stadion torsdag. Det var 6 jenter som møtte til første trening, og det ble gjennomført med mye smil og glede. Trenerne for laget denne dagen var Trine-Liste Unneberg Lexerød og Jonas Th. Næss. 6 jenter er en flott start, og målsetning er at vi når 15 jenter i løpet av ukene frem til jul. Dersom du ønsker å prøve deg, er det bare å ta kontakt. Neste trening for jentene er inne i Tistedalhallen torsdag 27.9 kl. 17-18. Husk at det er vanlig at noen syns det er litt skummelt i starten. Det er bare å ta det rolig og la jentene prøve seg frem. Levert av IdrettenOnline