Aktivitetstilbud til alle i 1. til 4. klasse!

Postet av Tistedalens TIF den 7. Okt 2019

TTIF og Tistedal Skole SFO har gleden av å annonsere at vi annenhver fredag (fredag i oddetallsuker) kommer til å tilby aktiviteter i Tistedalshallen for alle barn i fra 1. til 4. klasse, helt gratis, og helt uforpliktende.  

Ansvarlige for opplegget er TTIF Fotballs miljøkontakter Nikolai Larsen og Anders Wik, mens også personale fra SFO vil være til stede. 

Øktene starter etter at elevene på SFO har spist. Akkurat disse fredagene spiser de 13.15, som vil si at oppstart er ca. 13.45 og varer i én time fram til 14.45.

Selv om TTIF Fotball leder øktene vil det allikevel være varierte aktiviteter og leker som skal passe til alle. 

Det eneste elevene trenger å ha med seg er innesko

Første økt blir fredag i uke 41, altså 11. oktober.¨

Tilbudet er som nevnt helt gratis og uforpliktende, men dersom barnet ikke går på SFO vil vi gjerne ha beskjed i forkant om barnet skal delta på dette. Send en e-post til fotball@ttif.no

Spørsmål til opplegget kan rettes til sportslig leder i TTIF Fotball, Tor-Håkon Sundt Nordenhaug, på fotball@ttif.no.

Leder SFO: siw.kristine.olaussen.ystrom@halden.kommune.no

 

 

 


0 Kommentar

Osteopat Martin Slåen med TTIF-avtale

Postet av Tistedalens TIF den 2. Mai 2019

TTIF har fått på plass en avtale med osteopat Martin Slåen. Han er kjent for å være dyktig, og har også blant annet en avtale med Comet. Det innebærer at alle medlemmer av TTIF kan gå til han for behandling av skader til en redusert pris. Stort sett har han ledig tid i løpet av én til to dager. 

Første konsultasjon(opp til 60 min): 450,-

Oppfølgende behandling(opp til 45 min): 300,-

Dette er 50,- avslag på nåværende pris. I tillegg går prisen hans opp til sommeren, men vi beholder denne prisen ut sesongen.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline