G-Sport Svinesundparken

Postet av TTIF Fotball den 28. Jun 2018

Torsdag 28/6–lørdag 30/6 er det 50% på alt klubbtøy pluss gratis trykk av klubbnavn/logo. Dette gjelder tøy som er på lager. Må tøy bestilles gjelder 25% som vanlig, men gratis trykk av klubbnavn/logo.Tine fotballskole 2018

Postet av TTIF Fotball den 2. Mai 2018

TTIF ønsker velkommen til Tine fotballskole 25.5 - 27.5. Informasjon om fotballskolen og påmelding ligger på hjemmesiden. Vi ønsker gutter og jenter fra 5-12 år hjertelig velkommen til ei flott helg på Tistedal stadion.Pakking på Maximat før påske

Postet av TTIF Fotball den 27. Feb 2018

Avtalen med MaxiMat Nordby har en ramme på ca 600 000,- over en treårsperiode og vil gi kjærkomne kroner både til lag, spillere og klubbkassa. Ballaktivitetsdag for barnehagebarn, Femsjøcup og Jentedagen er arrangementer Maxi Mat ønsker å støtte oss med.

Avtalen er todelt, èn del gjelder sponsing direkte til våre arrangement etc… , og èn del gis i form av en arbeidsoppgave hvor TTIF’s medlemmer pakker varer ved kassene på travle handledager. Til sammen dreier det seg om totalt 10-12 dager pr år.

Også i 2018 vil medlemmer i TTIF ha mulighet til å tjene penger ved pakking i dagene før påske, to lørdager i mai og fire lørdager før jul. Pengene man tjener vil gå direkte til spilleren og kan f.eks. brukes til betaling av egenandel i cuper, til lagtreningsdress o.l. Den som pakker bør være 16 år eller pakke sammen med en foresatt.

Neste runde med pakking er lørdag 24.3, man 26.3, tirs 27.3 og ons 28.3 fra kl. 12 til 18. Oppgaven er pakking av varer ved kassene.

Gi Lill beskjed snarest på mob.nr 926 17460 eller mail lmt@halden.net, om du/dere kan være med.

MaxiMat NordbyLogoSalva - informasjon om dugnad

Postet av TTIF Fotball den 5. Feb 2018Stolte prisvinnere fra TTIF`s avslutning

Postet av TTIF Fotball den 17. Nov 2017

Årets premieutdeling var ikke like godt besøkt som tidligere. Men de som var der hadde det fint og fortjente prisvinnere var stolte av sine priser. 


Her er årets spillere i hver lagdel og årets spillere i klubben. Sonja Skjerpingstad og Erikas Adukonis ble kåret til årets spillere i klubben. 

Årets forbilde i TTIF ble Synne Hauge. Gratulerer med fortjent pris. 


Årets innsatspriser på de ulike lag
Powered by: Bloc